KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.124
- Πόντοι
- 6.166
Ανατριχίλα: Ο Ψαραντώνης τραγουδά «Πότε θα κάνει ξαστεριά» στον τάφο του Καζαντζάκη (vid)
Ασε μας ρε κοπελιά.Όσοι πάτε συλλαλητήριο την Κυριακή , εύχμαι να γυρίσετε αρτιμελείς στις οικογένειές σας , γιατί ένας Θεός ξέρει τι διάολο θα γίνει !...
το ολο θεμα με το σκοπιανο εχει ληξει ουτως η αλλως! Εχει αποφασιστει το ονομα, και τερμα!Όσοι πάτε συλλαλητήριο την Κυριακή , εύχμαι να γυρίσετε αρτιμελείς στις οικογένειές σας , γιατί ένας Θεός ξέρει τι διάολο θα γίνει !...
ταξική συνείδηση ακόμα να αποκτήσεις σκλάβε
σήκω κεφάλι διεκδίκησε το πλούτο που παράγεις
Ασε μας ρε κοπελιά.
το μονο που θα γινει ειναι να χασουν την ωρα τους
Η συλλογιστική σου είναι επιπέδου ...όρνιθας.
Λές, δηλαδή ότι ο Α υποστηρίζει τό Β. Ο Α είναι (υποτιθέσθω) μαλάκας, άρα τό Β είναι μία μαλακία.
Παράδειγμα (γιά νά τό καταλάβουν οι ...όρνιθες): Ο Μεταξάς είπε ΌΧΙ στούς Ιταλούς τό 40. Ο Μεταξάς ήταν γερμανοφασίστας, άρα τό ΟΧΙ ήταν φασιστικό.
Δέν καταλαβαίνεις τίς "παλαβομάρες" μου, γιατί δέν κατανοείς τήν Αριστοτελική Λογική. Συσχετίζεις τήν πράξη ενός ανθρώπου πρίν 25 χρόνια (συμμετοχή στό συλλαλητήριο) μέ τό σημερινό "ποιόν" του, προσπαθώντας νά βγάλεις συμπεράσματα γιά τήν αξία ή τήν σκοπιμότητα τών συλλλητηρίων.
Ο.Κ. είναι πολτός τό μυαλό μου.
Απάντησέ μου όμως σέ παρακαλώ: Βγάζεις κάποιο συμπέρασμα γιά τό επικείμενο συλλαλητήριο, επειδή ο Άλεξ πήγε στό συλλαλητήριο τό 92; Αν όχι, γιατί τά συσχέτισες; Τί ήθελες νά πείς;
ρε πάτε καλά?
εσείς σε όλο το ίντερνετ λέτε ότι την κυριακή θα ισοπεδώσεται τα εξάρχεια και τις καταλήψεις
εμείς θα είμαστε εξάρχεια δεν θα ενοχλήσουμε το φασιστογλέντι σας
τα εξάρχεια δεν θα τα πλησιάσετε
στουκα παντα επικαιρος
μονο με 106 χρονια διαφορα
Με βάση όλα τα μέχρι τώρα προγνωστικά, ... θα ξεχαστούν στο πρώτο άκουσμα του "μακεδονία ξακουστή" και ελπίζω ελέω των συντέκνων του "πότε θα κάνει ξαστεριά" ...
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2018/02/03/arkas-new-skit2.jpg[/img[/URL]]
[/quote] ...καλό το μανιφέστο, αλλά πέστο πιο σωστά," πάει για να μην του πουν ότι δεν πήγε. Το μέγεθος μετράει πάντα..