KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.124
- Πόντοι
- 6.166
Τι γνωριζεις εσυ για ολους αυτους; ............................................... ή δεν τα ξερεις ή κανεις πως δεν τα ξερεις.
Γαμημενα κομμουνια
Αν δεν σας είχαμε θάψει στο Βίτσι και στον Γράμμο, θα είχα γεννηθεί σε Γιουγκοσλαβικο εδαφος
Είναι χρέος μας να σας θάψουμε ξανά
Κάθε μέρα αποδεικνύετε πως είστε βλαβεροι και μπορεί να γίνετε καταστροφικοι για εμάς και τις επόμενες γενιές.
Ας επιστρέψουμε την χάρη που μας έκαναν οι παππούδες μας κατά τον συμμοριτοπολεμο και ας σφάξουμε ο καθένας από ένα αριστερό κατακαθι
Καμια λογικη δεν εχετε. Εθνοκομπλεξικοι εισαστε και υλιστες που εκτος απο το χρημα δε σας νοιαζει τιποτα αλλο, λες και θα το παρετε στον ταφο σας. Δεν ενδιαφερεστε για τιποτα περα απο τον κωλο σας και σιγουρα δεν ενδιαφερεστε για το μελλον οπου τα παιδια μας θα γινει μειονοτητα σε μια ισλαμικη Ελλαδα, οπου ο Παρθενωνας θα εχει μιναρεδες. Εισαστε μηδενικά.
Αγαπητέ, επειδή το Τουρκελλαδιστάν δε με θέλει fighter/defender να υπηρετήσω υποχρεωτικώς σε διάφορες περιοχές της χώρας , έχω ανέβει μέχρι Βόλο στη ζωή μου.
Συνεπώς , αν εσύ βρεθείς κάτοικος άλλης χώρας , αν χάσουμε το Αγιον Όρος στο οποίο απαγορεύεται να πατήσω το πόδι μου , εμένα δεν πρόκειται να μου λείψουν αυτά τα εδάφη ! Θρακιώτη και Μακεδόνα δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου !
Εκεί..........
στο βούρκο- στο βούρκο με τον τούρκο.......
Αγαπητέ, επειδή το Τουρκελλαδιστάν δε με θέλει fighter/defender να υπηρετήσω υποχρεωτικώς σε διάφορες περιοχές της χώρας , έχω ανέβει μέχρι Βόλο στη ζωή μου.
Συνεπώς , αν εσύ βρεθείς κάτοικος άλλης χώρας , αν χάσουμε το Αγιον Όρος στο οποίο απαγορεύεται να πατήσω το πόδι μου , εμένα δεν πρόκειται να μου λείψουν αυτά τα εδάφη ! Θρακιώτη και Μακεδόνα δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου !
Αν η Ελλάδα γίνει Εβραϊκή , έχεις θέμα ;
Στην πρωτη κατηγορια ανηκουν οι
αναρχικοι (ελευθεριακοι αντιεξουσιαστες - αντιφα)
κομμουνιστες (μαρξιστες - λενινιστες - σταλινικοι)
λιμπεραλ (γνωστοι και ως φιλελεδες - φιλελευθεροι)
απολιτικ (τους νοιαζει μονο να εχουν το iPhone 8)
Ολοι αυτης της κατηγοριας τα ιδια σκατα ειναι. Δεν τους συγκινουν πολιτισμοι, φυλες, εθνη, ρατσες, ιστοριες κτλ.
Η μονη διαφορα τους ειναι σε οικονομικα θεματα, πουθενα αλλου. Τους νοιαζει μονο σε ποιο βαθμο θα ειναι το κρατος αναδιανεμητικο και αν η φορολογια θα ειναι μικρη ή μεγαλη. Υλιστες μεχρι αηδιας.
Δηλαδη -το παμε ολοταχως- να γινουμε συναιτερακια -ντε και καλα- με τους Σκοπιανους, για να εχουμε αφετηρια την "ιδια ιστορια". Καλα ενταξει.Φημολογείται ήδη, ότι έχει προκριθεί το "Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας".
:S :S :S :S
Αρα δεν εχεις επισκεφτει ακομη τα πιο ιστορικα μερη της Ελλαδας. Τι ειδους Ελληνιδα εισαι; Ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν πιο σημαντικος απο ολους τους αρχαιους Αθηναιους και Σπαρτιατες μαζι. Χωρις αυτον, η Ελλαδα δεν θα εφθανε ποτε μεχρι τις Ινδιες. Ενα μικρο κρατιδιο θα ημασταν σαν την Αιγυπτο και τη Σουμερια.
Φυσικα. Ρωτας κιολας;
Στην Παλαια Διαθηκη υπαρχουν πολλες αναφορες των Εβραιων κατα του ελληνισμου.
ωραία νοοτροπία!!!
Είναι πολύ απλοϊκή η ανάλυσή σου. Οι φιλελεύθεροι είναι επίσης κάργα ευρωπαϊστές. Και τα οικονομικά ζητήματα είναι εξίσου σημαντικά με τα εθνικά. Την περίοδο του δημοψηφίσματος π.χ. τα κομμούνια και οι φασίστες ήταν ενωμένοι υπέρ του ΟΧΙ και έβριζαν όλους εμάς τους φιλελεύθερους που ήμασταν υπέρ του ΝΑΙ. Άρα είναι πολύ απλοϊκή και επιλεκτική η ανάλυσή σου.
Και γιατί μας τσαμπουνάς , τότε, μόνο τους Μουσουλμάνους ;
Στα οικονομικά θέματα κομμούνια και φασίστες είστε ενωμένοι κατά των φιλελέδων. Άρα και για εμάς τα ίδια σκατά είστε. :-*