Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

ILIAS1339

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Κριτικές
21
Like
1.110
Πόντοι
1.016
Τι γνωριζεις εσυ για ολους αυτους; ............................................... ή δεν τα ξερεις ή κανεις πως δεν τα ξερεις.

Εκεί..........
στο βούρκο- στο βούρκο με  :alivedick: τον τούρκο.......
:wanker:   :2funny:  :happy:  :2funny: :bounce-glasses: :tooth: :headbang2:   :piss: :bottom:  :happy: :bounce-glasses: :tooth:

Επισκέπτης
Γαμημενα κομμουνια
Αν δεν σας είχαμε θάψει στο Βίτσι και στον Γράμμο, θα είχα γεννηθεί σε Γιουγκοσλαβικο εδαφος
Είναι χρέος μας να σας θάψουμε ξανά
Κάθε μέρα αποδεικνύετε πως είστε βλαβεροι και μπορεί να γίνετε καταστροφικοι για εμάς και τις επόμενες γενιές.
Ας επιστρέψουμε την χάρη που μας έκαναν οι παππούδες μας κατά τον συμμοριτοπολεμο και ας σφάξουμε ο καθένας από ένα αριστερό κατακαθι

Αγαπητέ, επειδή το Τουρκελλαδιστάν δε με θέλει fighter/defender να υπηρετήσω υποχρεωτικώς σε διάφορες περιοχές της χώρας , έχω ανέβει μέχρι Βόλο στη ζωή μου.
Συνεπώς , αν εσύ βρεθείς κάτοικος άλλης χώρας , αν χάσουμε το Αγιον Όρος στο οποίο απαγορεύεται να πατήσω το πόδι μου , εμένα δεν πρόκειται να μου λείψουν αυτά τα εδάφη ! Θρακιώτη και Μακεδόνα δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου !

Επισκέπτης
Καμια λογικη δεν εχετε. Εθνοκομπλεξικοι εισαστε και υλιστες που εκτος απο το χρημα δε σας νοιαζει τιποτα αλλο, λες και θα το παρετε στον ταφο σας. Δεν ενδιαφερεστε για τιποτα περα απο τον κωλο σας και σιγουρα δεν ενδιαφερεστε για το μελλον οπου τα παιδια μας θα γινει μειονοτητα σε μια ισλαμικη Ελλαδα, οπου ο Παρθενωνας θα εχει μιναρεδες. Εισαστε μηδενικά.

Αν η Ελλάδα γίνει Εβραϊκή , έχεις θέμα ;

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Αγαπητέ, επειδή το Τουρκελλαδιστάν δε με θέλει fighter/defender να υπηρετήσω υποχρεωτικώς σε διάφορες περιοχές της χώρας , έχω ανέβει μέχρι Βόλο στη ζωή μου.
Συνεπώς , αν εσύ βρεθείς κάτοικος άλλης χώρας , αν χάσουμε το Αγιον Όρος στο οποίο απαγορεύεται να πατήσω το πόδι μου , εμένα δεν πρόκειται να μου λείψουν αυτά τα εδάφη ! Θρακιώτη και Μακεδόνα δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου !

ωραία νοοτροπία!!!

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Εκεί..........
στο βούρκο- στο βούρκο με  :alivedick: τον τούρκο.......
:wanker:   :2funny:  :happy:  :2funny: :bounce-glasses: :tooth: :headbang2:   :piss: :bottom:  :happy: :bounce-glasses: :tooth:

Οτι εισαι ανοητος, το ξεραμε ηδη ολοι. Το οτι εισαι αριστερολιμπεραλ επισης γνωστο. Βλεπω ομως οτι εισαι εκτος των αλλων και καρναβαλι.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6

Αρα δεν εχεις επισκεφτει ακομη τα πιο ιστορικα μερη της Ελλαδας. Τι ειδους Ελληνιδα εισαι; Ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν πιο σημαντικος απο ολους τους αρχαιους Αθηναιους και Σπαρτιατες μαζι. Χωρις αυτον, η Ελλαδα δεν θα εφθανε ποτε μεχρι τις Ινδιες. Ενα μικρο κρατιδιο θα ημασταν σαν την Αιγυπτο και τη Σουμερια.

ILIAS1339

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Κριτικές
21
Like
1.110
Πόντοι
1.016
Οι Βούλγαροι από του έτους 814, καθ’ ό έπαθον την πανωλεθρίαν της Μεσημβρίας, ή από του 817, ότε ειρήνευσαν προς το Ελληνικόν κράτος, μέχρι του 893, ότε ήρξατο ο νέος μέγας Βουλγαρικός πόλεμος, κατά το υπερεβδομηκονταετές τούτο χρονικόν διάστημα είχον αλλάξει οπωσούν τον πρότερον όλως βάρβαρον ληστρικόν βίον, επιδιδόμενοι εις έργα ειρηνικώτερα. Εις τούτο συνετέλεσε πρώτιστα η εις τον Χριστιανισμόν πρόσοδος αυτών γενομένη επί του βασιλέως Μιχαήλ Γ’ και του πατριάρχου Φωτίου διά των τούτου ιδίως ενεργειών. Συμπίπτει δε το γεγονός τούτο μετά της κατά τους χρόνους τούτους διαδόσεως του Χριστιανισμού παρά πολλοίς Σλαυικοίς λαοίς και ιδίως παρά τοις Μοραυοίς και άλλοις νοτίοις Σλαυικοίς λαοίς. Δύο Έλληνες μοναχοί, καταγόμενοι εκ Θεσσαλονίκης, ο Μεθόδιος και ο Κύριλλος, από ζήλου θρησκευτικού ορμώμενοι και μαθόντες τας γλώσσας των ειρημένων Σλαυικών λαών, εκήρυξαν εν τούτοις και εν άλλοις πέραν του Δανουβίου οικούσι βαρβάροις (Πατσινάκοις) την Χριστιανικήν πίστιν, και μετέφρασαν την Ιεράν Γραφήν και τα λειτουργικά της Ανατολικής Εκκλησίας βιβλία εις την τότε κοινότερον παρά τοις νοτίοις Σλαύοις λαλουμένην Σλαβωνικήν λεγομένην γλώσσαν, σχηματίσαντες και αλφάβητον της γλώσσης ταύτης εκ του Ελληνικού, τον καλούμενον Κυριλλικόν (από του ονόματος του Κυρίλλου), ού ποιούνται χρήσιν πάντες σήμερον οι ορθόδοξοι Σλαυικοί λαοί.   :klapseee:

:2on1:  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στην πρωτη κατηγορια ανηκουν οι

αναρχικοι  (ελευθεριακοι αντιεξουσιαστες - αντιφα)
κομμουνιστες (μαρξιστες - λενινιστες - σταλινικοι)
λιμπεραλ  (γνωστοι και ως φιλελεδες - φιλελευθεροι)
απολιτικ  (τους νοιαζει μονο να εχουν το iPhone 8)

Ολοι αυτης της κατηγοριας τα ιδια σκατα ειναι. Δεν τους συγκινουν πολιτισμοι, φυλες, εθνη, ρατσες, ιστοριες κτλ.
Η μονη διαφορα τους ειναι σε οικονομικα θεματα, πουθενα αλλου. Τους νοιαζει μονο σε ποιο βαθμο θα ειναι το κρατος αναδιανεμητικο και αν η φορολογια θα ειναι μικρη ή μεγαλη. Υλιστες μεχρι αηδιας.

Είναι πολύ απλοϊκή η ανάλυσή σου. Οι φιλελεύθεροι είναι επίσης κάργα ευρωπαϊστές. Και τα οικονομικά ζητήματα είναι εξίσου σημαντικά με τα εθνικά. Την περίοδο του δημοψηφίσματος π.χ. τα κομμούνια και οι φασίστες ήταν ενωμένοι υπέρ του ΟΧΙ και έβριζαν όλους εμάς τους φιλελεύθερους που ήμασταν υπέρ του ΝΑΙ. Άρα είναι πολύ απλοϊκή και επιλεκτική η ανάλυσή σου.

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Φημολογείται ήδη, ότι έχει προκριθεί το "Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας".
:vomit: :vomit: :vomit: :S :S :S :S
Δηλαδη -το παμε ολοταχως- να γινουμε συναιτερακια -ντε και καλα- με τους Σκοπιανους, για να εχουμε αφετηρια την "ιδια ιστορια". Καλα ενταξει.  :uglystupid:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στα οικονομικά θέματα κομμούνια και φασίστες είστε ενωμένοι κατά των φιλελέδων. Άρα και για εμάς τα ίδια σκατά είστε.  :-*

Επισκέπτης
Αρα δεν εχεις επισκεφτει ακομη τα πιο ιστορικα μερη της Ελλαδας. Τι ειδους Ελληνιδα εισαι; Ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν πιο σημαντικος απο ολους τους αρχαιους Αθηναιους και Σπαρτιατες μαζι. Χωρις αυτον, η Ελλαδα δεν θα εφθανε ποτε μεχρι τις Ινδιες. Ενα μικρο κρατιδιο θα ημασταν σαν την Αιγυπτο και τη Σουμερια.

Πρώτον , εσύ έχεις δει το τέλειο άγαλμα του Αλέξανδρου με το Βουκεφάλα ;Γιατί το έχουμε εμείς , το προτεκτοράτο των Αθηνών .
Δεύτερον, και τι με νοιάζει εμένα αν κάποιος λεηλατούσε μέχρι Ινδίες ; Ως Ελληνίδα & Ευρωπαία , τι δουλειά έχω με την Ασία ;

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Είναι πολύ απλοϊκή η ανάλυσή σου. Οι φιλελεύθεροι είναι επίσης κάργα ευρωπαϊστές. Και τα οικονομικά ζητήματα είναι εξίσου σημαντικά με τα εθνικά. Την περίοδο του δημοψηφίσματος π.χ. τα κομμούνια και οι φασίστες ήταν ενωμένοι υπέρ του ΟΧΙ και έβριζαν όλους εμάς τους φιλελεύθερους που ήμασταν υπέρ του ΝΑΙ. Άρα είναι πολύ απλοϊκή και επιλεκτική η ανάλυσή σου.

Εχεις πολυ μειωμενη αντιληψη της πολιτικης πραγματικοτητας!
Tι θα πει ευρωπαιστες; Υπερ της Ε.Ε.; Μα η Ε.Ε. ειναι υπερ των αναρχοκομμουνιστων σε ο,τι αφορα το μεταναστευτικο. Ελευθερα συνορα και πληρη πληθυσμιακη αντικατασταση προτεινουν οι "αντιρατσιστες" κομισαριοι της Ε.Ε. Δεν το ηξερες;

Ο,τι ζηταει ο προλεταριακος διεθνισμος, το ιδιο θελει και ο φιλελευθερος καπιταλισμος: Ανοιχτα συνορα και εποικισμο της Ευρωπης απο αφροασιατικες ορδες. Μαζι εισαστε με την Ε.Ε.

Ακριβως τα ιδια μηνυματα εχουν οι ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ - ΑΝΤΙΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ - ΑΝΤΙΦΑ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Ανοιχτα συνορα, οχι στην διατηρηση της εθνικης/φυλετικης ομοιογενειας/ διεθνισμο / παγκοσμιοποιηση, σταδιακη καταργηση της ελληνικης γλωσσας, με greeklish για αρχη και αγγλικα στη συνεχεια. Φωνητικη γραφη και τα ρεστα.
Απο ποιο βουνο κατεβηκες και δεν τα γνωριζεις αυτα;

Μετα λες οτι και τα οικονομικα ζητηματα ειναι εξισου σημαντικα με τα εθνικα!

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Στα οικονομικά θέματα κομμούνια και φασίστες είστε ενωμένοι κατά των φιλελέδων. Άρα και για εμάς τα ίδια σκατά είστε.  :-*

Βλακειες λες. Λες και ο Χιτλερ, ο Μουσολινι και ο Λενιν ειχαν ιδιες αποψεις για την οικονομια, την ιδιωτικη περιουσια κτλ. Παντελως ασχετος εισαι. Καμια σχεση δεν ειχαν μεταξυ τους αυτες οι ιδεολογιες ουτε καν για οικονομικα ζητηματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom