Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
που δουλευουν ας μας πουνε... εγω δεν το πιστευω οτι αυτοι οι ανθρωποι δουλευουν σε ιδιωτικο φορεα... θα ειχανε φυγει με τις κλοτσιες.

Επισκέπτης
Εμενα εχει ανοιξει μελος του σογιου μου και εβλεπα τι πουτσα επεφτε.... καταλαβες? το λιγοτερο που θες να σου τυχει οταν εισια ζωσμενος στις υποχρεωσεις τα ΤΕΒΕ και τις εφοριες ειναι ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ εγω προσωπικα θα τον ειχα πεταξει εξω με τις κλοτσιες. Αυτα
Πςςςςςςςςςςςςς....Μπολντης ο πολλα βαρυς...

Κοτουλα θα καθοσουνα μπολντακο και ασε τις μαλακιες...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
που δουλευουν ας μας πουνε... εγω δεν το πιστευω οτι αυτοι οι ανθρωποι δουλευουν σε ιδιωτικο φορεα... θα ειχανε φυγει με τις κλοτσιες.
ρε βλακα μπουλη οπου και να δουλευουν οταν εσυ δεν δουλευεις απο ιδεολογια ειναι καλυτεροι σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πςςςςςςςςςςςςς....Μπολντης ο πολλα βαρυς...

Κοτουλα θα καθοσουνα μπολντακο και ασε τις μαλακιες...

Ελα θες να σου δωσω μια διευθυνση? να ερθεις να τα πεις αυτα σε συνεντευξη? Το παιδι που εχει επιχειρηση ειναι φιλος μου και ζηταει προσωπικο.... ελα εσυ και εγω απλα θα καθομαι να ακουω απο διπλα και στο τελος θα σε πεταξω εγω προσωπικα εξω με τις κλοτσιες. Αμα θες το κανονιζουμε μεσω πμ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
απαντησα στον λενορο για συγκεκριμενα πραγματα που ειπε. Γενικολογιες δηλαδη μιας και η συζητηση ηταν αν η κριση δημιουργηκε απο τους μεταναστες και οταν ο γκεο κατι του ειπε ειναι συστημικο το γυρισε στο έλλειμμα του καπιταλισμου. Στο χωριο μου εμεις αυτού του τυπου το "διαλογο" τον χαρακτηριζουμε "οτι του φανει του λωλοστεφανη" Ε και το επισημανα. Ενα καφε δεν κερασε παντως ο λενορο χαχααχαχαχαχαχαχαχ

Υ.γ εσυ που κολλας σε ολα αυτα;

Η επιμονή στα λογικά άλματα. Απήντησα στο ότι δεν είναι συστημικό. Οι αριθμοί είναι πρόβλημα, αντιλαμβανομαι όπως και o πολύς "καφές" :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε βλακα μπουλη οπου και να δουλευουν οταν εσυ δεν δουλευεις απο ιδεολογια ειναι καλυτεροι σου

Πσο χρονων εισαι αναρχικε? 17? ακομα λυκειο και γραφιτι στους τοιχους?

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ελα θες να σου δωσω μια διευθυνση? να ερθεις να τα πεις αυτα σε συνεντευξη? Το παιδι που εχει επιχειρηση ειναι φιλος μου και ζηταει προσωπικο.... ελα εσυ και εγω απλα θα καθομαι να ακουω απο διπλα και στο τελος θα σε πεταξω εγω προσωπικα εξω με τις κλοτσιες. Αμα θες το κανονιζουμε μεσω πμ
Γιατι δεν πας εσυ να δουλεψεις στην επιχειρηση του φιλου σου μπουλη;

Επισκέπτης
Ο ιδιος που δεν θα σου κολλαγε ενσημα ειναι,ε?
Βρηκα δουλεια στο αντικειμενο μου αλλα δεν θα μου κολλουσε ενσημα... οποτε δεν την επελεξα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Η επιμονή στα λογικά άλματα. Απήντησα στο ότι δεν είναι συστημικό. Οι αριθμοί είναι πρόβλημα, αντιλαμβανομαι όπως και o πολύς "καφές" :grin:

Τι απαντησες; Που οφειλεται η κριση;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Γιατι δεν πας εσυ να δουλεψεις στην επιχειρηση του φιλου σου μπουλη;

Γιατι η δουλεια μου δεν ειναι σερβιτορος... εχω συνεντευξη την Τριτη στο αντικειμενο μου κανονικα με ασφαλιση ΙΚΑ τα ρωτησα αυτα και απο το τηλεφωνο γιατι εγω δεν μπαινω εδω μεσα να βριζω τους εργοδοτες και απο κοντα ειμαι κοτα..... οπως εσυ κοτοπουλακια που ξεσπατε εδω μεσα εγω πηγαινω εκει και γινεται ανακριση κανονικη και αυτος σε μενα και εγω σε αυτον.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο ιδιος που δεν θα σου κολλαγε ενσημα ειναι,ε?

Οτι σε συμφερει.... αυτη ηταν σαν εξωτερικος συνεργατης τουλαχιστον οταν με παρακολουθεις... παρακολουθα με σωστα για να μου την πεις μετα

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ποιος λογικος ανθρωπος δεν δουλευει απο ιδεολογια  :think:
ο μπουλης

προτιμαει να τρωει απο τα ετοιμα

Γιατι η δουλεια μου δεν ειναι σερβιτορος... εχω συνεντευξη την Τριτη στο αντικειμενο μου κανονικα με ασφαλιση ΙΚΑ τα ρωτησα αυτα και απο το τηλεφωνο γιατι εγω δεν μπαινω εδω μεσα να βριζω τους εργοδοτες και απο κοντα ειμαι κοτα..... οπως εσυ κοτοπουλακια που ξεσπατε εδω μεσα εγω πηγαινω εκει και γινεται ανακριση κανονικη και αυτος σε μενα και εγω σε αυτον.
νταξει μπουλη πανε στην συνεντευξη και ΑΝ σε παρει ελα εδω να παινεψεις τα αφεντικα και να βρισεις κομμουνια και αναρχικους

να το παιξεις καπιταλιστης και ο,τι αλλο γουσταρεις

μεχρι τοτε εισαι απλα ενας μπουλης

Επισκέπτης

Και δεν θα 'ρθεις για τρυγο που ειχαμε κανονισει ?

Επισκέπτης
Γιατι το χαρτζιλικι του πατερα του παιζει να ειναι μεγαλυτερο...

γιατί το γελάς ρε τύπε;

σκέψου ότι τώρα κοπιάζει για 0 και λαμβάνει 400 ευρώ το μήνα, άρα είναι στο + 400 (αμοιβή-κόπος)

αν πάει για δουλειά, θα κοπιάζει για 1500 και το αφεντικό του θα του δίνει 600, άρα θα είναι στο

- 900 (αμοιβή-κόπος)

επομένως η επιλογή του ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, του αποφέρει μηνιαίο όφελος 1.300 ευρώ  :grin:

είναι ξύπνιο παιδί ο μπόλντης, τι τον έχεις για μαλάκα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ο μπουλης

προτιμαει να τρωει απο τα ετοιμα
νταξει μπουλη πανε στην συνεντευξη και ΑΝ σε παρει ελα εδω να παινεψεις τα αφεντικα και να βρισεις κομμουνια και αναρχικους

να το παιξεις καπιταλιστης και ο,τι αλλο γουσταρεις

μεχρι τοτε εισαι απλα ενας μπουλης

Αμα ησουν αληθινος κομμουνιστης ή αναρχικος δεν θα σε εβριζα....

αλλα εσυ λες οτι εισαι κομμουνιστης ενω :

1) Δεν εχεις δουλεψει ποτε....

2) Δεν εχεις ανοιξει ποτε δικια σου επιχειρηση και να περασεις την ιδιοκτησια στους εργατες

3) Δεν εχεις παρει ποτε σπιτι σου μεταναστη ενω λες οτι δεν αποτελουν προβλημα

4) σε ρωταω αν εχεις δουλεψει χειρονακτικα ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ....

5) ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ

Μονο ξερετε να κραζετε με βαση αυτα που σας λεμε εμεις... πχ ο αναρχιδος ο supermouse με κραζει επειδη ειπα οτι παιρνω χαρτζιλικι απο τον πατερα μου... με κραζει επειδη βρηκα δουλεια αλλα δεν μου δινει το μηνα 1200 ευρω πρωτο μισθο οποτε το χαρτζηλικι του πατερα μου ειναι μεγαλυτερο  :2funny: :2funny: λες και αυτος παιρνει περισσοτερα απο τον πρωτο μου μισθο...

καταλαβες γιατι τρωτε βρισιμο? για να ξερετε να μην νομιζετε οτι ειμαι αδικος καπιταλιστης.  :2funny: το βρισιμο το αξιζεις και εσυ και ο αλλος για αυτο το τρως  οποτε

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι απαντησες; Που οφειλεται η κριση;

Έθεσα ως αντεπιχείρημα στο ότι η κρίση είναι συστημική τα στοιχεία (οικονομικα) που υποδεικνύουν ότι δεν είναι. Το ότι είναι 1**% του αεπ το χρέος δεν είναι θέμα Καπιταλιστικό, διότι το 1981 ήταν 25%.
Παρομοια στοιχεία άλλων Κρατών μπορείς να ψάξεις να βρεις. Ητοι ουδεμία χώρα σε 11 χρόνια και ενώ χρηματοδοτήθηκε.
Πού οφείλεται η κρίση λοιπόν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom