Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
έλα ντε,πως ζεις μαρή χωρίς λεφτά απ το μπαμπά;
όπα .. με τους δικούς μου μένω απλά προφανώς δεν επιβαρύνω και προφανώς βοηθάω όσο μπορώ
έλα ντε,πως ζεις μαρή χωρίς λεφτά απ το μπαμπά;
το τομαρι ο Αλβανος έπρεπε να την αποκαταστησειε ρε κοριτσακι, απο την μια θενε γκομενες αλλα ευθυνες νιετ καταλαβες;
νταξει μπορει και να μην κανει βιζιτεςέλα ντε,πως ζεις μαρή χωρίς λεφτά απ το μπαμπά;
Για αυτους που εχουν προυπηρεσια 5-10 χρονια ειναι αυτες οι αγγελιες μην λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια το λυκειο το χεις τελειωσει? Καλως ή κακως υπαρχουν πιο αρχιδατοι απο σενα και μενα που αυτα τα λεφτα θα τα παρουν επειδη οι επιχειρησεις τους χρειαζονται εγω δεν τους ζηλευω αυτους τωρα αν εσεις υποφέρετε ειναι δικο σας προβλημα.
Εχω φιλη δικηγορο που δουλευει για 1200 ευρω με 8 χρονια προυπηρεσια
Με 500???Μειον το νοικι??μειον την ΔΕΗ,ΟΤΕ κοινοχρηστα κτλ??? Και τι θα τρωs σε καθημερινη βαση?? Φαλαφελ??διπιτο??νανου ντονατ??εισητηρια??καφεδεs? τσιγαρα?έλα ρε λάιφ και με 500 ζεις ανεξάρτητος, δεν μιλάω για ποιότητα και πούτσες μπλέ
έλα ρε λάιφ και με 500 ζεις ανεξάρτητος, δεν μιλάω για ποιότητα και πούτσες μπλέ
παντως μια χαρα μας τρολαρει ο μπολντις σε καθε θρεντ παντα στο τελος καταληγουμε να ασχολουμαστε ολοι μαζι του.
Εφ οσον οι δικοι σου πληρωνονται κανονικα....σχετικα ολο αυτο....τοτε δεν προσφερειs μεσα στο σπιτι, αλλα και δεν ζηταs χαρτζηλικιαλλο αυτο που λες αλλο να σε ταιζουν και να μην πας εστω να παρεις 400 ευρω να βγαλεις τα εξοδα σου και αν προσφερεις μην σου πω στο σπίτι
Τον αγαπάμε το Μπόλντη, ρε. Τον βλέπουμε σαν μια χαμένη ψυχή που πρέπει να μπει στον ίσιο δρόμο!
Καταλαβα δεν εχεις τελειωσει το λυκειο.Εσύ τι σχέση έχεις με αυτούς, ρε στόκε; Ξέχασες τι καυχιόσουνα όταν μας μοστράριζες την ΧΑ;
Με 500???Μειον το νοικι??μειον την ΔΕΗ,ΟΤΕ κοινοχρηστα κτλ??? Και τι θα τρωs σε καθημερινη βαση?? Φαλαφελ??διπιτο??νανου ντονατ??εισητηρια??καφεδεs? τσιγαρα?
ζειςΜε 500???Μειον το νοικι??μειον την ΔΕΗ,ΟΤΕ κοινοχρηστα κτλ??? Και τι θα τρωs σε καθημερινη βαση?? Φαλαφελ??διπιτο??νανου ντονατ??εισητηρια??καφεδεs? τσιγαρα?
α δεν λέω χαχα
Με 500???Μειον το νοικι??μειον την ΔΕΗ,ΟΤΕ κοινοχρηστα κτλ??? Και τι θα τρωs σε καθημερινη βαση?? Φαλαφελ??διπιτο??νανου ντονατ??εισητηρια??καφεδεs? τσιγαρα?
με γκομενο/α δεν ειναι ασφαλες γιατι αν τα σπασεις μετα;ντάξ, κοίτα σπίτια βρίσκεις ξεφτίλα τιμές πλέον για νοίκι, αλλά οκ είναι ζόρι , με ένα φίλο όμως μια φίλη μια ξαδέρφη με τον γκόμενο την γκόμενα μια χαρά πάει
Καταλαβα δεν εχεις τελειωσει το λυκειο.
δεν κατάλαβα κάτι.. αν παίρνεις 500 γιατί δεν νοικιάζεις σπίτι με συγκάτοικους για να μοιραστείτε τα έξοδα?
δηλαδή στις άλλες χώρες γιατί μένουν με συγκατοικους ??
Εσυ παντως για την ωρα παιρνεις τ'αρχιδια μου σε φαση ελα να δουλεψεις μαυρα για 4 κατοσταρικα φουλ ωραριο κι αμα σ'αρεσει...Για αυτους που εχουν προυπηρεσια 5-10 χρονια ειναι αυτες οι αγγελιες μην λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια το λυκειο το χεις τελειωσει? Καλως ή κακως υπαρχουν πιο αρχιδατοι απο σενα και μενα που αυτα τα λεφτα θα τα παρουν επειδη οι επιχειρησεις τους χρειαζονται εγω δεν τους ζηλευω αυτους τωρα αν εσεις υποφέρετε ειναι δικο σας προβλημα.
Εχω φιλη δικηγορο που δουλευει για 1200 ευρω με 8 χρονια προυπηρεσια
ναι αλλά δίνει καλές πίπες. Που το πας αυτό ?
Εσυ παντως για την ωρα παιρνεις τ'αρχιδια μου σε φαση ελα να δουλεψεις μαυρα για 4 κατοσταρικα φουλ ωραριο κι αμα σ'αρεσει...
με γκομενο/α δεν ειναι ασφαλες γιατι αν τα σπασεις μετα;