Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
λάιφ μάλλον είσαι φραγκάτος ε ?  :2funny:

150 - 200 ε βρίσκεις ωραιότατα σπιτάκια για πιο πολύ δεν το συζητάω αστεράκια πραγματικά

βίλμα εγώ μένω σε δικό μου σπίτι
αν έχεις καμιά συφοιτήτρια που θέλει να τη βγάλει τζάμπα με λίγο  :knockinb: το μήνα, σφύρα με

φυσικά αν θες κι εσύ

μόνο προλάβετε γιατί έχω αρχίσει να κοιτάω το χάρτη της Ανατολικής Ευρώπης

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συνοψιζουμε....Βρισκειs δουλεια των 500, γκαρσονιερα υπογεια....για φτηνο νοικι...δεν αναβειs φωs....μονο κερια και τρωs φαλαφελ
Παιρνειs και για συγκατοικο την Βιλμα.....ετσι εξασφαλιζειs το μισο νοικι και τσαμπα πιπεs  :grin: :grin:
Μπολντη ενταξει ....βρεs  δουλεια  αμεσα    :grin:
για φαι πας μια στην χ.α και μια βαφεσαι μαυρος και πας στον καμινη τυπε :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν πάει με την αξιοπρέπει erinal.Με το πορτοφόλι πάει. Αν δεν έχεις την οικονομική άνεση κάθεσαι και τρως την πούτσα κάθε μέρα.Δεν μπορείς να φύγεις.

Και φυσικά όταν φύγεις και ψοφάς στην πείνα μετά λες "τι μαλακία έκανα"

Όσο μενεις λες ¨"γιατι δεν φεύγω"

Με λιγα λόγια ο lakis ακόμα σε περιμένει να σου φτιάξει τα δοντια και εσύ εισαι άφαντη...μην κρύβεσαι ρε..
ρε μλκα μα τω δια διαβαζετε τι γραφει ο αλλος και απανταω η μονο την δικη μου απαντηση και βαζετε μονοι σας ερωτηση; :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
και εγώ... στο ίδιο σπίτι και κατά προτίμησιν στο ίδιο κρεβάτι μαζί ου κοκώνα μου..  :-* :-* :-* :-*  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

ααα δεν μπορώ εγώ τέτοια θέλω την άπλα μ χαχα

αν έχεις καμιά συφοιτήτρια που θέλει να τη βγάλει τζάμπα με λίγο  :knockinb: το μήνα, σφύρα με

φυσικά αν θες κι εσύ

πλάκα κάνεις ?! θα ενημερώσω μη σε χάσουμε και χαθούμε  :priest:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αν έχεις καμιά συφοιτήτρια που θέλει να τη βγάλει τζάμπα με λίγο  :knockinb: το μήνα, σφύρα με

φυσικά αν θες κι εσύ

Μια χαρουλα μου ακουγεται . Βιλμα τρεξε ειναι σουπερ παιδι ο σκιουρισιους  :rockon: :rockon:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Τι λεει αυτος ρε?  :2funny: :2funny:
Βρες αυτη την γκομενιτσα αμεσα και παρακαλεσε την να σου κατσει φιλε... πρεπει να πηδηξεις αμεσα

Το 'ξερα ότι θα εστίαζες εκεί, όπως θα 'κανε κάθε αγάμητος που σέβεται τον εαυτό του!
Μαλάκα παραείσαι προβλέψιμος πια και βαριέμαι.
Την κάνω για έξω, τα λεμε όταν γυρίσω! Εσύ σίγουρα εδώ θα 'σαι!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε βλέπεις τι μου κάνει το πουτανάκι η vilma?? Κάθεται εδώ δίπλα μου με τις βυζάρες της κολλημένες στο πρόσωπο μου.Άντε να συγκεντρωθείς να γράψεις ένα σοβαρό πράμα.

σε δικαιολογω ειναι ομορφακι το βιλμακι  :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εδω στο Ελλαντα παιζει αρκετα αυτο...Πακιστανοι,Μπαγκλαντεσιανοι...εφτα νομα σ'ενα δωμα κι ετσι.

Συντομα και ο καπιταλιστης Μπολντης,με τις ευλογιες των τραβατρομπηδων οφκορς.

Ο Καπιταλισμος ειναι ενα παγκοσμιο συστημα το οποιο εχει εδραιωθει.... δεν μπορεις να τα βαλεις με το συστημα ειδικα αμα η δυναμη σου περιοριζεται στο μπου.κομ ειτε κτυπηθεις ετσι ειτε αλλιως αυτο ειναι το συστημα και εχει δημιουργηθει απο ανθρωπους πολυ ικανοτερους και εξυπνοτερους απο σενα....

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ανταρτοπολεμος δηλαδη τρομοκρατια.... αμα δεν εισαι της συνεργασιας κτλπ ολοι οι τρομοκρατες ομως εχουν την ιδια τυχη αργα ή γρηγορα....

Καταλαβες γιατι νιωθεις κομπλεξ ? διοτι ξερεις οτι πως ως προς το συστημα που υποστηριζεις υστερείς. Θα ηταν καλυτερο να αφησεις τις ηλιθιες ιδεολογιες οι οποιες εχουν καταστρεψει πολλους και να συνεργαστεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
χαχαχαα θα σε δώσω
Γινεται και το αλα Πακιστανεν.....δηλαδη τροπos ζωηs σε κοινοβιο, τρια η τεσσερα κοριτσακια με αλλα τοσα αγορακια μαζι, στρωματσαδα στο υπογειο που λεγαμε  και βαζουμε και λεφτα στην ακρη.....Αντε ολα εγω θα σαs τα λεω???  Ασε το τι παρτουζα θα πεσει  :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλοι εχουν δουλεψει και τσαμπα προκειμενου να τσιμπησουν προυπηρεσια. Κραζεις οσους βρουν δουλεια στο 500ευρο αλλα για αυτη την εποχη και με δεδομενη την κατασταση στην Ελλαδα ειναι μια μικρη επιτυχια....

τι περιμενεις? να σε αρχισουν με μισθο 1000 ευρω ? αυτο ειναι αδυνατον εκτος και αν εισαι εξαιρετικος και φυγεις εξω

Επισκέπτης
Ο Καπιταλισμος ειναι ενα παγκοσμιο συστημα το οποιο εχει εδραιωθει.... δεν μπορεις να τα βαλεις με το συστημα ειδικα αμα η δυναμη σου περιοριζεται στο μπου.κομ ειτε κτυπηθεις ετσι ειτε αλλιως αυτο ειναι το συστημα και εχει δημιουργηθει απο ανθρωπους πολυ ικανοτερους και εξυπνοτερους απο σενα....

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ανταρτοπολεμος δηλαδη τρομοκρατια.... αμα δεν εισαι της συνεργασιας κτλπ ολοι οι τρομοκρατες ομως εχουν την ιδια τυχεη αργα ή γρηγορα....

τύπε μετά από 2.500 ποστ σου με μαλακίες

πραγματικά μου άρεσε αυτό που έγραψες

σοβαρό και μεστό ποστ

σίγουρα το γραψες εσύ;  :think:

Επισκέπτης
Γινεται και το αλα Πακιστανεν.....δηλαδη τροπos ζωηs σε κοινοβιο, τρια η τεσσερα κοριτσακια με αλλα τοσα αγορακια μαζι, στρωματσαδα στο υπογειο που λεγαμε  και βαζουμε και λεφτα στην ακρη.....Αντε ολα εγω θα σαs τα λεω???  Ασε το τι παρτουζα θα πεσει  :grin: :grin:

τύπε θα δεχόσουνα να μοιραστείς το μουνάκι της βίλμας με άλλους;  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω προσωπικα θα εδινα συγχαρητηρια σε οσους καταφερναν να βρουν εστω και δουλειτσα με 500 ευρω (με ενσημα εννοειται) για 1-2 χρονια στην αρχη ειναι ενταξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom