Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπες εδω δες το βινδεο και μαθε τα βασικα. Στο βρηκα και με ελληνικα χαχαχαχααχαχαχαχαχαχ

Σοβαρά μιλάμε τώρα; Μάλλον όχι.
Το χρεός από το δανεισμό του Κράτους ήρθε (αυξημένοι τόκοι) επί Σημίτη για την ανάγκη εξυπηρέτησης του χρέους που είχε δημιουργηθεί. Τον Ιάνουάριο του 2008 η Κυβέρνηση Καραμανλή δανειστηκε 40 δις για να ανταποκριθει στις άμεσες υποχρεώσεις του.
Μπολεκ και Λόλεκ απαντήσεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αντι να πηδιέμαι κάθομαι εξηγω στον μπολ και στον λενορο τα αυτονοητα.  :grin: Ποσο πιο ανθρωπιστρια; :2funny:

Ναι καλα ενταξει. Προφανως δεν εχεις γκομενο για αυτο εισαι ολη μερα εδω μεσα.

Παιδια το ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ Ο SUPERMOUSE ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ αυτα που εχω πει για να με κραξει ενω αυτος δεν απανταει σε τιποτα και κρυβεται... ΠΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΑΝΑΝΔΡΟΥ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
γτ σας φαίνεται τόσο παράλογο να μην θέλει να πάει να δουλέψει κάπου χωρίς ένσημα ?  :think:

Κοιτα ο supermouse ειναι ενα κομπλεξικο τυπακι που εχει φαει πολυ φαπα απο τις επιχειρησεις εξω και αναγκαστηκε να γινει αριστερος για να σωθει χαχαχαχα νομιζει οτι οσο τους βριζει τους κερδιζει κιολας η πλακα ειναι πως νομιζει οτι ειναι και εξυπνος επειδη το λεει αυτος  :2funny: :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ρε χαζοβιολη εσυ δεν εχεις δουλεψει ποτε εγω ειμαι μπουλης που με ταιζουν?????? παιζει να εισαι ολα αυτα που και καλα λες για μενα... ανανδροι αριστεροι ... κλασσικα

δεν μου κανει καθολου εντυπωση ρε μαλακες ξερω τι σκατοκοσμος ειστε 
ελα μπουλη αντε αρκετα γελασαμε με την παρτυ σου

ρουφα το αυγο σου τωρα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Παιδια το ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ Ο SUPERMOUSE ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ αυτα που εχω πει για να με κραξει ενω αυτος δεν απανταει σε τιποτα και κρυβεται... ΠΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΑΝΑΝΔΡΟΥ.

Το είδα τύπε :cheesy: Αλλά γιατί να σου πει κάτι που δεν αισθάνεται άνετα;

Επισκέπτης
Σκιουρε εσυ ολα τα βλεπεις... ολη μερα εισαι εδω και καμακωνεις την εριναλ μια αγνωστη μεσω διαδικτυου ελεος

από μένα να ξέρεις θα ακούς πάντα αλήθειες ΚΑΙ ΜΟΝΟ

και πριν που ήσουν ρεμάλι-φυγόπονος-τεμπέλης

και τώρα που είσαι σε δύσκολη φάση-στριμωγμένος

και μετά αν, σου το εύχομαι, πιάσεις μια δουλειά που θα σου δώσει αυτά που θέλεις και θα γίνεις άνθρωπος

στο έχω πει απ την αρχή ότι αν με διαβάσεις προσεχτικά μόνο να κερδίσεις έχεις

αλλά το στενό σου το μυαλό, αγαπάει την κόντρα τι να σου κάνω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Geo Dol hahaha που να δεις τι γελιο θα πεσει απο τους εργοδοτες μολις πατε σε συνεντευτξεις εσυ και ο ποντικος (που εχει παει και εφαγε καλα...) αμα δεν βολευτεις σε κανα δημοσιο (αριστερος σε ΔΕΚΟ και μαχομενος για τον μικρο μισθο που θα παιρνεις) ή δεν εισαι εισοδηματιας (να νοικιαζεις κανα σπιτι που σου αφησε ο μπαμπας και να πληρωνεσαι) θα φας μεγαλη πικρα με τετοια μυαλα στο λεω να το ξερεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
από μένα να ξέρεις θα ακούς πάντα αλήθειες ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Απο πραγματικους μπουληδες που καθονται ολη μερα σπιτι δεν εχουν δουλεψει ποτε και τους ταιζουνε και δεν μπορουν να βγαλουν και γκομενα τι αληθειες να ακουσω? με δουλευεις? κρατα τες για σενα τουλαχιστον εγω πριν παω στρατο ειχα δουλεψει αλλο που ηταν μαυρα και δεν εχω προυπηρεσια τωρα και σε φροντιστηριο εχω δουλεψει και σε χειρονακτικες εργασιες καταλαβες ? αυτα δεν τα ξερεις ομως και γραφεις ενα καρο βλακειες

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Geo Dol hahaha που να δεις τι γελιο θα πεσει απο τους εργοδοτες μολις πατε σε συνεντευτξεις εσυ και ο ποντικος (που εχει παει και εφαγε καλα...) αμα δεν βολευτεις σε κανα δημοσιο (αριστερος σε ΔΕΚΟ και μαχομενος για τον μικρο μισθο που θα παιρνεις) ή δεν εισαι εισοδηματιας (να νοικιαζεις κανα σπιτι που σου αφησε ο μπαμπας και να πληρωνεσαι) θα φας μεγαλη πικρα με τετοια μυαλα στο λεω να το ξερεις
μιλας απο την εμπειρια σου ε μπουλη;

εσενα σου εχει ετοιμα σπιτια ο πατερουλης για να νοικιασεις και την εχεις δει ξαπλας-ιδεολογος;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σκιουρε εσυ ολα τα βλεπεις... ολη μερα εισαι εδω και καμακωνεις την εριναλ μια αγνωστη μεσω διαδικτυου ελεος

Ασε τυπε με γραφει τελειως ουτε ενα πμ. Ψιλο γαζι με εχει.  :huh:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αντι να πηδιέμαι κάθομαι εξηγω στον μπολ και στον λενορο τα αυτονοητα.  :grin: Ποσο πιο ανθρωπιστρια; :2funny:

Βασικά δεν εξηγείς τίποτα άλλα κάνεις συζήτηση spam/arlekin thread. To οποίον δεν με ενοχλεί

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλα εσυ κοροιδευε εριναλ αυτος στην πεφτει κανονικα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

προφανως  :grin:

Επισκέπτης
τουλαχιστον εγω πριν παω στρατο ειχα δουλεψει αλλο που ηταν μαυρα και δεν εχω προυπηρεσια τωρα και σε φροντιστηριο εχω δουλεψει και σε χειρονακτικες εργασιες καταλαβες ? αυτα δεν τα ξερεις ομως και γραφεις ενα καρο βλακειες

ρε μπόλντη, για έναν που ξέρει, αν δει συνάμα ότι είσαι 28 χρονών, θα γελάσει μ αυτά που λες

άλλοι στα 28 έχουν διδακτορικά, παιδιά, μόνιμη δουλειά και έχουν υπηρετήσει και κανονικά

μην τα λέτε αυτά, θα σας πάρουν με τις πέτρες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το είδα τύπε :cheesy: Αλλά γιατί να σου πει κάτι που δεν αισθάνεται άνετα;

Εγω οταν κανω κουβεντα τα λεω ολα δεν κρυβομαι.... θα μπορουσα να παιξω κρυφτουλι οπως ο σουπερμαους και να μην πω ουτε οτι υπηρξα ανεργος ουτε οτι περασα φοβερη θητεια ουτε οτι με ταιζει αυτο το καιρο ο μπαμπας (οπως πολλα παιδια και απο εδω μεσα) και μακαρι να ειναι παντα καλα οι γονεις μας

καταλαβες? δεν ειμαι ανανδρος ουτε φοβαμαι μην με θιξει καποιος γιατι κανεις απο εδω δεν μπορει ευκολα να με θιξει. ΣΥνηθως θα θιγομουν και θα προβληματιζομουν απο καποιον πραγματικα καλυτερο μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγω οταν κανω κουβεντα τα λεω ολα δεν κρυβομαι.... θα μπορουσα να παιξω κρυφτουλι οπως ο σουπερμαους και να μην πω ουτε οτι υπηρξα ανεργος ουτε οτι περασα φοβερη θητεια ουτε οτι με ταιζει αυτο το καιρο ο μπαμπας (οπως πολλα παιδια και απο εδω μεσα) και μακαρι να ειναι παντα καλα οι γονεις μας

καταλαβες? δεν ειμαι ανανδρος ουτε φοβαμαι μην με θιξει καποιος γιατι κανεις απο εδω δεν μπορει ευκολα να με θιξει. ΣΥνηθως θα θιγομουν και θα προβληματιζομουν απο καποιον πραγματικα καλυτερο μου.
Μην ακους κανεναν και κανε υπομονη.Αλλα να ψαχνεσαι.Αυτο που μου κανει εντυπωση ρε ειναι που δεν εχεις στην ακρη λεφτα για τετοιες περιπτωσεις.Δεν δουλευες πριν;

Επισκέπτης
Ασε τυπε με γραφει τελειως ουτε ενα πμ. Ψιλο γαζι με εχει.  :huh:

χρυσή μου μέχρι και ο μπόλντης κατάλαβε τις διαθέσεις μου, εσύ πότε πια;  :grin:

χαζά χαζά δεν κατεβαίνεις καμιά βόλτα Αθήνα τώρα που πιάσαν οι ζέστες να πλακωθούμε στα γαμήσια;  :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom