Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε μπόλντη, για έναν που ξέρει, αν δει συνάμα ότι είσαι 28 χρονών, θα γελάσει μ αυτά που λες

άλλοι στα 28 έχουν διδακτορικά, παιδιά, μόνιμη δουλειά και έχουν υπηρετήσει και κανονικά

μην τα λέτε αυτά, θα σας πάρουν με τις πέτρες

Εσυ τι εχεις απο ολα αυτα για πες μας....

εχεις παιδια?
εχεις μονιμη δουλεια?
εχεις κανει διδακτορικο?

μια χαρα υπηρετησα απλα επειδη υπηρξα εξυπνοτερος απο σενα εχεις λυσαξει.... επειδη εισαι ο τυπος ανθρωπου που δεν μπορει να χωνεψει την επιτυχια του διπλανου του.... παθολογικος ζηλιαρης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μην ακους κανεναν και κανε υπομονη.Αλλα να ψαχνεσαι.Αυτο που μου κανει εντυπωση ρε ειναι που δεν εχεις στην ακρη λεφτα για τετοιες περιπτωσεις.Δεν δουλευες πριν;

Πριν μπω φανταρος?

ε δουλευα αλλα ρε φιλε ειχα και προσωπικα εξοδα... γκομενες βολτες κτλπ

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

εχεις παιδια?
εχεις μονιμη δουλεια?
εχεις κανει διδακτορικο?

μια χαρα υπηρετησα απλα επειδη υπηρξα εξυπνοτερος απο σενα εχεις λυσαξει.... επειδη εισαι ο τυπος ανθρωπου που δεν μπορει να χωνεψει την επιτυχια του διπλανου του.... παθολογικος ζηλιαρης.

εμενα  :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πριν μπω φανταρος?

ε δουλευα αλλα ρε φιλε ειχα και προσωπικα εξοδα... γκομενες βολτες κτλπ

Ολοι ετσι ημασταν.....Δεν γεννηθηκε κανεναs με την δουλεια ετοιμη...Ποσο μαλλον τωρα που παραδυσκολεψε το πραμα

Επισκέπτης

εχεις παιδια?
εχεις μονιμη δουλεια?
εχεις κανει διδακτορικο?

τι να ζηλέψω, ότι κάθησες 1 χρόνο χωρίς να κάνεις αγγαρείες (σωρευτικά σε όλη τη θητεία βγαίνουν ένα μεροκάματο σε κουζίνα αληθινού εστιατορίου) ή σκοπιές (παιχνιδάκι για μωρά;)

εγώ γελούσα με αυτούς που λουφάραν στο στρατό, γιατί ήξερα ότι όταν βγουν έξω θα φαν την πούτσα της ζωής τους, και δικαιώθηκα

και πίστεψε με αν ήθελα να λουφάρω ήταν το πιο εύκολο πράμα για μένα, αλλά επέλεξα συνειδητά μια νορμαλ θητεία, για να έχω να θυμάμαι και να την λέω στους τεμπέληδες και όχι να μου την λένε αυτοί όπως εσύ καλή ώρα...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
τωρα το είδα εγω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σκιουρε θα απαντησεις εσενα ποιος σε θρεφει και τι εχεις απο αυτα που ειπες πριν ή παλι θα κανεις γαργάρες?

δικαιωθηκα λεει ο ηλιθιος... ρε εισαι ηλιθιος? και εσυ ανεργος εισαι και εσυ πουτσα τρως οπως ολοι μας... καλα μαλακα εσυ παιζει να εισαι περισσοτερο ηλιθιος και απο τους αριστερους

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ειπε πως αν οι γονεις εχουν την οικονομικη δυνατοτητα ορθως δεν παει να τον εκμεταλλευτουν

αν δεν την εχουν ειναι μουλαρι να καθεται και να τρωει απο τα ετοιμα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΟΛη μερα εδω ο σκιουρος να κανει καμακι στην εριναλ θελει να μας πεισει οτι αυτος ΔΕΝ ειναι ανεργος... ελεος

στο στρατο δεν ξερεις καν τι θεση ειχα.... σιγουρα πολυ ανωτερη απο αυτην που ειχες εσυ

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66

μπουλακο εχεις εκνευριστει λιγακι ή λαθος;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ε με ηλιθιους ολοι εκνευριζονται γιατι λενε μαλακιες. Γελουσε λεει ο παπαρας με αυτους που λουφαραν στο στρατο νομιζει οτι εγω στο στρατο λουφαριζα.... ουτε καν τι θεση ειχα ξερει και μιλαει. Βλακας τελειως.

Και προσεξτε να δειτε τι σκατανθρωπος ειναι επειδη εμενα μου εκατσε και εκανα πιο χαλαρη θητεια θελει μολις βγω εξω να φαω ζορι .... ζηλιαρης σκατοψυχος κομπλεξικος τελειως

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ΟΛη μερα εδω ο σκιουρος να κανει καμακι στην εριναλ θελει να μας πεισει οτι αυτος ΔΕΝ ειναι ανεργος... ελεος

στο στρατο δεν ξερεις καν τι θεση ειχα.... σιγουρα πολυ ανωτερη απο αυτην που ειχες εσυ

ρωτα τον και τι βγαζει μετα να μαθω μην πεσω σε κανα μπατηρι ανεργο που τον θρεφει ο μπαμπας του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom