Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ε ρε κοριτσακι, απο την μια θενε γκομενες αλλα ευθυνες νιετ καταλαβες;
το τομαρι ο Αλβανος έπρεπε να την αποκαταστησει
έλα ντε, :think:  πως ζεις μαρή χωρίς λεφτά απ το μπαμπά;
νταξει μπορει και να μην κανει βιζιτες

αν μενει με τους γονεις

εχει πιασει και μια δουλεια για τα εξοδα και ολα οκ

τσονταρει κιολας

αλλα αλλιως δεν βγαινει χωρις βιζιτες εκτος αν μενει σε καμια υπογα Φυλης/Μεταξουργειο με ποντικια :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Για αυτους που εχουν προυπηρεσια 5-10 χρονια ειναι αυτες οι αγγελιες μην λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια το λυκειο το χεις τελειωσει? Καλως ή κακως υπαρχουν πιο αρχιδατοι απο σενα και μενα που αυτα τα λεφτα θα τα παρουν επειδη οι επιχειρησεις τους χρειαζονται εγω δεν τους ζηλευω αυτους τωρα αν εσεις υποφέρετε ειναι δικο σας προβλημα.

Εχω φιλη δικηγορο που δουλευει για 1200 ευρω με 8 χρονια προυπηρεσια

Εσύ τι σχέση έχεις με αυτούς, ρε στόκε; Ξέχασες τι καυχιόσουνα όταν μας μοστράριζες την ΧΕ;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
έλα ρε λάιφ και με 500 ζεις ανεξάρτητος, δεν μιλάω για ποιότητα και πούτσες μπλέ
Με 500???Μειον το νοικι??μειον την ΔΕΗ,ΟΤΕ κοινοχρηστα κτλ??? Και τι θα τρωs σε καθημερινη βαση??  Φαλαφελ??διπιτο??νανου ντονατ??εισητηρια??καφεδεs? τσιγαρα?

Επισκέπτης
έλα ρε λάιφ και με 500 ζεις ανεξάρτητος, δεν μιλάω για ποιότητα και πούτσες μπλέ

στο πατρικό ή με πληρωμένο το νοίκι απ το μπαμπά

άμα τώρα μου πεις ότι πληρώνεις ΚΑΙ ΝΟΙΚΙ θα σου βγάλω το καπέλο

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
παντως μια χαρα μας τρολαρει ο μπολντις σε καθε θρεντ παντα στο τελος καταληγουμε να ασχολουμαστε ολοι μαζι του.

Τον αγαπάμε το Μπόλντη, ρε. Τον βλέπουμε σαν μια χαμένη ψυχή που πρέπει να μπει στον ίσιο δρόμο!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αλλο αυτο που λες αλλο να σε ταιζουν και να μην πας εστω να παρεις 400 ευρω να βγαλεις τα εξοδα σου και αν προσφερεις μην σου πω στο σπίτι
Εφ οσον οι δικοι σου πληρωνονται κανονικα....σχετικα ολο αυτο....τοτε δεν προσφερειs μεσα στο σπιτι, αλλα και δεν ζηταs χαρτζηλικι

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Με 500???Μειον το νοικι??μειον την ΔΕΗ,ΟΤΕ κοινοχρηστα κτλ??? Και τι θα τρωs σε καθημερινη βαση??  Φαλαφελ??διπιτο??νανου ντονατ??εισητηρια??καφεδεs? τσιγαρα?

ντάξ,  κοίτα σπίτια βρίσκεις ξεφτίλα τιμές πλέον για νοίκι, αλλά οκ είναι ζόρι , με ένα φίλο όμως μια φίλη μια ξαδέρφη με τον γκόμενο την γκόμενα μια χαρά πάει

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ζεις

οχι στην Εκαλη

αλλα ζεις

Μεταξουργειο/Φυλης και αλλες κυριλε συνικιες σε καμια υπογα.

Παιρνεις και για συγκατοικο κανεναν πακιστανο/σομαλο/νιγηριανο να μοιραζεστε τα εξοδα και ολα τζετ. :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δεν κατάλαβα κάτι.. αν παίρνεις 500 γιατί δεν νοικιάζεις σπίτι με συγκάτοικους για να μοιραστείτε τα έξοδα?

δηλαδή στις άλλες χώρες γιατί μένουν με συγκατοικους ??

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ντάξ,  κοίτα σπίτια βρίσκεις ξεφτίλα τιμές πλέον για νοίκι, αλλά οκ είναι ζόρι , με ένα φίλο όμως μια φίλη μια ξαδέρφη με τον γκόμενο την γκόμενα μια χαρά πάει
με γκομενο/α δεν ειναι ασφαλες γιατι αν τα σπασεις μετα;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Καταλαβα δεν εχεις τελειωσει το λυκειο.

Επίσης έχεις καταλάβει ότι κακοπέρασα στο στρατό και ότι είμαι μπατίρης! Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις, ρε πούστη! Σε όλα μέσα πια;

Επισκέπτης
δεν κατάλαβα κάτι.. αν παίρνεις 500 γιατί δεν νοικιάζεις σπίτι με συγκάτοικους για να μοιραστείτε τα έξοδα?

δηλαδή στις άλλες χώρες γιατί μένουν με συγκατοικους ??

εγώ την κόβω να φωνάζει πολύ στο γαμήσι η βίλμα

ίσως γι αυτό να μη θέλει με συγκάτοικους  :sunglasses:

Επισκέπτης
Για αυτους που εχουν προυπηρεσια 5-10 χρονια ειναι αυτες οι αγγελιες μην λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια το λυκειο το χεις τελειωσει? Καλως ή κακως υπαρχουν πιο αρχιδατοι απο σενα και μενα που αυτα τα λεφτα θα τα παρουν επειδη οι επιχειρησεις τους χρειαζονται εγω δεν τους ζηλευω αυτους τωρα αν εσεις υποφέρετε ειναι δικο σας προβλημα.

Εχω φιλη δικηγορο που δουλευει για 1200 ευρω με 8 χρονια προυπηρεσια
Εσυ παντως για την ωρα παιρνεις τ'αρχιδια μου σε φαση ελα να δουλεψεις μαυρα για 4 κατοσταρικα φουλ ωραριο κι αμα σ'αρεσει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εσυ παντως για την ωρα παιρνεις τ'αρχιδια μου σε φαση ελα να δουλεψεις μαυρα για 4 κατοσταρικα φουλ ωραριο κι αμα σ'αρεσει...

supermouse ετσι σου ξηγηθηκαν εσενα?

ε πες το ετσι να ξερω.... ενταξει δεν την συνεχιζω την κουβεντα αδερφε γιατι καταλαβαινω πληγωνεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom