Νέα

2000 διαφορετικές ακαποτες πιπες έχουν κι εσείς δίνεται γλωσσοφιλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μα είναι δυνατόν να φιλατε τις πόρνος. ? αυτές που κάνουν γλειφοκωλια κάνουν ακαποτες πιπες καταπίνουν χυσια και μη μου πείτε τα κάνετε με αυτές που ξέρετε γιατί θα σας τουρλωσω για την υγιεινή ούτε λόγος βλέπω. .
τυπε μην τα δει ο Κομπρα και ο Κωστάκης27 τα σχόλια σου  :s&m_1:
είναι ρομαντικοί τύποι και τα έχουν ανάγκη  :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Μα είναι δυνατόν να φιλατε τις πόρνος. ? αυτές που κάνουν γλειφοκωλια κάνουν ακαποτες πιπες καταπίνουν χυσια και μη μου πείτε τα κάνετε με αυτές που ξέρετε γιατί θα σας τουρλωσω για την υγιεινή ούτε λόγος βλέπω. .
κοψε τις πουτανες φιλε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.845
Πόντοι
6.515

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
εμενα μια κορασιδα μου ειχε πει ότι μετα από κάθε ακαποτη πιπα πλενει το στομα της με αγιασμο, τα σκοτωνει όλα με την χαρη του κυριου.

Στην Αιθιοπία μαζεύουνε φορείς και τους μπουγελώνουν με αγιασμό να τους φύγει ο HIV. Κόβουνε τα φάρμακα από πίστη κολλάνε και άλλους.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Η πίστη σε φέρνει πιο γρήγορα στην αγκαλιά του Θεού τύπε, μην το υποτιμάς.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Τύπε, έχεις σχέση;

Μακροχρόνια.  :S :S :S

220px-Raczka4.jpg

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
εμενα μια κορασιδα μου ειχε πει ότι μετα από κάθε ακαποτη πιπα πλενει το στομα της με αγιασμο, τα σκοτωνει όλα με την χαρη του κυριου.

και που το παράλογο..
αν δεις το costantine τους γαμούσε όλους το κέρατο με τον αγιασμό  :rockon:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Έλα χαλαρώστε, τα γλωσσόφιλα δεν είναι τίποτα....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.171
Πόντοι
10.686
Προσωπικά,μια χαρά είμαι με τις ακά πίπες,γλειφομούνια και γλωσσόφιλα!(Για ακά γαμήσια,δεν έχω γίνει ακόμα... ρομαντικός).Άμα σιχαίνεσαι,απλά μην πηγαίνεις!Γαμήσι χωρίς να γευτείς υγρά,μου κάνει πολύ αποστειρωμένο... Και η τάνα άμα σε δει σιχασιάρη,θα προσβληθεί και θα κοιτάξει να σε ξεπετάξει με συνοπτικές διαδικασίες...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Προσωπικά,μια χαρά είμαι με τις ακά πίπες,γλειφομούνια και γλωσσόφιλα!(Για ακά γαμήσια,δεν έχω γίνει ακόμα... ρομαντικός).Άμα σιχαίνεσαι,απλά μην πηγαίνεις!Γαμήσι χωρίς να γευτείς υγρά,μου κάνει πολύ αποστειρωμένο... Και η τάνα άμα σε δει σιχασιάρη,θα προσβληθεί και θα κοιτάξει να σε ξεπετάξει με συνοπτικές διαδικασίες...
Α δε θα χαρεί που θα γλιτώσει από τα υγρά και τις αρρώστιες σου? Ρε τι ακούμε....  :2funny: :headbang: :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
de  gustibus   non   disputandum est  ... :cheesy:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.171
Πόντοι
10.686
Οι τάνες είναι πολύ ανθεκτικές,περισσότερο κι από εργαζόμενους/ες σε νοσοκομεία!Ευκαιρία να γίνουμε ομοίως ανθεκτικοί...
Αλήθεια,τον χειμώνα που επιδημεί η γρίππη,μπαίνετε στα μπουρδέλα ή όπου αλλού,με μάσκες;

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.375
Πόντοι
506
Οι τάνες είναι πολύ ανθεκτικές,περισσότερο κι από εργαζόμενους/ες σε νοσοκομεία!Ευκαιρία να γίνουμε ομοίως ανθεκτικοί...
Αλήθεια,τον χειμώνα που επιδημεί η γρίππη,μπαίνετε στα μπουρδέλα ή όπου αλλού,με μάσκες;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με φιαλλες οξυγονου και απο το πεζοδρομιο

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.017
Πόντοι
1.756
Καλα μαλακες ειστε...??? Ειπαμε ρε παιδια,αλλα οχι κι ετσι... Καταρχην δεν ξερεις τι μπορει να κουβαλαει η κοπελα...
Νταξ...πλακα και χαβαλε κανω συνεχεια,αλλα εδω λιγο να σοβαρευτουμε.... Θα κολλησετε τιποτα και μετα θα τρεχετε...
Οριστε ο αλλος στο αλλο θρεντ εβγαλε σπυρακι στο μαγουλο,στη μεσα μερια....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.448
Πόντοι
2.966
Γαμησετα φίλε. ..το ξέρω. ..Εγώ μπορεί να έχω πάει με δαύτες αλλά δε γλείφω μουνι κωλο ποδια πάω να ρίξω τα χοντράδια και φευγω αλίμονο τώρα να φυλάω τα χυσια του προηγούμενου και να φεύγω με πόσα μικρόβια. .βρωμιαρηδες
Eνω οι γκομενες που φιλας εξω ειναι παναγιτσες δε τα κανουν αυτα και το ξερεις κιολας οτι δε τα κανουν α ρε μαλακια στον εγκεφαλο που βαραει ο καθενας  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

grasshopper

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλα μαλακες ειστε...??? Ειπαμε ρε παιδια,αλλα οχι κι ετσι... Καταρχην δεν ξερεις τι μπορει να κουβαλαει η κοπελα...
Νταξ...πλακα και χαβαλε κανω συνεχεια,αλλα εδω λιγο να σοβαρευτουμε.... Θα κολλησετε τιποτα και μετα θα τρεχετε...
Οριστε ο αλλος στο αλλο θρεντ εβγαλε σπυρακι στο μαγουλο,στη μεσα μερια....
Δέ θά είχε πιεί τή πορτοκαλάδα καί τό καφέ τού ερωτιαρη γιά αυτό τή πάτησε. :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom