You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2000 διαφορετικές ακαποτες πιπες έχουν κι εσείς δίνεται γλωσσοφιλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 83
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
monosgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μα είναι δυνατόν να φιλατε τις πόρνος. ? αυτές που κάνουν γλειφοκωλια κάνουν ακαποτες πιπες καταπίνουν χυσια και μη μου πείτε τα κάνετε με αυτές που ξέρετε γιατί θα σας τουρλωσω για την υγιεινή ούτε λόγος βλέπω. .
τραβα ρωτα τουσ αφροδισιολόγους σε όλη τη χωρα ποσες σοβαρότατες λοιμώξεις εχει ρπάξει ενα σημαντικο μέρος του πληθυσμού που έχει περαιτέρω μεταδοεθείσε συζύγους συγγενεις παιδιά ....
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
Γαμησετα φίλε. ..το ξέρω. ..Εγώ μπορεί να έχω πάει με δαύτες αλλά δε γλείφω μουνι κωλο ποδια πάω να ρίξω τα χοντράδια και φευγω αλίμονο τώρα να φυλάω τα χυσια του προηγούμενου και να φεύγω με πόσα μικρόβια. .βρωμιαρηδεςτραβα ρωτα τουσ αφροδισιολόγους σε όλη τη χωρα ποσες σοβαρότατες λοιμώξεις εχει ρπάξει ενα σημαντικο μέρος του πληθυσμού που έχει περαιτέρω μεταδοεθείσε συζύγους συγγενεις παιδιά ....
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.858
- Πόντοι
- 216
Μα είναι δυνατόν να φιλατε τις πόρνος. ? αυτές που κάνουν γλειφοκωλια κάνουν ακαποτες πιπες καταπίνουν χυσια και μη μου πείτε τα κάνετε με αυτές που ξέρετε γιατί θα σας τουρλωσω για την υγιεινή ούτε λόγος βλέπω. .
Σκέψου και αυτούς που πάνε να τις φιλήσουν και το παίζουν δύσκολες χαχα
novas98
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2012
- Like
- 47
- Πόντοι
- 16
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.858
- Πόντοι
- 216
Κάπου είχα διαβάσει κριτική για μεταξουργείο για γύφτισα που ο άλλος έτριβε τα βρωμοπόδαρα της στην μούρη του και ήταν όλο
Τι να πεις ?? Hardcore
Τι να πεις ?? Hardcore
βλαμμένε κάνουν εξετάσεις συνεχως και φυσικά γαργάρες πριν μπουν δωμάτιονΜα είναι δυνατόν να φιλατε τις πόρνος. ? αυτές που κάνουν γλειφοκωλια κάνουν ακαποτες πιπες καταπίνουν χυσια και μη μου πείτε τα κάνετε με αυτές που ξέρετε γιατί θα σας τουρλωσω για την υγιεινή ούτε λόγος βλέπω. .
Τυπε θα σε τραμπουκισει ο Κομπριτο
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε δεν εισαι ρομαντικος. :S :S :S
sersegas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 248
- Πόντοι
- 2.277
ξερεις κατι παραπανω απο μας και δεν μας το λες?
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=628412;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.204
- Πόντοι
- 506
ακαποτα τσιμπουκια εχω δωσει και μετα με επιασαν οι ανισιχιες για το τι πιθανοτητες υπαρχουν για να κολισεις κατι.βεβαια οταν ξαναεμπαινε η καυλα ξαναεπιδιοκα το ακαποτο.το να φιλισω στο στομα ομως πολυ δυσκολα ειδικα αν ξερω οτι η συγκεκριμενη κορασιδα κανει ακαποτα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Το ζορι σου ποιο ειναι απορω.?? Για τους αλλους σε εποιασε ο πονος.?? ....εσυ οταν πας και δινεις τα χοντραδια οπως λες, και τα μπαλακια σου χτυπανε εκει που χτυπησανε πριν τα αλλα 2000, βαζεις σακουλα ή χαρτονι σε εκεινο το σημειο.??
CRYPTON X
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
εμενα μια κορασιδα μου ειχε πει ότι μετα από κάθε ακαποτη πιπα πλενει το στομα της με αγιασμο, τα σκοτωνει όλα με την χαρη του κυριου.
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
εμενα μια κορασιδα μου ειχε πει ότι μετα από κάθε ακαποτη πιπα πλενει το στομα της με αγιασμο, τα σκοτωνει όλα με την χαρη του κυριου.
ποια μυστη μου?εμενα μια κορασιδα μου ειχε πει ότι μετα από κάθε ακαποτη πιπα πλενει το στομα της με αγιασμο, τα σκοτωνει όλα με την χαρη του κυριου.
την ξερω?
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Τύπε, έχεις σχέση;
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 558
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις