You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μας τσίμπησαν οι τσέοι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MrEco
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 109
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
τσεοι = μπάτσοι = χωροφύλακες. Από το CEO => Τσεο. Πως κατέληξε να σημαίνει αστυνομικός, ενας θεος ξέρει
Μπάτσος > Μπατσέος > Τσέος
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.457
- Πόντοι
- 9.297
Πιθανόν να σχετίζεται με την εξουσία που έχει ένας CEO...εναλλακτικά από το πολιτσεος- τσεος...( sic).τσεοι = μπάτσοι = χωροφύλακες. Από το CEO => Τσεο. Πως κατέληξε να σημαίνει αστυνομικός, ενας θεος ξέρει
τσοκο = χασις. Παλιά, την πλακα χασις, το πρεσαριστο, την ελεγαν σοκολάτα, διότι έμοιαζε εμφανισιακά. Ολη την πλακα, όχι το γραμμάριο.
Σοκολάτα > Τσοκολατα > Τσοκο
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.457
- Πόντοι
- 9.297
Τρέμε Μπαμπινιώτη...χύνω για ΒΙΚΥ ΦΛΕΣΣΑ!!!
fistikimaimouda
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 274
- Πόντοι
- 281
Με τσίμπησαν στο γήπεδο με 3.2 τσοκο. Κρατητήριο ΟΑΚΑ την ώρα του αγώνα, ο εισαγγελέας αποφάσισε αυτόφωρο, διαμονή ΤΑ Φιλαδέλφεια, την επόμενη μέρα δικαστήριο και αθώωση. Καθαρό μητρώο, αλλά με αποτυπώματα στην ασφάλεια πλέον.
Δεν έχεις να φοβάσαι κατι.
Αν πας για δική πρέπει να πεις 2 πολύ σημαντικά πράγματα
1) είμαι περιστασιακός χρήστης
2) έχω το "τάδε" ψυχολογικό πρόβλημα και με ηρεμεί (εγώ είπα διαζύγιο πχ)
Δεν έχεις να φοβάσαι κατι.
Αν πας για δική πρέπει να πεις 2 πολύ σημαντικά πράγματα
1) είμαι περιστασιακός χρήστης
2) έχω το "τάδε" ψυχολογικό πρόβλημα και με ηρεμεί (εγώ είπα διαζύγιο πχ)
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.270
- Πόντοι
- 4.546
Και τι δουλειά έχουν τα πιτσιρίκια εδώ μέσα?Για όνομα του Θεου, μην τα γραφεις αυτα.
Διαβάζουν και πιτσιρίκια και θα νομιζουν οτι ετσι ειναι, θα παρεις κανεναν στο λαιμο σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα σέβη μουο @Mpratan κάνει λιγες δηλωσεις και τοποθετησεις στο σαιτ , αλλα ειναι λεπιδι
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.719
- Πόντοι
- 3.656
τι τσίμπησαν οι τσέοι μανΚαι τι δουλειά έχουν τα πιτσιρίκια εδώ μέσα?
DrHouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2024
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Ευχομαι ολα καλαΛοιπον, αν εχει καποιος ζησει κατι παρομοιο ας μοιραστει την εμπειρια του, δημοσια η ιδιωτικα.Μας τσιμπησαν τσεοι σε ραντομ μπλοκο(ΟΠΚΕ) ενω πηγαιναμε διακοπες με το φιλαρακι.Να μη τα πολυλογω, μας βρηκανε εμενα 2 τσιγαρα και 1 g τσοκο(και ενα xanax-χωρις συνταγη φυσικα-που δε συμπεριληφθηκε στο φακελο) ,αυτουνου κατι λιγοτερο απο 1 g τσοκο.Μας πηγαν μεσα ως συνεργασιμους, υπογραψαμε, δωσαμε αποτυπωματα,μας ειπανε σε μερικους μηνες θα ενημερωθουμε με μειλ-γραμμα αν οριστηκε δικασιμος.Επιμενανε πως 9/10 δεν πανε καν δικαστηρια και αμα τυχει και μας καλεσουν οντως να μην παρουμε καν δικηγορο
Οποιος εχει αμεση η εμμεση εμπειρια, ας μοιραστει αν θελει σκεψεις-προτασεις κλπ
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.270
- Πόντοι
- 4.546
Θέλουν να μας δέσουνε οι τσέοι επειδή βγάζουμε φράγκα είμαστε ωραίοιτι τσίμπησαν οι τσέοι μαν
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.719
- Πόντοι
- 3.656
πίσω από το τιμόνι κάνω μπισνες όλοι μας δουλεύουμε τις νύχτες τρώω τα λεφτά μου στις πουτάνες και τα σνίκερςΘέλουν να μας δέσουνε οι τσέοι επειδή βγάζουμε φράγκα είμαστε ωραίοι
Jimoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2017
- Like
- 523
- Πόντοι
- 21
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια!!Απλά τα ψυχωτικά που προκαλεί η συχνή χρήση κάνουν στους χρήστες να βλέπουν τους πάντες ως " ασφαλίτες
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.898
- Πόντοι
- 456
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται πλέον τύπε;Βλεπω ολοι ειδικοι μου ειστε στο τι παιζει με μπατσους και ναρκωτικα
Και δεν το κοβω να ειστε ολοι δικηγοροι
Καποιος να σημειωνει νικ παρακαλω
Όλα τα πιτσιρίκια κάτω τον 25 πίνουν τουλάχιστον μπάφους.
Στη δικιά μας γενιά δεν ήταν έτσι μόνο οι περιθωριακοί πιναν.
Τώρα πλέον ελάχιστοι δεν.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.133
- Πόντοι
- 3.846
μπλέξαμε με το λουμπεναριό. Οι μεγιστάνες που πίνουν μόνο malt, το μαύρο το έχουν για να ηρεμούν τα μοσχάρια στην Ιαπωνία πριν καταλήξουν στο πιάτο τους. Μόνο κόκα καθαρή με πεντακοσάευρο για τους αρχόντους του μπου.
Πλέμπα α πλέμπα
Πλέμπα α πλέμπα
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 4.125
που σαι μεγιστανα, μαθε ποσο κανει το κοκο και ξαναγραψε πιπες αλλα με ρεαλιστικα νουμεραμπλέξαμε με το λουμπεναριό. Οι μεγιστάνες που πίνουν μόνο malt, το μαύρο το έχουν για να ηρεμούν τα μοσχάρια στην Ιαπωνία πριν καταλήξουν στο πιάτο τους. Μόνο κόκα καθαρή με πεντακοσάευρο για τους αρχόντους του μπου.
Πλέμπα α πλέμπα
Εκτος αν σε καυλαντιζουν πιτσιρικια και ρουφανε στην υγεια σου
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.281
- Πόντοι
- 1.056
Αν σου βρίσκανε κανένα κιλό κοκό θα σε κάνανε συνοριοφύλακα. Τώρα δεν μπαίνεις ούτε στη προκήρυξη για τη Δημοτική Αστυνομία.
Πρέπει να είσαι κόρη μπάτσου τύπε για να γίνει αυτό...
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.785
- Πόντοι
- 216
τύπε αυτός είσαι;Λοιπον, αν εχει καποιος ζησει κατι παρομοιο ας μοιραστει την εμπειρια του, δημοσια η ιδιωτικα.Μας τσιμπησαν τσεοι σε ραντομ μπλοκο(ΟΠΚΕ) ενω πηγαιναμε διακοπες με το φιλαρακι.Να μη τα πολυλογω, μας βρηκανε εμενα 2 τσιγαρα και 1 g τσοκο(και ενα xanax-χωρις συνταγη φυσικα-που δε συμπεριληφθηκε στο φακελο) ,αυτουνου κατι λιγοτερο απο 1 g τσοκο.Μας πηγαν μεσα ως συνεργασιμους, υπογραψαμε, δωσαμε αποτυπωματα,μας ειπανε σε μερικους μηνες θα ενημερωθουμε με μειλ-γραμμα αν οριστηκε δικασιμος.Επιμενανε πως 9/10 δεν πανε καν δικαστηρια και αμα τυχει και μας καλεσουν οντως να μην παρουμε καν δικηγορο
Οποιος εχει αμεση η εμμεση εμπειρια, ας μοιραστει αν θελει σκεψεις-προτασεις κλπ
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.457
- Πόντοι
- 9.297
Αν δεν μάθουν από εμας τα πιτσιρίκια,από που θα μάθουν;Και τι δουλειά έχουν τα πιτσιρίκια εδώ μέσα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα σέβη μου
Από τα μαλακισμένα με τα οποία κάνουν παρέα;
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.270
- Πόντοι
- 4.546
Σωστά, γιατί όπως λέει και το γνωμικό, με όποιον δάσκαλο καθήσεις θα γίνεις σαν τα μούτρα του!Αν δεν μάθουν από εμας τα πιτσιρίκια,από που θα μάθουν;
Από τα μαλακισμένα με τα οποία κάνουν παρέα;