Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρωτα τον και τι βγαζει μετα να μαθω μην πεσω σε κανα μπατηρι ανεργο που τον θρεφει ο μπαμπας του   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με τον μισθό μου ταίζω άνετα έναν μπόλντη μια βιλμα έναν kosafm και έναν pz89 μαζί

εσένα σε φοβάμαι γιατί σε κόβω λουσαδού και γλεντζού... :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
κάτσε να φτάσει το 5-6ο έτος και να χρωστάει καμιά 20ρα μαθήματα και να δεις τι θα λέει κι αυτή :grin:

χαρτζιλίκι πάντως απ τον μπαμπά δεν παίρνω , ούτε μαθήματα χρωστάω  :grin: ... προς το παρόν δλδ χαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
κάτσε να φτάσει το 5-6ο έτος και να χρωστάει καμιά 20ρα μαθήματα και να δεις τι θα λέει κι αυτή :grin:
Σιγουρα ,  αυτη .....βλεπει τι γινεται εξω....Και δεν τον πεταει επειδη ειναι εκ φυσεωs τεμπεληs .....Τα παιδια θα αργησουν να φυγουν....Και με τι δουλεια??350 ευρα???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν πεταs το παιδι σου απ το σπιτι και μαλιστα τωρα που ειναι πολυ δυσκολα
Τι ακουω ρε πουστη μου!!!!

ελα ντε την μια ακουμε οτι 27 χρονων ειναι παιδι την αλλη οτι τα 13 χρονα  εχουν ευθυνη για τις πραξεις τους. Πλακα πλακα δεν ξερουμε τι ακουμε πλεον :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
με τον μισθό μου ταίζω άνετα έναν μπόλντη μια βιλμα έναν kosafm και έναν pz89 μαζί

εσένα σε φοβάμαι γιατί σε κόβω λουσαδού και γλεντζού... :grin:

Κρατα τα λεφτα να παρεις κανα σωβρακο σου φτανουν ηλιθιε.

Την αλλη φορα διαφωνουσε με τον δικηγορο για θεματα δικηγορικα ο ηλιθιος.  :jerking: :jerking:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Εκτος απο αυτο υπαρχει ο παραλογισμος του μπολντη που δηλωνει καπιταλιστης(ετσι ακριβως)ενω ειναι ανεργος και τη βγαζει με το χαρτζιλικι των δικων του.

Και παει στο διαολο αν υπαρχουν φραγκα αλλα απ οτι θυμαμαι εκρεμει το στεγαστικο για το σπιτι.Ετσι δεν ειναι ρε συ Μπολντη?

Τα χουμε πει αυτά. Ο Μπόλντης μόλις βγει στη ζωή θα αναθεωρήσει πολλά από αυτά που έχει στο κεφάλι του. 'Ηδη "στρογγύλεψε" ο λόγος του μόλις είδε ότι οι αγγελίες των 1200€ είναι καραμούφα. Σιγά σιγά...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τα χουμε πει αυτά. Ο Μπόλντης μόλις βγει στη ζωή θα αναθεωρήσει πολλά από αυτά που έχει στο κεφάλι του. 'Ηδη "στρογγύλεψε" ο λόγος του μόλις είδε ότι οι αγγελίες των 1200€ είναι καραμούφα. Σιγά σιγά...

Για αυτους που εχουν προυπηρεσια 5-10 χρονια ειναι αυτες οι αγγελιες μην λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια το λυκειο το χεις τελειωσει? Καλως ή κακως υπαρχουν πιο αρχιδατοι απο σενα και μενα που αυτα τα λεφτα θα τα παρουν επειδη οι επιχειρησεις τους χρειαζονται εγω δεν τους ζηλευω αυτους τωρα αν εσεις υποφέρετε ειναι δικο σας προβλημα.

Εχω φιλη δικηγορο που δουλευει για 1200 ευρω με 8 χρονια προυπηρεσια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ελα ντε την μια ακουμε οτι 27 χρονων ειναι παιδι την αλλη οτι τα 13 χρονα  εχουν ευθυνη για τις πραξεις τους. Πλακα πλακα δεν ξερουμε τι ακουμε πλεον :2funny:
Και στα 45 εισαι παιδι :grin: :grin: αλλο αν δεν το παραδεχονται.......
Αλλα το να ζησειs ανεξαρτητα μ αυτα τα λεφτα δεν το βλεπω....Ισωs να φτιαχτουν τα πραματα
Πιστευω σ ενα Θεο πατερα Σαμαρα  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ετσι ε?

1. Σωβρακο.

2. Τις αλλες ερωτησεις που εκανα? γαργαριτσα....

1. αρχίδια καπάμα...

2. Τι να σου πω ρε τι δουλειά κάνω; Δε βλέπεις διαφορά από το να λες είμαι άνεργος και το δουλευω εκεί;
Δηλαδή αν σε ρωτήσει κάποιος που δεν έχει διαβατήριο για το δικό σου θα του πεις τον αριθμό του διαβατηρίου σου;

Αλλά και πάλι επειδή είμαι καλό παιδί θα σου δώσω 2 πληροφορίες και τελευταίες

1. Είναι η 12η δουλειά που κάνω

2. Είμαι σε αυτήν για 11ο χρόνο

Τέλος...  

πες τις μαλακίες σου αλλά μην περιμένεις οποιαδήποτε άλλη πληροφορία

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

πες τις μαλακίες σου

εμένα μ αρέσει πολύ να βάζω το χέρι μέσα απ το παντελόνι και να ξύνω την πούτσα

ή ακόμα καλύτερα μέσα απ την τσέπη (δήθεν διακριτικά) αλλά να κάνει μπαμ ότι πιάνεις την πούτσα σου

άμα είναι λίγο σηκωμένη, η γκόμενα στάζει το πρώτο χύσι και της πέφτουν και καλαμάκια και πεπόνια και όλα... :grin:

Ναι ηλιθιε ναι...  :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
παντως μια χαρα μας τρολαρει ο μπολντις σε καθε θρεντ παντα στο τελος καταληγουμε να ασχολουμαστε ολοι μαζι του.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
30
Πόντοι
16
χαρτζιλίκι πάντως απ τον μπαμπά δεν παίρνω , ούτε μαθήματα χρωστάω  :grin: ... προς το παρόν δλδ χαχα
Συνέχισε έτσι κοπελάρα μου!!!Άμα σε πετύχαινα αλλού θα σου έβγαζα και το καπέλο!!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
κανεις βιζιτες και βγαζεις τα εξοδά σου;

:grin:

α δεν λέω χαχα

Αλλα το να ζησειs ανεξαρτητα μ αυτα τα λεφτα δεν το βλεπω....Ισωs να φτιαχτουν τα πραματα

έλα ρε λάιφ και με 500 ζεις ανεξάρτητος, δεν μιλάω για ποιότητα και πούτσες μπλέ

ε ρε κοριτσακι, απο την μια θενε γκομενες αλλα ευθυνες νιετ καταλαβες;

να χαρείς , όχι πες μου ...  πόσο το πιστεύεις ? :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

αλλο αυτο που λες αλλο να σε ταιζουν και να μην πας εστω να παρεις 400 ευρω να βγαλεις τα εξοδα σου και αν προσφερεις μην σου πω στο σπίτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom