Νέα

Μας τσίμπησαν οι τσέοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrEco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
882
Πόντοι
81
τυπε αυτος ηταν πρεζακιας αφενος αφετερου εγω παιρνω τα μετρα μου και ψωνιζω παντα προ 15Αυγουστου
Γιατι τυπε ? Ειναι σαν τα αεροπορικα και ακτοπλοικα που τον 15αυγουστο ειναι πανακριβα ?

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.603
Πόντοι
5.946

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
MrEco

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.899
Πόντοι
4.125
Γιατι τυπε ? Ειναι σαν τα αεροπορικα και ακτοπλοικα που τον 15αυγουστο ειναι πανακριβα ?
δε βρισκεις αφου ειναι ολοι διακοπες και τα ελαχιστα που θα παιζουν ειναι στο θεο προφανως η τιμη τους ναι.Προσφορα και ζητηση

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.183
Πόντοι
2.356
Θα χρειαστεί να απολογηθεις εγγράφως στον εισαγγελέα με κατάθεση σου, εκεί θα γράψεις πως είσαι χρόνι ος περιστασιακός χρήστης και θα πήγαινες 5 μέρες διακοπές και το προμηθευτικες από άγνωστο αλλοδαπό για προσωπική χρήση. Έπειτα αφού δεν προκύπτει εμπόριο θα πάει αρχείο. Αν τυχόν γίνει δικάσιμο θα πεις α ίδια κ θα αθωωθείς, 8 φορές μου έχει τύχει
Μιας κι είσαι γνώστης, πες μας τι είναι το "τσόκο" τύπε...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.723
Πόντοι
2.606
Το σκεφτομουν κ εγω αυτο για φετος να το ψαξω σιγα σιγα.Να σου στειλω καποια στιγμη να μου δωσεις τα φωτα σου για διαδικασιες κτλ?
Το μυστικό είναι ότι φέρνω νερό από τις πηγές Εβιάν λες μπενς

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.723
Πόντοι
2.606
Ναι ξέρω, και σε ηρεμεί στη προσπαθεια να ξεπεράσεις το χωρισμό..
Θα ορκιζόμουνα ότι άμα ειχα μακριά ξανθά μαλλια Και δεν ήμουν ρεμπεσκές στο σχολειο ότι θα μπορούσα να ήμουν αρμένισσα Δικηγορος :confused:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Το μυστικό είναι ότι φέρνω νερό από τις πηγές Εβιάν λες μπενς
Ναι αλλα πρεπει να σου ανεβαζει κοστος λιγο..Το εχιες δουλεψει καθολου η ειναι η πρωτη χρονια? Αρχες Σεπτεμβρη που θα ανεβω απο διακοπες θα σε ενοχλησω σιγουρα μπας και με ξεστραβωσεις λιγο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.723
Πόντοι
2.606
Ναι αλλα πρεπει να σου ανεβαζει κοστος λιγο..Το εχιες δουλεψει καθολου η ειναι η πρωτη χρονια? Αρχες Σεπτεμβρη που θα ανεβω απο διακοπες θα σε ενοχλησω σιγουρα μπας και με ξεστραβωσεις λιγο.
Κοίταξε είχα κάνει λαζαρατι θητεία το αγροτικό μου μετά λίγο ζωνιανα πέρασα και ένα καλοκαίρι Καλαμάτα και απέκτησα επαρκή τεχνογνωσία αλλά να ξέρεις το μυστικό είναι στο νερό τώρα κάνω δοκιμές με νερό του Καματερού

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Κοίταξε είχα κάνει λαζαρατι θητεία το αγροτικό μου μετά λίγο ζωνιανα πέρασα και ένα καλοκαίρι Καλαμάτα και απέκτησα επαρκή τεχνογνωσία αλλά να ξέρεις το μυστικό είναι στο νερό τώρα κάνω δοκιμές με νερό του Καματερού
Το γαμησες τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom