Νέα

Παππούς μπαμ και κάτω τον κλέφτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.616
Πόντοι
1.706
φίλε ασε να το βρω που το έκρυψε η γυναικα μου πρώτα.
το ηλεκτρικο με την μπαταρια του είναι ότι πρέπει, τι θα τραβάω κορδόνι να πάρει μπρος τα μεσάνυχτα και αμα δεν παιρνει θα πω στον κλέφτη
ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΠΟΥΖΙ και συνεχίζουμε.....
Την ζημιά την παθαίνουν όταν τα αφήνεις πολύ καιρό με τη βενζίνη μέσα στο δοχείο.
Αν δεν μπορείς τα πρωινά (καλά, όχι κάθε μερα) να αδειάζεις το δοχείο, ε ναι υπάρχει θέμα.
Κάνε ότι έκανα κι εγώ, τσεκουράκι ακονισμένο δίπλα στο κρεβάτι.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Την ζημιά την παθαίνουν όταν τα αφήνεις πολύ καιρό με τη βενζίνη μέσα στο δοχείο.
Αν δεν μπορείς τα πρωινά (καλά, όχι κάθε μερα) να αδειάζεις το δοχείο, ε ναι υπάρχει θέμα.
Κάνε ότι έκανα κι εγώ, τσεκουράκι ακονισμένο δίπλα στο κρεβάτι.
cretan πότε θα μαζέψουμε τις ελιες; αλυσοπριονα έχουμε τσεκούρια έχουμε ελαιοραβδιστικό λες να το βάλω και αυτό δίπλα στο κρεβάτι, να το βάλω στα αρχίδια του κλέφτη να μαθει ο πουστης τι θα πει πονος ή με το θαμνοκοπτικο με δίσκο μια και έξω γκιλοτινα;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.616
Πόντοι
1.706
cretan πότε θα μαζέψουμε τις ελιες; αλυσοπριονα έχουμε τσεκούρια έχουμε ελαιοραβδιστικό λες να το βάλω και αυτό δίπλα στο κρεβάτι, να το βάλω στα αρχίδια του κλέφτη να μαθει ο πουστης τι θα πει πονος
:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:
Ελιές φέτος γιοκ
:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.616
Πόντοι
1.706
cretan πότε θα μαζέψουμε τις ελιες; αλυσοπριονα έχουμε τσεκούρια έχουμε ελαιοραβδιστικό λες να το βάλω και αυτό δίπλα στο κρεβάτι, να το βάλω στα αρχίδια του κλέφτη να μαθει ο πουστης τι θα πει πονος ή με το θαμνοκοπτικο με δίσκο μια και έξω γκιλοτινα;
Ομολογώ πως αυτό με το θαμνοκοπτικό δεν το σκέφτηκα και εχω ενα γαμμάτο :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Αλλά όχι τα πούστικα με δίσκους και λοιπά φρου φρου.
Μεσηνέζα τουλάχιστον 5αρα....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.645
Πόντοι
18.496
Ο 71χρονος έλειπε όταν εξαγγέλθηκε το δόγμα"Κάντε ότι κοιμαστε"...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:kneel:
το κανανε και σειρα το δογμα για να το εμπεδωσουμε
παλι καλα που δεν μας ειπανε κ αμα σας γαμησουνε καντε ο,τι ροχαλιζετε μπας κ σταματησουνε
τι αλλο θα ακουσουμε με τα ζωα που εχουμε μπλεξει...

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Δεν είμαι υπέρ να σκοτώσεις άνθρωπο τα ζητώ και καλά του έκανε είναι από αγανακτιση της ελληνικής κοινωνίας, όμως άμα δούμε πήγε και αυτός να τον σκοτώσει με μαχαίρι ️ από ότι βλέπω όταν υπάρχει λόγος η κοινωνία επικροτεί την δολοφονία προχτες έγινε χαμός και σήμερα λέει ζητώ,δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω Ρωσία

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.063
Πόντοι
3.556
Δεν είμαι υπέρ να σκοτώσεις άνθρωπο τα ζητώ και καλά του έκανε είναι από αγανακτιση της ελληνικής κοινωνίας, όμως άμα δούμε πήγε και αυτός να τον σκοτώσει με μαχαίρι ️ από ότι βλέπω όταν υπάρχει λόγος η κοινωνία επικροτεί την δολοφονία προχτες έγινε χαμός και σήμερα λέει ζητώ,δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω Ρωσία
δημητράκη αλαναρε τυπαρα που χάθηκες; :wanker::wanker::wanker: γραφε πιο συχνα. το σαη σε εχει αναγκη :grouphug:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756
δημητράκη αλαναρε τυπαρα που χάθηκες; :wanker::wanker::wanker: γραφε πιο συχνα. το σαη σε εχει αναγκη :grouphug:

αμεσως τον μυριστηκες βρε πουστη

sniffing the brave GIF by Great Big Story

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
καλα κανω εγώ και εχω το ηλεκτρικο αλυσοπριονο κατω απο το κρεβατι........
κατσε να κοιταξω ειναι απο κατω;

........ γαμω την πουτάνα μου :headbang::headbang::headbang: πάλι το βρήκε η γυναικα μου ποιος ξέρει τώρα που το έκρυψε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.029
Πόντοι
3.656
Στο μεταξύ .... από εποχή ΓΑΠ .... η παράνομη οπλοκατοχή ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ...

μόνο για αυτή .... ΧΑΛΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ....

μη μου πείτε ... ότι ήταν νόμιμο το περίστροφο ;;;;

ούτε αντίκα παίζει .... πριν το .... 1900 !

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.944
Πόντοι
456
αληθεια; Και το "καντε οτι κοιμαστε" τι απεγινε;
γιατι εγω τοσα χρονια νομιζα οτι αν σκοτωσεις εντος της οικιας σου, ακομα και σε αυτοαμυνα, μπλεκεις με φυλακιση κτλ;
Παλι με ξεγελασαν ρε πουστη; :think:

και ειχα ηδη πλανο εκτακτης αναγκης διαμελισμου και θαψιματος του επιδοξου μουνοπανου... :coffee:

Αρα μου λες υπευθυνα οτι μπορω (εντος λογικων πλαισιων) να σκοτωσω αμυνομενος τον ληστη και να μην μπλεξω (περαν της προβλεπομενης γραφειοκρατιας);
Ο νομος λεει οτι για να υπαρχει νομιμη αμυνα πρεπει να απειλουνταν η ζωη σου.
Δηλαδη πρεπει να ρωτησεις τον κλεφτη, "Μηπως εχεις οπλο και σκοπευεις να με σκοτωσεις";
Για τα γελια εντελως ειναι ο νομος φτιαγμενος απο ανθρωπους χωρις επαφη με την πραγματικοτητα.
Στην πραξη ομως κανεις δεν παει μεσα ολοι αθωωνονται

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
επειδη το βλεπω παντου γραμμενο "γιατι δεν του εριξε στα ποδια" η' "δεν ειχε οπλο ο δραστης"

ρε ντουγανια που να το ξερει ο παππους να τον περασει συνεντευξη τι οπλισμο εχει πανω του ο ληστης ... και συμπαθατε τον που δεν ειχε περασει ολα τα μαθηματα σκοποβολης

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.769
Πόντοι
3.506
Το απολύτως φυσιολογικό και αυτονόητο έκανε! Εύγε και σε ευχαριστούμε πολύ που μας απάλλαξες από ένα αντικοινωνικό παράσιτο.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.722
Πόντοι
10.411
Ιωάννινα: 71χρονος σκότωσε με περίστροφο 35χρονο διαρρήκτη που τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο
Ο 71χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία και παραβάσεις περί όπλων – Τραυμάτισε θανάσιμα τον 35χρονο που μπήκε στο σπίτι του με κουκούλα και τον χτύπησε
Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο 35χρονος, ελληνικής καταγωγής, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και έχοντας στην κατοχή του μεταλλική ράβδο και στιλέτο, εισέβαλε στο σπίτι του 71χρονου, ο οποίος είναι Έλληνας κάτοικος εξωτερικού και βρισκόταν στο χωριό του για το καλοκαίρι.

Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν. Ο 35χρονος χτύπησε τον 71χρονο με μεταλλική ράβδο που είχε μαζί του. Ο 71χρονος ζητούσε από τον νεαρό άνδρα να φύγει από το σπίτι. Όταν ένιωσε ότι τον αγνοούσε, πήρε ένα παλιό όπλο που είχε στο σπίτι του και πυροβόλησε τον 35χρονο στη θωρακική κοιλότητα.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Βουτσαρά ενώ για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ από τα Ιωάννινα που παρέλαβε και διακόμισε τον νεαρό άνδρα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 35χρονος κατέληξε.
clapping-hands.gif

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
194
Πόντοι
1

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom