brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.723
- Πόντοι
- 2.606
ΕΣΥ το ξεκίνησες πρώταΤο γαμησες τωρα
ΕΣΥ το ξεκίνησες πρώταΤο γαμησες τωρα
Οντως με ενδιαφερει σαν μπιζνα και νομιζα οτι γνωριζες...ΕΣΥ το ξεκίνησες πρώτα
Πες μου το επιχειρηματικό σου πλάνο να δω αν μπορώ να βοηθήσω η να μπω συνέταιροςΟντως με ενδιαφερει σαν μπιζνα και νομιζα οτι γνωριζες...
Θα με καλυψεις και στα δινω?Ψηνεσαι?Πες μου το επιχειρηματικό σου πλάνο να δω αν μπορώ να βοηθήσω η να μπω συνέταιρος
Ωπα μαν το σταφ πρεπει να πληρωθει.Θα με καλυψεις και στα δινω?Ψηνεσαι?
Θα σε καλυψω με κεφάλαιο με τεχνογνωσία η με άκρες ;Θα με καλυψεις και στα δινω?Ψηνεσαι?
ΚεφαλαιοΘα σε καλυψω με κεφάλαιο με τεχνογνωσία η με άκρες ;
Άκουσε με έχω μόνο κάτι προσημειωμένα μωβ από την απαγωγή παναγοπουλου άμα μπορείς να τα διαχειριστείς χαλάλι σου να κάνουμε δουλειάΚεφαλαιο
Να μη ξεχάσεις στις τηλεφωνικές συνομιλίες να λέτε για σιντι, παντελονι, κυρία, εισητήριο και τετοια.Άκουσε με έχω μόνο κάτι προσημειωμένα μωβ από την απαγωγή παναγοπουλου άμα μπορείς να τα διαχωριστείς χαλάλι σου να κάνουμε δουλειά
Οκ παειΆκουσε με έχω μόνο κάτι προσημειωμένα μωβ από την απαγωγή παναγοπουλου άμα μπορείς να τα διαχειριστείς χαλάλι σου να κάνουμε δουλειά
Εχω στελθ κινητό ελπίζω να μην έχει ο άλλος κάνα ερικσον τ28 και νας πιάσουν με την κατσίκα στην πλάτηΝα μη ξεχάσεις στις τηλεφωνικές συνομιλίες να λέτε για σιντι, παντελονι, κυρία, εισητήριο και τετοια.
Εχω στελθ κινητό ελπίζω να μην έχει ο άλλος κάνα ερικσον τ28 και νας πιάσουν με την κατσίκα στην πλάτη
Να μη ξεχάσεις στις τηλεφωνικές συνομιλίες να λέτε για σιντι, παντελονι, κυρία, εισητήριο και τετοια.
Οκ να ξέρεις ότι ο άλλος θα φέρει και μια σπανακόπιτα και περιμενει τη μακαρονάδα.Πήρα ένα εισητήριο για το παντελόνι. Το σιντί της κυριάς και τέτοια, θα σου έρθει αύριο με το ραδιοφωνάκι.
Οκ να ξέρεις ότι ο άλλος θα φέρει και μια σπανακόπιτα και περιμενει τη μακαρονάδα.
Εγώ συντονιζω νεαρε μου δε θα κουβαλάω και "πραγματα"Θα πάρει τώρα μια σκέτη, και μετά περάστε εσείς να πάρετε τον κιμά. Να κρατάτε και δυο σιντί της Πάολας.
Εγώ συντονιζω νεαρε μου δε θα κουβαλάω και "πραγματα"
Να μου φέρεις τον έλεγχο να σου βάλω άριστα..Καλώς. Θα την κινέζα θα την δώσω στον μαύρο με τα σιντί.
Είσαι πάνω από 30; Ρωτάω γιατί παίζει ρόλο για τους δικαστές.Λοιπον, αν εχει καποιος ζησει κατι παρομοιο ας μοιραστει την εμπειρια του, δημοσια η ιδιωτικα.Μας τσιμπησαν τσεοι σε ραντομ μπλοκο(ΟΠΚΕ) ενω πηγαιναμε διακοπες με το φιλαρακι.Να μη τα πολυλογω, μας βρηκανε εμενα 2 τσιγαρα και 1 g τσοκο(και ενα xanax-χωρις συνταγη φυσικα-που δε συμπεριληφθηκε στο φακελο) ,αυτουνου κατι λιγοτερο απο 1 g τσοκο.Μας πηγαν μεσα ως συνεργασιμους, υπογραψαμε, δωσαμε αποτυπωματα,μας ειπανε σε μερικους μηνες θα ενημερωθουμε με μειλ-γραμμα αν οριστηκε δικασιμος.Επιμενανε πως 9/10 δεν πανε καν δικαστηρια και αμα τυχει και μας καλεσουν οντως να μην παρουμε καν δικηγορο
Οποιος εχει αμεση η εμμεση εμπειρια, ας μοιραστει αν θελει σκεψεις-προτασεις κλπ