Νέα

2000 διαφορετικές ακαποτες πιπες έχουν κι εσείς δίνεται γλωσσοφιλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αρχιζουν τα σχολεια τωρα ακομα δεν κοιμασαι?
Η 5η δημοτικου ειναι δυσκολη ταξη!
Προσεχε....

Προσεχε μπουλη μου μην κολλησεις κανα μικροβιο........
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
χαχαχα ρε εισαι τοσο στοκος  που κακως σου απαντησα.
χωρις να σου μιλησει πεταγεσαι σαν μαλακας εδω επειδη δεν σου μιλαει κανεις σπιτι
και δεν εχεις φιλους και βαζεις κριτηριο
αντριλας  να  γλυφεις και να γαμας πουτανες ακαποτα και κοκορευεσαι κιολας
σου απανταω οτι δεν παιζει να χεις τελειωσει λυκειο και μου λες για 5η δημοτικου?
δεν λυπαμαι για σενα για την χωρα μου λυπαμαι που ψηφιζεις αν εχεις κλεισει τα 18.

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Να τρολαρω δε τρολάρω και καθολου τυπε εχω γνωστους που πηραν παρασημα απο γκομενες που γνωρισαν εξω και εγω παω χρονια με πουτανες και δεν εχω κολησει ουτε μια φορα παντα βεβαια υπαρχει ο κινδυνος αλλα τουλαχιστον αυτες ξερουν 2-3 πραματα τα μαλακισμενα εξω δεν εχουν ιδεα για τα παρασημα
δεν σου ειπα οτι ειναι απιθανο να κολλησεις εξω ισα ισα την πατας αν δεν ξερεις..αλλα μιλησαμε για πιθανοτητες,που δεν υπαρχει συγκριση αυτη ηταν η ουσια της κουβεντας.επισης τα αφροδισια δεν ειναι ευκολα ανιχνευσιμα παντα δεν υπαρχει μπουρδελιαρης εδω μεσα που να πηγαινει εστω και σποραδικα και να μην εχει κονδυλωματα απ τις πουτανες.το οτι δεν τα εμφανιζουμε δεν σημαινει οτι δεν εχουμε

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
χαχαχα ρε εισαι τοσο στοκος  που κακως σου απαντησα.
χωρις να σου μιλησει πεταγεσαι σαν μαλακας εδω επειδη δεν σου μιλαει κανεις σπιτι
και δεν εχεις φιλους και βαζεις κριτηριο
αντριλας  να  γλυφεις και να γαμας πουτανες ακαποτα και κοκορευεσαι κιολας
σου απανταω οτι δεν παιζει να χεις τελειωσει λυκειο και μου λες για 5η δημοτικου?
δεν λυπαμαι για σενα για την χωρα μου λυπαμαι που ψηφιζεις αν εχεις κλεισει τα 18.
Το iq σου ειναι τοσο χαμηλο που δεν καταλαβαινω τι σκατα λες.....
Μην ξαναγραψεις λες ανουσιες παπαριες.....

Το παιδακι μας μιλαει για φιλους και πολιτικη......
Αυτα ειναι για τους χαζους ρε.....
Και δεν θα επρεπε να χαραμιζεις ουτε λεπτο απο την ζωη σου γι'αυτα.

anomvrios

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
επιτέλους μετά από τόσα σχόλια και ένα σωστό... εδώ είχα διαβάσει σε σχόλια για στριπτιτζάδικα σε παρόμοια συζήτηση, ότι ένας παίχτης "όπου το ανέφερε ο ίδιος" κόλλησε με μαλακία σύφιλη από ρουμάνα στο lido.. τι να λέμε τώρα!!
δεν σου ειπα οτι ειναι απιθανο να κολλησεις εξω ισα ισα την πατας αν δεν ξερεις..αλλα μιλησαμε για πιθανοτητες,που δεν υπαρχει συγκριση αυτη ηταν η ουσια της κουβεντας.επισης τα αφροδισια δεν ειναι ευκολα ανιχνευσιμα παντα δεν υπαρχει μπουρδελιαρης εδω μεσα που να πηγαινει εστω και σποραδικα και να μην εχει κονδυλωματα απ τις πουτανες.το οτι δεν τα εμφανιζουμε δεν σημαινει οτι δεν εχουμε

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μα είναι δυνατόν να φιλατε τις πόρνος. ? αυτές που κάνουν γλειφοκωλια κάνουν ακαποτες πιπες καταπίνουν χυσια και μη μου πείτε τα κάνετε με αυτές που ξέρετε γιατί θα σας τουρλωσω για την υγιεινή ούτε λόγος βλέπω. .

