Επισκέπτης
μια απλη καθημερινη αγνωστη γυναικα που περναει τον χρονο της μαζι με αλλους απλους καθημερινους τυπους σε ενα σαιτ με πουτανες.
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
μια απλη καθημερινη αγνωστη γυναικα που περναει τον χρονο της μαζι με αλλους απλους καθημερινους τυπους σε ενα σαιτ με πουτανες.
Ρε μπολ γιατι κουραζεσαι ; διαφωνουμε παρε το αποφαση. Δεν θελω να σε αλλαξω κάνε οτι σε φωτίσει.
http://[URL unfurl="true"]www.asxetos.gr/portals/0/images/articles/greek_public_debt_annotated_final.png[/img[/URL]]
[/quote]
ο σημιτης εριξε το δημοσιο χρεος λεει εδω? :think:
ο σημιτης εριξε το δημοσιο χρεος λεει εδω?![]()
Καταγραφηκε σαν ρητο επισημα![]()
![]()
οταν εχεις να κανεις με μπουληδες ποιες πρεπει να ειναι οι βασικες ερωτησεις;Οταν εχεις να κανεις με κομμουνια αδικημενα 2 ειναι οι βασικες ερωτησεις
1) ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ στο σπιτι σου εχεις παρει?
2) Επιχειρηση δικια σου εχεις ανοιξει?
ΟΧΙ?
Ε ΑΓΑΜΗΣΟΥ.
Γιατι κανω λαθος? και εγω εδω μεσα ειμαι.
Εμενα εχει ανοιξει μελος του σογιου μου και εβλεπα τι πουτσα επεφτε.... καταλαβες? το λιγοτερο που θες να σου τυχει οταν εισια ζωσμενος στις υποχρεωσεις τα ