Νέα

Παππούς μπαμ και κάτω τον κλέφτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ιωάννινα: 71χρονος σκότωσε με περίστροφο 35χρονο διαρρήκτη που τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο
Ο 71χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία και παραβάσεις περί όπλων – Τραυμάτισε θανάσιμα τον 35χρονο που μπήκε στο σπίτι του με κουκούλα και τον χτύπησε
Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο 35χρονος, ελληνικής καταγωγής, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και έχοντας στην κατοχή του μεταλλική ράβδο και στιλέτο, εισέβαλε στο σπίτι του 71χρονου, ο οποίος είναι Έλληνας κάτοικος εξωτερικού και βρισκόταν στο χωριό του για το καλοκαίρι.

Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν. Ο 35χρονος χτύπησε τον 71χρονο με μεταλλική ράβδο που είχε μαζί του. Ο 71χρονος ζητούσε από τον νεαρό άνδρα να φύγει από το σπίτι. Όταν ένιωσε ότι τον αγνοούσε, πήρε ένα παλιό όπλο που είχε στο σπίτι του και πυροβόλησε τον 35χρονο στη θωρακική κοιλότητα.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Βουτσαρά ενώ για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ από τα Ιωάννινα που παρέλαβε και διακόμισε τον νεαρό άνδρα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 35χρονος κατέληξε.
ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ:lheel:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
καλα κανω εγώ και εχω το ηλεκτρικο αλυσοπριονο κατω απο το κρεβατι........
κατσε να κοιταξω ειναι απο κατω;

........ γαμω την πουτάνα μου :headbang::headbang::headbang: πάλι το βρήκε η γυναικα μου ποιος ξέρει τώρα που το έκρυψε
ΓΙΑ έχε το νου σου να είσαι γλυκός και ευγενικός μαζί της:grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.029
Πόντοι
216
Να αγιάσει το χέρι του ηλικιωμένου!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Καλα τον εκανε τον μπουστη τον γιουφτο
Ελληνικής καταγωγής είπε...αν έλεγε "ημεδαπός" σίγουρα ανήκει στην συγκεκριμένη "ευαίσθητη"κοινωνική ομάδα.
Με την διατυπωση "ελληνικής καταγωγής"μπερδεύεται λίγο το πράγμα.

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
194
Πόντοι
1
ΑΞΙΟΣ.... Με τους μπουρδελο νόμους του κωλο κράτους.....

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.431
Μπράβο, πολλά μπράβο, μεγάλα τ @ρχιδια του παππού να προστατέψει εαυτόν και περιουσία του με οποια συνέπεια...

Τελευταία τροποποίηση:

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.556
Πόντοι
206
δεν υποστηριζω τη δολοφονία -ας του εριχνε στα πόδια ή καπου αλλου- αλλα 1000 μπράβο του. να γινονται κατι τετοια για να ξέρουν οι κάθε ΛΟΓΗΣ και ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ αλήτες οτι ο κόσμος αμύνεται και αντιστέκεται. η πλάκα είναι οτι ακριβώς το ίδιο εγραψα σε ενα αλλο "καθωσπρέπει " αναλογο φόρουμ, στην περιπτωση επίθεσης αλητών σε τρανσεξουαλ και πέσανε να με φάνε. το απιστευτο δε είναι οτι επεσαν να με φάνε και τρανσεξουαλ μελη. μπράβο στον παππου. με την μόνη διαφορά οτι εγω δεν θα τον σκότωνα.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Μονο μια σφαιρα? Επρεπε να το ριξει το 6ρι για σιγουρια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336
Καμία συνεπεια δεν θα εχει ο παππους. Εντος των πλαισιων της αμυνας. Αθωος
αληθεια; Και το "καντε οτι κοιμαστε" τι απεγινε;
γιατι εγω τοσα χρονια νομιζα οτι αν σκοτωσεις εντος της οικιας σου, ακομα και σε αυτοαμυνα, μπλεκεις με φυλακιση κτλ;
Παλι με ξεγελασαν ρε πουστη; :think:

και ειχα ηδη πλανο εκτακτης αναγκης διαμελισμου και θαψιματος του επιδοξου μουνοπανου... :coffee:

Αρα μου λες υπευθυνα οτι μπορω (εντος λογικων πλαισιων) να σκοτωσω αμυνομενος τον ληστη και να μην μπλεξω (περαν της προβλεπομενης γραφειοκρατιας);

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
Η σύλληψη του είναι καθαρά τυπική διαδικασία. Λογικά δεν θα του ασκηθεί κάποια δίωξη, ίσος για παράνομη οπλοκατοχή αν και το όπλο είναι αντίκα.
Συνήθως σε αυτήν την περίπτωση απαγγέιλονται κατηγορίες , και στην δίκη κάποια μικρή ποινή με αναστολή …

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα (αν δεν έχει ήδη οδηγηθεί), θα του απαγγελθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και παράνομη οπλοκατοχή, θα αφεθεί - λογικά - ελεύθερος, με κάποιους περιοριστικούς όρους (εμφάνιση στο ΑΤ της κατοικίας του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, καταβολή εγγήσης , διαζευκτικά ή και σωρευτικά), και στο δικαστήριο θα αθωωθεί για την ανθρωποκτονία και θα καταδικαστεί για την οπλοκατοχή. Θα φάει 6-12 μήνες με τριετή αναστολή, και πούτσα του όλα.
Γνώμη μου, καλά του έκανε του πούστη.
*Αφήνω ένα ενδεχόμενο, να κριθεί και πριν το ακροατήριο ότι δεν υπερέβη το μέτρο, και ενήργησε στο πλαίσιο της νόμιμης άμυνας, αλλά οι δικαστές, ως γνωστοί χέστηδες, θα αφήσουν την υπόθεση να κριθεί στο ακροατήριο.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.582
Πόντοι
8.346
Ωραιος ο Φαίδων

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.605
Πόντοι
9.931
Μονο μια σφαιρα? Επρεπε να το ριξει το 6ρι για σιγουρια.
Καλυτερα που του εριξε μονο μια, αν ειχε ριξει εξι θα βγαίνανε τιποτα «ανθρωπιστές» και «ευαισθητούληδες» και θα λεγανε οτι ο γερος ηθελε να τον σκοτώσει, ενω με την μια σφαιρα περναει οτι ηθελε απλα να τον ακινητοποιήσει.

Va81

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
190
Πόντοι
1
Αν ο ληστης δεν ειχε το λοστο θα δικαζοταν κανονικοτατα για ανθρωποκτονια με ελαφρυντικα βεβαια οπως βρασμο ψυχης,εντιμος βιος κλπ.Τωρα λογω και της ηλικιας του δραστη το δικαστηριο πιθανοτατα θα θεωρησει οτι απειληθηκε η ζωη του δρσστη και θα δεχτει την αμυνα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
καλα κανω εγώ και εχω το ηλεκτρικο αλυσοπριονο κατω απο το κρεβατι........
κατσε να κοιταξω ειναι απο κατω;

........ γαμω την πουτάνα μου :headbang::headbang::headbang: πάλι το βρήκε η γυναικα μου ποιος ξέρει τώρα που το έκρυψε
Τα ηλεκτρικά είναι αδύναμα, δεν προσφέρονται για σφαγή.
Πάρε ενα βενζίνης να κάνεις τη δουλειά σου ανθρωπινά.....

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Τα ηλεκτρικά είναι αδύναμα, δεν προσφέρονται για σφαγή.
Πάρε ενα βενζίνης να κάνεις τη δουλειά σου ανθρωπινά.....
φίλε ασε να το βρω που το έκρυψε η γυναικα μου πρώτα.
το ηλεκτρικο με την μπαταρια του είναι ότι πρέπει, τι θα τραβάω κορδόνι να πάρει μπρος τα μεσάνυχτα και αμα δεν παιρνει θα πω στον κλέφτη
ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΠΟΥΖΙ και συνεχίζουμε.....

άσε που είμαι υπέρ της ηλεκτροκίνησης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom