Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
νταξει μπουλη πανε στην συνεντευξη και ΑΝ σε παρει ελα εδω να παινεψεις τα αφεντικα και να βρισεις κομμουνια και αναρχικους

να το παιξεις καπιταλιστης και ο,τι αλλο γουσταρεις

μεχρι τοτε εισαι απλα ενας μπουλης
Κοιτα να δεις που ο Μπολντης δεν θα παρει τη δουλεια γιατι τα ενσημα,ο μισθος κατι τελος παντων και παμε πισω στο χαρτζιλικι απο τον γερο και να δηλωνουμε καπιταλιστες στην οθονη...στανταρακι λεμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κοιτα να δεις που ο Μπολντης δεν θα παρει τη δουλεια γιατι τα ενσημα,ο μισθος κατι τελος παντων και παμε πισω στο χαρτζιλικι απο τον γερο και να δηλωνουμε καπιταλιστες στην οθονη...στανταρακι λεμε.

κΑΛΑ εσυ πρεπει να χεις φαει πολυ κλοτσια απο τις επιχειρησεις και βγαζεις χολη δεν εξηγειται αλλιως.... ο μπολντης δεν κρυβεται φιλε ουτε αποφευγει ερωτησεις οπως κανουν οι ανανδροι....

οταν σε στριμωχνει ο μπολντης αποφευγεις τις ερωτησεις... κλασσικη ιδιοτητα αριστερου.... οι αριστεροι δεν εχουν ουτε μπεσα ουτε τιποτα μονο να κανουν τους καλους ξερουν εξωτερικα αλλα μεταναστες να φιλοξενησουν σπιι τους ποτε??? αφου ειναι αδερφια σας οπως λετε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αμα ησουν αληθινος κομμουνιστης ή αναρχικος δεν θα σε εβριζα....

αλλα εσυ λες οτι εισαι κομμουνιστης ενω :

1) Δεν εχεις δουλεψει ποτε....

2) Δεν εχεις ανοιξει ποτε δικια σου επιχειρηση και να περασεις την ιδιοκτησια στους εργατες

3) Δεν εχεις παρει ποτε σπιτι σου μεταναστη ενω λες οτι δεν αποτελουν προβλημα

4) σε ρωταω αν εχεις δουλεψει χειρονακτικα ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ....

5) ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ

Μονο ξερετε να κραζετε με βαση αυτα που σας λεμε εμεις... πχ ο αναρχιδος ο supermouse με κραζει επειδη ειπα οτι παιρνω χαρτζιλικι απο τον πατερα μου... με κραζει επειδη βρηκα δουλεια αλλα δεν μου δινει το μηνα 1200 ευρω πρωτο μισθο οποτε το χαρτζηλικι του πατερα μου ειναι μεγαλυτερο  :2funny: :2funny: λες και αυτος παιρνει περισσοτερα απο τον πρωτο μου μισθο...

καταλαβες γιατι τρωτε βρισιμο? για να ξερετε να μην νομιζετε οτι ειμαι αδικος καπιταλιστης.  :2funny: το βρισιμο το αξιζεις και εσυ και ο αλλος για αυτο το τρως  οποτε

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon:
Ρε μαλακα τωρα χωρις πλακα εισαι 28 και παιρνεις χαρτζιλικι απο τον πατερα σου;Πριν δεν δουλευες;

Επισκέπτης
γιατί το γελάς ρε τύπε;

σκέψου ότι τώρα κοπιάζει για 0 και λαμβάνει 400 ευρώ το μήνα, άρα είναι στο + 400 (αμοιβή-κόπος)

αν πάει για δουλειά, θα κοπιάζει για 1500 και το αφεντικό του θα του δίνει 600, άρα θα είναι στο

- 900 (αμοιβή-κόπος)

επομένως η επιλογή του ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, του αποφέρει μηνιαίο όφελος 1.300 ευρώ  :grin:

είναι ξύπνιο παιδί ο μπόλντης, τι τον έχεις για μαλάκα;
Δεν του δινω δικιο,γιατι και το χαρτζιλικι ειναι τεραστιο βαρος για τον πατερα του την σημερον ημερα.Και 2 κατοσταρικα χαρτζιλικι να εχει το μηνα παλι βαρος μεγαλο ειναι.

Εαν του περισσευουν του γερου του γιατι εχει φραγκα τοτε ειναι δικο τους θεμα,οικογενειακως.Εαν οχι ομως,οπως συμβαινει με πολυ κοσμο,σαλτα γαμησου βγαλε εστω το χαρτζιλικι σου δουλευοντας μπολντη.

Επισκέπτης
κΑΛΑ εσυ πρεπει να χεις φαει πολυ κλοτσια απο τις επιχειρησεις και βγαζεις χολη δεν εξηγειται αλλιως.... ο μπολντης δεν κρυβεται φιλε ουτε αποφευγει ερωτησεις οπως κανουν οι ανανδροι....

οταν σε στριμωχνει ο μπολντης αποφευγεις τις ερωτησεις... κλασσικη ιδιοτητα αριστερου.... οι αριστεροι δεν εχουν ουτε μπεσα ουτε τιποτα μονο να κανουν τους καλους ξερουν εξωτερικα αλλα μεταναστες να φιλοξενησουν σπιι τους ποτε??? αφου ειναι αδερφια σας οπως λετε
Κοιτα Μπολντακο,να σου το πω απλα...περισσευουν φραγκα για το χαρτζιλικι σου?Τοτε αραξε και μη δουλευεις για 4 κατοσταρικα.

Δεν περισσευουν?Βγαλε το χαρτζιλικι δουλευοντας για μισθο χαρτζιλικι και σε κοβω να γινεσαι ΠΑΜΕτζης σε κανα εξαμηνο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μπόλντη σου τά λεγα πριν απολυθείς  :S

καλώς ήρθες ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ  :S

Ποιον πραγματικο κοσμο ρε μαλακα? ελεος σε λιγοτερο απο 1 μηνα που εχω πολιτης και εχω στειλει 20 βιογραφικα στα 2 ηδη μου απαντησαν το ενα το απερριψα... μην ζηλευεις κατι θα γινει και για σενα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Έθεσα ως αντεπιχείρημα στο ότι η κρίση είναι συστημική τα στοιχεία (οικονομικα) που υποδεικνύουν ότι δεν είναι. Το ότι είναι 1**% του αεπ το χρέος δεν είναι θέμα Καπιταλιστικό, διότι το 1981 ήταν 25%.
Παρομοια στοιχεία άλλων Κρατών μπορείς να ψάξεις να βρεις. Ητοι ουδεμία χώρα σε 11 χρόνια και ενώ χρηματοδοτήθηκε.
Πού οφείλεται η κρίση λοιπόν;
Μπες εδω δες το βινδεο και μαθε τα βασικα. Στο βρηκα και με ελληνικα χαχαχαχααχαχαχαχαχαχ

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Το παιζει υπερ των καπιταλιστων και κατα των κομμουνιστων/αναρχικων ενω ειναι μπουλης που τον ταϊζουν

ο περιπτερας της γειτονιας εχει καθε δικαιωμα να μην θελει τους κομμουνιστες/αναρχκους επειδη θα του παρουν την περιουσια και τα ρεστα και να πιστευει/νιωθει καπιταλιστης

η περιπτωση του μπουλη μας ομως κινειται αναμεσα σε ξερολιαση και φλωρια επειδη ο κωλαρακος του ειναι βολεμενος

τα κομμουνια/αναρχικοι για να κανουν αυτο που ονειρευονται καποτε πληρωσαν με την ζωη τους και τωρα πληρωνουν με κρατησεις και ξυλο στις πορειες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κοιτα Μπολντακο,να σου το πω απλα...περισσευουν φραγκα για το χαρτζιλικι σου?Τοτε αραξε και μη δουλευεις για 4 κατοσταρικα.

Δεν περισσευουν?Βγαλε το χαρτζιλικι δουλευοντας για μισθο χαρτζιλικι και σε κοβω να γινεσαι ΠΑΜΕτζης σε κανα εξαμηνο.

supermouse τυπους σαν και εσενα δεν θα τους επαιρναν ουτε για 100 κατοσταρικα.... οποτε και παλι και 400 να ειναι ο μισθος ειναι μια χαρα.

Πρεπει να χεις φαει πολυ φαπα στις επιχειρησεις και βγαζεις τετοιο κομπλεξ... και αμα εχεις αρχιδια πες την πραγματικη σου κατασταση εγω την ειπα... αλλα δεν εχεις αρχιδια να το κανεις γιατι εισαι ανανδρος. Με κραζεις εκ του ασφαλους εγω εχω πει εσυ δεν εχεις πει και πατας σε αυτο να με κραξεις... ξερεις τι κλοτσιες σε περιμενουν ? αμα φερεσαι ετσι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το παιζει υπερ των καπιταλιστων και κατα των κομμουνιστων/αναρχικων ενω ειναι μπουλης που τον ταϊζουν

ο περιπτερας της γειτονιας εχει καθε δικαιωμα να μην θελει τους κομμουνιστες/αναρχκους επειδη θα του παρουν την περιουσια και τα ρεστα και να πιστευει/νιωθει καπιταλιστης

η περιπτωση του μπουλη μας ομως κινειται αναμεσα σε ξερολιαση και φλωρια επειδη ο κωλαρακος του ειναι βολεμενος

τα κομμουνια/αναρχικοι για να κανουν αυτο που ονειρευονται καποτε πληρωσαν με την ζωη τους και τωρα πληρωνουν με κρατησεις και ξυλο στις πορειες.

Ρε χαζοβιολη εσυ δεν εχεις δουλεψει ποτε εγω ειμαι μπουλης που με ταιζουν?????? παιζει να εισαι ολα αυτα που και καλα λες για μενα... ανανδροι αριστεροι ... κλασσικα

δεν μου κανει καθολου εντυπωση ρε μαλακες ξερω τι σκατοκοσμος ειστε 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
γιατί το γελάς ρε τύπε;

σκέψου ότι τώρα κοπιάζει για 0 και λαμβάνει 400 ευρώ το μήνα, άρα είναι στο + 400 (αμοιβή-κόπος)

αν πάει για δουλειά, θα κοπιάζει για 1500 και το αφεντικό του θα του δίνει 600, άρα θα είναι στο

- 900 (αμοιβή-κόπος)

επομένως η επιλογή του ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, του αποφέρει μηνιαίο όφελος 1.300 ευρώ  :grin:

είναι ξύπνιο παιδί ο μπόλντης, τι τον έχεις για μαλάκα;
το "αμοιβή-κόπος" είναι πάρα πολύ σωστή προσέγγιση , γιατί δέιχνει ότι το "χρήμα" απο μόνο του δεν φέρνει την ευφορία
παίζει σημαντικότερο ρόλο ο ελάχιστος κάματος για να το αποκτήσεις και η διαθεσιμότητα αντικειμένων που μπορούν να σου αποφέρουν απόλαυση

υγ: ήταν άσχετο το άνωθεν αλλά για μένα πολύ σημαντικό  :grin:  :rolleyes:

Επισκέπτης
Ποιον πραγματικο κοσμο ρε μαλακα? ελεος σε λιγοτερο απο 1 μηνα που εχω πολιτης και εχω στειλει 20 βιογραφικα στα 2 ηδη μου απαντησαν το ενα το απερριψα... μην ζηλευεις κατι θα γινει και για σενα.

αν θεωρήσουμε ότι σε κάθε συνέντευξη που σε καλούν έχεις το πολύ 5% πιθανότητα να σε πάρουν (και πολύ είπα) με αυτούς τους ρυθμούς θέλεις ένα χρόνο για να έχεις 50% πιθανότητα να σε πάρουν σε κάποια δουλειά.

Κι όλα αυτά αν υποθέσουμε ότι θα βρίσκεις πάντα να στείλεις 20 βιογραφικά (ο πρώτος μήνας είναι πάντα φορτσάτος) και ότι δε θα απογοητεύεσαι μετά από κάθε απόρριψη

Τέλος δεν ασχολούμαστε με τα μετά την πρόσληψη, το πόσο καιρό θα κάτσεις, μισθός, ένσημα, συμπεριφορά αφεντικού-συναδέλφων, κούραση, ωράρια, κλπ

Με αυτούς τους ρυθμούς βλέπω το πρώτο σου ένσημο σε μία διετία περίπου

Για το δεύτερο επιφυλάσσομαι...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μαλάκα πρέπει να βαριέσαι πολύ σήμερα κι εσύ και η ερούλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Δεν έχουμε καμιά δουλειά με δαύτους ρε μαλάκες..

αντι να πηδιέμαι κάθομαι εξηγω στον μπολ και στον λενορο τα αυτονοητα.  :grin: Ποσο πιο ανθρωπιστρια; :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

τους αναρχικους γιατι τους βαζεις στα ιδια με τους κομμουνιστες.Δεν ειναι το ιδιο.

Επισκέπτης

αναρχοκομμουνιστης τυπε :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σκιουρε εσυ ολα τα βλεπεις... ολη μερα εισαι εδω και καμακωνεις την εριναλ μια αγνωστη μεσω διαδικτυου ελεος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom