Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.968
- Πόντοι
- 2.606
Αυτός αμφισβητεί το σήμερα λοιπόν, έτσι?
όπως και το άγαλμα στο βάθος, το σήμερα αμφισβητεί...
Αυτός αμφισβητεί το σήμερα λοιπόν, έτσι?
Γιατι, το αγαλμα στο βαθος?Αυτός αμφισβητεί το σήμερα λοιπόν, έτσι?
Ναι αλλά τα αγαλματα του Αλεξανδρου στα Σκοπια σημερα εχουν στηθει. Αυτα τι αμφισβητουν? Το σημερα?Μάθε να διαβάζεις. Την Ελληνικότητα της αρχαίας Μακεδονίας δεν αμφισβητούμε. Άλλο η αρχαιότητα. άλλο το σήμερα.
Είμαι άλλο πράγμα οι εθνικοί μύθοι περί αρχαιότητας που λένε μερικοί εκεί και άλλο το σύγχρονο Μακεδονικό κράτος,η Μακεδονική εθνική ταυτότητα και η Μακεδονική γλώσσα που δεν έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα, αλλά είναι πλέον υπαρκτή.
Υπαρκτη ειναι, μακεδονικη γιατι ειναι ρε τύπε?Είμαι άλλο πράγμα οι εθνικοί μύθοι περί αρχαιότητας που λένε μερικοί εκεί και άλλο το σύγχρονο Μακεδονικό κράτος,η Μακεδονική εθνική ταυτότητα και η Μακεδονική γλώσσα που δεν έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα, αλλά είναι πλέον υπαρκτή.
Είμαι άλλο πράγμα οι εθνικοί μύθοι περί αρχαιότητας που λένε μερικοί εκεί και άλλο το σύγχρονο Μακεδονικό κράτος,η Μακεδονική εθνική ταυτότητα και η Μακεδονική γλώσσα που δεν έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα, αλλά είναι πλέον υπαρκτή.
Αντιλαμβάνεσαι ότι τα όσα λές δεν αντέχουν σε στοιχειώδη λογικό έλεγχο ή μιλάμε για να μιλάμε?
Ο Πανίκας-Ζορο δεν είναι αυτός τυπε;;;όπως και το άγαλμα στο βάθος, το σήμερα αμφισβητεί...
Ναι, κι απο κατω μασκαραδες με στολες του Τζαμπο.Ο Πανίκας-Ζορο δεν είναι αυτός τυπε;;;
Ο Πανίκας-Ζορο δεν είναι αυτός τυπε;;;
Οτι οι Σλαβοι της Μακεδονιας δεν εχουν το δικαιωμα να λεγονται Εθνικά Μακεδονες γιατι αποτελεί υφαρπαγη της αρχαιοελληνικης ιστοριας προκειμενου να αποκτησουν εθνικη ταυτοτητα σε βαρος μας, το εξηγει το αρθρο?Εσύ δεν έχεις τον στοιχειώδη ορθολογισμό για να καταλάβεις τι λέω και προφανώς δεν κατάλαβες ούτε τι λέει το άρθρο...
Οτι οι Σλαβοι της Μακεδονιας δεν εχουν το δικαιωμα να λεγονται Εθνικά Μακεδονες γιατι αποτελεί υφαρπαγη της αρχαιοελληνικης ιστοριας προκειμενου να αποκτησουν εθνικη ταυτοτητα σε βαρος μας, το εξηγει το αρθρο?
Εσυ μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι τετοια αρθρα ειναι υποβολιμαια απο ανθελληνες. Η προπαγανδα δεν ειναι παντα χοντροκομμενη.Καμια φορα ειναι και διακριτικη οπως το εμετικο αρθρο που αντεγραψες.
Γιατι δεν σου κανει καμια εντυπωση τύπε? Με εχεις κοψει για ανιστορητο, αφελή ή αμορφωτο?Προφανώς δεν κατάλαβες σχεδόν τίποτα από αυτά που λέει και καταρρίπτει το άρθρο και από αυτά που λέω εγώ και δεν μου κάνει καμία εντύπωση...
Γιατι δεν σου κανει καμια εντυπωση τύπε? Με εχεις κοψει για ανιστορητο, αφελή ή αμορφωτο?
Εσύ δεν έχεις τον στοιχειώδη ορθολογισμό για να καταλάβεις τι λέω και προφανώς δεν κατάλαβες ούτε τι λέει το άρθρο...
Προφανώς δεν κατάλαβες σχεδόν τίποτα από αυτά που λέει και καταρρίπτει το άρθρο και από αυτά που λέω εγώ και δεν μου κάνει καμία εντύπωση...
Αφού ρε ο ιδρυτικός μύθος της σύγχρονης εθνοτικής μακεδονικής ταυτότητας βασίζεται στην επίκληση μιας ψευδούς ιστορικής συνέχειας του αλεξάνδρου, της μετέπειτα ελληνιστικής περιόδου και των σύγχρονων μακεδόνων, - τι παπαριές καμαρωτές κάθεσαι και γράφεις?