Φιλε , διαβασε αυτο το θρεντακι!  :grin:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
στο σεντονι το χυμμενο δεν ξαπλωνεις ; τα αρχιδια σου οταν περιμενεις τη γκομενα δεν κρεμονται (αράζουν ειναι η σωστη λεξη) πανω στο χεσμενο σεντονι ; τα αρχιδια σου (παλι) οταν γαμας δεν ακουμπανε το μουνι της και τον κωλο της ; αν πανω στην κεκαποταμενη πιπα της γκομενας σου γλειψει και ενα αρχιδι ; κανα σαλακι απο την γυρω περιοχη της περιποιησης δεν θα ξεχαστει στο βρακι σου που θα ακουμπησει μεσα στις αναταραξεις το πουτσο σου (afterparty) ; ή μηπως σκας με detol και betadine στο μπουρδελο ; μια μαλακια με γυμνο χερι δεν θα σου τραβηξει στην αρχη ; ενα χαδι μηπως (με το οποιο εχει τραβηξει σε αλλους 50 και παιζει να εχει αρπαξει και φλοκια) ; το λαιμο ή τα βυζια δεν τα φιλας (παρεπιπτωντος αν οι ρωγες σου φανουν να εχουν γευση φραουλα σημαινει οτι μπηκες μετα απο μενα, μου χουν ξεμεινει κατι κουτες με τσιχλα φραουλα) ; τη δαχτυλαρα σου στη μουναρα της δεν την χωνεις ; τον κωλο που βαραω πουτσοσκαμπιλα δεν χαιδευεις ; το κωλοχαρτο που επιασα με χυμμενα και μερεντιασμενα χερια δεν πιανεις ; στο μαξιλαρι που κλανω δεν αραζεις ; με το σαπιο μπουρδελοσαπουνι του Lidl που εχει ενσωματωμενες αρρωστιες δεν πλενεσαι ; το βρωμοχερουλι της πορτας δεν το πιανεις ; και το μεσα και το εξω ; και του δωματιου και της εισοδου ;

που θελω να καταληξω.
οσοι δεν πατε ετσι στο μπουρδελο ειστε εκτεθιμενοι.  :orchestra:

31C42jAGjkL.jpg

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
οριστε και οι πιθανοτητες να κολλησετε aids απο ακαποτη πιπα, εσεις ή η πουτανα

Ενεργητική πεολειχία 0,01%
Παθητική πεολειχία 0,005% 

:pipa3:

αν εχεις τετοια τυχη, τραβα για τζοκερ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
στο σεντονι το χυμμενο δεν ξαπλωνεις ; τα αρχιδια σου οταν περιμενεις τη γκομενα δεν κρεμονται (αράζουν ειναι η σωστη λεξη) πανω στο χεσμενο σεντονι ; τα αρχιδια σου (παλι) οταν γαμας δεν ακουμπανε το μουνι της και τον κωλο της ; αν πανω στην κεκαποταμενη πιπα της γκομενας σου γλειψει και ενα αρχιδι ; κανα σαλακι απο την γυρω περιοχη της περιποιησης δεν θα ξεχαστει στο βρακι σου που θα ακουμπησει μεσα στις αναταραξεις το πουτσο σου (afterparty) ; ή μηπως σκας με detol και betadine στο μπουρδελο ; μια μαλακια με γυμνο χερι δεν θα σου τραβηξει στην αρχη ; ενα χαδι μηπως (με το οποιο εχει τραβηξει σε αλλους 50 και παιζει να εχει αρπαξει και φλοκια) ; το λαιμο ή τα βυζια δεν τα φιλας (παρεπιπτωντος αν οι ρωγες σου φανουν να εχουν γευση φραουλα σημαινει οτι μπηκες μετα απο μενα, μου χουν ξεμεινει κατι κουτες με τσιχλα φραουλα) ; τη δαχτυλαρα σου στη μουναρα της δεν την χωνεις ; τον κωλο που βαραω πουτσοσκαμπιλα δεν χαιδευεις ; το κωλοχαρτο που επιασα με χυμμενα και μερεντιασμενα χερια δεν πιανεις ; στο μαξιλαρι που κλανω δεν αραζεις ; με το σαπιο μπουρδελοσαπουνι του Lidl που εχει ενσωματωμενες αρρωστιες δεν πλενεσαι ; το βρωμοχερουλι της πορτας δεν το πιανεις ; και το μεσα και το εξω ; και του δωματιου και της εισοδου ;

που θελω να καταληξω.
οσοι δεν πατε ετσι στο μπουρδελο ειστε εκτεθιμενοι.  :orchestra:

31C42jAGjkL.jpg

ααα μπραβο...και νωμιζει ο αλλος θα κολησει απο το στομα της πουτανας παρασιμο, οποιος νωμιζει οτι ολα μεσα στο δωματιο ειναι αποστειρωμενα και οι πουτανα φορεας μικροβιων, επαιξε και εχασε.

a-aprilios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
396
Πόντοι
21
Εγώ πριν παω για γλωσοφιλα και γλυψιμο στο μουνακι ψεκαζο το στόμα μου......
καρατσεκαρισμενο.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Να τρολαρω δε τρολάρω και καθολου τυπε εχω γνωστους που πηραν παρασημα απο γκομενες που γνωρισαν εξω και εγω παω χρονια με πουτανες και δεν εχω κολησει ουτε μια φορα παντα βεβαια υπαρχει ο κινδυνος αλλα τουλαχιστον αυτες ξερουν 2-3 πραματα τα μαλακισμενα εξω δεν εχουν ιδεα για τα παρασημα
αντε πεστα ρε φιλε....πιο πολυ κινδυνευουν κατι μαλακες απο τις γυναικες τους παρα οσοι κανουν με τανες.....
ετσι ειναι...
παντρεμενος εχει κατι? η γυναικα του τον πηδαει στη μουρμουρα, και τελικα του το εχει δωσει αυτη!!!
φανταστειτε τα σκατομικρομαλακισμενα γκομενακια που πιστευουν ακομα στα ανεμογκαστρια.... ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
παντως εγω προσωπικα οσες παντρεμενες εχω γνωρισει πολυ "προσωπικα" (δεν ειναι πολλες-δεν ειμαι ο γαμιας) μετα την 2η φορα , τις γραφουν στο μουνι τους τις καποτες...Καλα για τσιμπουκια ΜΗΝ το συζηταμε καν!!! Τα παντα ολα!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Προσωπικά,μια χαρά είμαι με τις ακά πίπες,γλειφομούνια και γλωσσόφιλα!(Για ακά γαμήσια,δεν έχω γίνει ακόμα... ρομαντικός).Άμα σιχαίνεσαι,απλά μην πηγαίνεις!Γαμήσι χωρίς να γευτείς υγρά,μου κάνει πολύ αποστειρωμένο... Και η τάνα άμα σε δει σιχασιάρη,θα προσβληθεί και θα κοιτάξει να σε ξεπετάξει με συνοπτικές διαδικασίες...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
παντως εγω προσωπικα οσες παντρεμενες εχω γνωρισει πολυ "προσωπικα" (δεν ειναι πολλες-δεν ειμαι ο γαμιας) μετα την 2η φορα , τις γραφουν στο μουνι τους τις καποτες...Καλα για τσιμπουκια ΜΗΝ το συζηταμε καν!!! Τα παντα ολα!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
εγω οποτε γλωσοφυλιαζω πορνη (μονο οταν ειμαι απο ξυδια το κανω)
παω κ τρωω μετα πιτογυρο με μπολικο κρεμυδι για να τα καψει ολλα τα κωλοβακτηριδια

επισης την επομενη μερα τρωω σκορδα

γαματε γιατι χανωμαστε.......

:orchestra: :erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom