Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Επίσης έχεις καταλάβει ότι κακοπέρασα στο στρατό και ότι είμαι μπατίρης! Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις, ρε πούστη! Σε όλα μέσα πια;

Στα αρχιδια μου. Σεις ασχολειστε.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
έλα, αφού σε καφέ-μπαρ δουλεύεις τι κρύβεσαι;

στο τσοντοσινεμά βίλμα είμαι  :2funny:

δεν κατάλαβα κάτι.. αν παίρνεις 500 γιατί δεν νοικιάζεις σπίτι με συγκάτοικους για να μοιραστείτε τα έξοδα?

δηλαδή στις άλλες χώρες γιατί μένουν με συγκατοικους ??

α μπράβο  :rockon:

με γκομενο/α δεν ειναι ασφαλες γιατι αν τα σπασεις μετα;

ε ναι ντάξει σύμφωνοι , αμέσως  :grin:

Επισκέπτης
δεν κατάλαβα κάτι.. αν παίρνεις 500 γιατί δεν νοικιάζεις σπίτι με συγκάτοικους για να μοιραστείτε τα έξοδα?

Και εδω στο Ελλαντα παιζει αρκετα αυτο...Πακιστανοι,Μπαγκλαντεσιανοι...εφτα νομα σ'ενα δωμα κι ετσι.

Συντομα και ο καπιταλιστης Μπολντης,με τις ευλογιες των τραβατρομπηδων οφκορς.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Ασε τιs αλλεs χωρεs....Εδω ειναι Βαλκανια :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ασε τιs αλλεs χωρεs....Εδω ειναι Βαλκανια :rockon:

αααα ναι ξέχασα... πολιτικά δικαιώματα, προστασία προσωπικών δεδομένων, απόρρητο επικοινωνιών, βρωμερά ποδάρια κλπ...

Επισκέπτης
supermouse ετσι σου ξηγηθηκαν εσενα?

ε πες το ετσι να ξερω.... ενταξει δεν την συνεχιζω την κουβεντα αδερφε γιατι καταλαβαινω πληγωνεσαι.
Βασικα πολυ θα γουσταρα να σου κανω μια παρομοια προταση...για εκπαιδευτικους λογους ρε παιδι μου.

Και να σε νουθετω κιολας σε στυλ"τραβα να συγκατοικησεις με αλλους 7-8 νοματαιους για να βγαινετε"κι ετσι.

Καβλαααααααχαχαχαχαχαχα.......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
κοίτα όταν είσαι πιτσιρικάς στα αρχίδια σου για συγκάτοικους...μαζεψε μου και όλη την ελλάδα...δεν με νοιάζει...

αλλά τώρα φάση για μετά τα 40 ε δεν γουστάρεις συγκάτοικους...προσωπική μου άποψη πάντα

για νέους μιλάμε ρε... για νέους.. που θέλουν να ξεκινήσουν την ζωή τους, να ξεφύγουν από την βρακοζώνα της μαμάς τους...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Στα αρχιδια μου. Σεις ασχολειστε.

Σιγά που' ναι στ' αρχίδια σου!  :2funny:
Για αυτό αντί να απαντάς με  επιχειρήματα βγάζεις φανταστικά βιογραφικα;

Μου θυμίζεις μια γκομενίτσα που όταν ήθελα να την πειράξω και της την έλεγα για κάτι μου λεγε "δεν με νοιάζει τι πιστεύεις, δε με νοιάζει τι πιστεύεις" και ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Συνοψιζουμε....Βρισκειs δουλεια των 500, γκαρσονιερα υπογεια....για φτηνο νοικι...δεν αναβειs φωs....μονο κερια και τρωs φαλαφελ
Παιρνειs και για συγκατοικο την Βιλμα.....ετσι εξασφαλιζειs το μισο νοικι και τσαμπα πιπεs  :grin: :grin:
Μπολντη ενταξει ....βρεs  δουλεια  αμεσα    :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σιγά που' ναι στ' αρχίδια σου!  :2funny:
Για αυτό αντί να απαντάς με  επιχειρήματα βγάζεις φανταστικά βιογραφικα;

Μου θυμίζεις μια γκομενίτσα που όταν ήθελα να την πειράξω και της την έλεγα για κάτι μου λεγε "δεν με νοιάζει τι πιστεύεις, δε με νοιάζει τι πιστεύεις" και ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα!

Τι λεει αυτος ρε?  :2funny: :2funny:
Βρες αυτη την γκομενιτσα αμεσα και παρακαλεσε την να σου κατσει φιλε... πρεπει να πηδηξεις αμεσα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αααα ναι ξέχασα... πολιτικά δικαιώματα, προστασία προσωπικών δεδομένων, απόρρητο επικοινωνιών, βρωμερά ποδάρια κλπ...
Εεεεεεεετσι....Και το σημαντικοτερο !!!Λευτερια στην τουαλετα
Οχι να ακουνε τουs ηχουs, οι διαφοροι

Επισκέπτης
Συνοψιζουμε....Βρισκειs δουλεια των 500, γκαρσονιερα υπογεια....για φτηνο νοικι...δεν αναβειs φωs....μονο κερια και τρωs φαλαφελ
Παιρνειs και για συγκατοικο την Βιλμα.....ετσι εξασφαλιζειs το μισο νοικι και τσαμπα πιπεs  :grin: :grin:

τύπε αυτό το φαλαφέλ το χεις ξεμουνιάσει  :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

λάιφ μάλλον είσαι φραγκάτος ε ?  :2funny:

150 - 200 ε βρίσκεις ωραιότατα σπιτάκια για πιο πολύ δεν το συζητάω αστεράκια πραγματικά

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εεεεεεεετσι....Και το σημαντικοτερο !!!Λευτερια στην τουαλετα
Οχι να ακουνε τουs ηχουs, οι διαφοροι

να βάλεις σούρντινο στο κώλο σου για να μην ακούγεται και μαιντανό τα αυτιά σου για να μην ακούς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom