Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω προσωπικα θα εδινα συγχαρητηρια σε οσους καταφερναν να βρουν εστω και δουλειτσα με 500 ευρω (με ενσημα εννοειται) για 1-2 χρονια στην αρχη ειναι ενταξει.

έτσι όπως κατάντησαν οι συντάξεις εγώ δε θα προτιμούσα το ένσημο, καλύτερα στο χέρι

ούτως ή άλλως εξ ορισμού είμαι ενάντιος στην τεράστια απάτη που λέγεται "συντάξεις"

στο χέρι-οικονομία-και αποταμίευση-επένδυση

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τύπε θα δεχόσουνα να μοιραστείς το μουνάκι της βίλμας με άλλους;  :S
Επ αυτου εχω μια ιδιαιτερη θεωρια που συμπιπτει με την θεωρια του αξεχαστου Αυλωνιτη....."Καλυτερα να φαω αρνακι στο φουρνο με παρεα,  παρα γιδα βραστη μονοs μου""
                       Δεν ξερω αν με πιανειs  :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο Καπιταλισμος ειναι ενα παγκοσμιο συστημα το οποιο εχει εδραιωθει.... δεν μπορεις να τα βαλεις με το συστημα ειδικα αμα η δυναμη σου περιοριζεται στο μπου.κομ ειτε κτυπηθεις ετσι ειτε αλλιως αυτο ειναι το συστημα και εχει δημιουργηθει απο ανθρωπους πολυ ικανοτερους και εξυπνοτερους απο σενα....

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ανταρτοπολεμος δηλαδη τρομοκρατια.... αμα δεν εισαι της συνεργασιας κτλπ ολοι οι τρομοκρατες ομως εχουν την ιδια τυχεη αργα ή γρηγορα....

Μπορείς. Και είναι η αιτία που η οικονομία της χώρας είναι χάλια, οι μετανάστες εισέρχονται αθρόα και ένα περιστέρι κάθισε στο μπαλκόνι σου. Εντέλει όλες οι Ευρωπαικές χώρες δεν είναι Καπιταλιστικές για αυτό και δεν έχουν τέτοιου είδους κρίση...

Επισκέπτης
Επ αυτου εχω μια ιδιαιτερη θεωρια που συμπιπτει με την θεωρια του αξεχαστου Αυλωνιτη....."Καλυτερα να φαω αρνακι στο φουρνο με παρεα,  παρα γιδα βραστη μονοs μου""
                       Δεν ξερω αν με πιανειs  :grin:

πλάκα κάνεις; γίδα βραστή;

εγώ αυτήν θα διάλεγα άμα ήταν για μόνος μου, ειδικά άμα την έφτιαχνα και πατσά  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σουρεαλ διάλογοι  :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
δεν ξέρω ποία είναι γίδα ποία αρνί και ποία μοσχάρι , αυτό που ξέρω είναι ότι σας χαιρετώ πάω να φάω τούρτα παγωτό  :boobies: :tooth:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πλάκα κάνεις; γίδα βραστή;

εγώ αυτήν θα διάλεγα άμα ήταν για μόνος μου, ειδικά άμα την έφτιαχνα και πατσά  :P
Ειναι νωριs ακομα.....Οταν θα κρεμασω την καποτα μου  παρω την συνταξη μου, σε 20 χρονια....ναι σιγα!!... θα φτασω και στον πατσα  :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω προσωπικα θα εδινα συγχαρητηρια σε οσους καταφερναν να βρουν εστω και δουλειτσα με 500 ευρω (με ενσημα εννοειται) για 1-2 χρονια στην αρχη ειναι ενταξει.
ετσι οπως παει το πραγμα και για τελος ενταξει θα ειναι τυπε :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μην παμε στα χειροτερα να λεs.....Και ζητιανευουμε με παρκινσον
οχι ρε τυπε σιγα μην φτασουμε εκει
αλλα πολυ πιθανο να δουλευουν ολοι για 500 ευρω
και συνταξεις 360 και ειμαστε κομπλε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οχι ρε τυπε σιγα μην φτασουμε εκει
αλλα πολυ πιθανο να δουλευουν ολοι για 500 ευρω
και συνταξεις 360 και ειμαστε κομπλε
Αφου δεν γενναμε ρε μαν....Η Βιλμα δεν καθεται η Ερη το ιδιο  :grin:
Απο που θα βγουν τα λεφτα για 11 εκατομμυρια συνταξιουχουs??

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αλλοι εχουν δουλεψει και τσαμπα προκειμενου να τσιμπησουν προυπηρεσια. Κραζεις οσους βρουν δουλεια στο 500ευρο αλλα για αυτη την εποχη και με δεδομενη την κατασταση στην Ελλαδα ειναι μια μικρη επιτυχια....

τι περιμενεις? να σε αρχισουν με μισθο 1000 ευρω ? αυτο ειναι αδυνατον εκτος και αν εισαι εξαιρετικος και φυγεις εξω
:o

Οχιιιιιι δεν το πιστευω .... ο Μπολντης αρχισε εκπτωσεις ..........  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Αν είμουν πάντως 13χρονος θα παρακάλαγα να με απαγάγει μια 23χρονη και να με κλείσει ένα τετραήμερο σε ένα σπιτάκι στο δάσος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom