MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 4.125
τυπε αυτος ηταν πρεζακιας αφενος αφετερου εγω παιρνω τα μετρα μου και ψωνιζω παντα προ 15Αυγουστουτύπε αυτός είσαι;
τυπε αυτος ηταν πρεζακιας αφενος αφετερου εγω παιρνω τα μετρα μου και ψωνιζω παντα προ 15Αυγουστουτύπε αυτός είσαι;
Γιατι τυπε ? Ειναι σαν τα αεροπορικα και ακτοπλοικα που τον 15αυγουστο ειναι πανακριβα ?τυπε αυτος ηταν πρεζακιας αφενος αφετερου εγω παιρνω τα μετρα μου και ψωνιζω παντα προ 15Αυγουστου
δε βρισκεις αφου ειναι ολοι διακοπες και τα ελαχιστα που θα παιζουν ειναι στο θεο προφανως η τιμη τους ναι.Προσφορα και ζητησηΓιατι τυπε ? Ειναι σαν τα αεροπορικα και ακτοπλοικα που τον 15αυγουστο ειναι πανακριβα ?
Μιας κι είσαι γνώστης, πες μας τι είναι το "τσόκο" τύπε...Θα χρειαστεί να απολογηθεις εγγράφως στον εισαγγελέα με κατάθεση σου, εκεί θα γράψεις πως είσαι χρόνι ος περιστασιακός χρήστης και θα πήγαινες 5 μέρες διακοπές και το προμηθευτικες από άγνωστο αλλοδαπό για προσωπική χρήση. Έπειτα αφού δεν προκύπτει εμπόριο θα πάει αρχείο. Αν τυχόν γίνει δικάσιμο θα πεις α ίδια κ θα αθωωθείς, 8 φορές μου έχει τύχει
Οντως πηρες επιδοτηση?Τύπε εδώ έχουμε πάρει επιδότηση για 42 στρέμματα υδροπονικη καναββη
Και πιστοποίηση ποπΟντως πηρες επιδοτηση?
Το σκεφτομουν κ εγω αυτο για φετος να το ψαξω σιγα σιγα.Να σου στειλω καποια στιγμη να μου δωσεις τα φωτα σου για διαδικασιες κτλ?Και πιστοποίηση ποπ
Το μυστικό είναι ότι φέρνω νερό από τις πηγές Εβιάν λες μπενςΤο σκεφτομουν κ εγω αυτο για φετος να το ψαξω σιγα σιγα.Να σου στειλω καποια στιγμη να μου δωσεις τα φωτα σου για διαδικασιες κτλ?
Και πιστοποίηση ποπ
Σε λίγο θα σε ρωτήσει ποσο παει το κιλοΤο μυστικό είναι ότι φέρνω νερό από τις πηγές Εβιάν λες μπενς
Δεν είναι για εμπορία είναι για προσωπική χρήσηΣε λίγο θα σε ρωτήσει ποσο παει το κιλο
Ναι ξέρω, και σε ηρεμεί στη προσπαθεια να ξεπεράσεις το χωρισμό..Δεν είναι για εμπορία είναι για προσωπική χρήση
Θα ορκιζόμουνα ότι άμα ειχα μακριά ξανθά μαλλια Και δεν ήμουν ρεμπεσκές στο σχολειο ότι θα μπορούσα να ήμουν αρμένισσα ΔικηγοροςΝαι ξέρω, και σε ηρεμεί στη προσπαθεια να ξεπεράσεις το χωρισμό..
Ναι αλλα πρεπει να σου ανεβαζει κοστος λιγο..Το εχιες δουλεψει καθολου η ειναι η πρωτη χρονια? Αρχες Σεπτεμβρη που θα ανεβω απο διακοπες θα σε ενοχλησω σιγουρα μπας και με ξεστραβωσεις λιγο.Το μυστικό είναι ότι φέρνω νερό από τις πηγές Εβιάν λες μπενς
Οχι ρε για εμπορια θελω για νομιμη επιχειρηση κανονικα..Δεν είναι για εμπορία είναι για προσωπική χρήση
Κοίταξε είχα κάνει λαζαρατι θητεία το αγροτικό μου μετά λίγο ζωνιανα πέρασα και ένα καλοκαίρι Καλαμάτα και απέκτησα επαρκή τεχνογνωσία αλλά να ξέρεις το μυστικό είναι στο νερό τώρα κάνω δοκιμές με νερό του ΚαματερούΝαι αλλα πρεπει να σου ανεβαζει κοστος λιγο..Το εχιες δουλεψει καθολου η ειναι η πρωτη χρονια? Αρχες Σεπτεμβρη που θα ανεβω απο διακοπες θα σε ενοχλησω σιγουρα μπας και με ξεστραβωσεις λιγο.
Το γαμησες τωραΚοίταξε είχα κάνει λαζαρατι θητεία το αγροτικό μου μετά λίγο ζωνιανα πέρασα και ένα καλοκαίρι Καλαμάτα και απέκτησα επαρκή τεχνογνωσία αλλά να ξέρεις το μυστικό είναι στο νερό τώρα κάνω δοκιμές με νερό του Καματερού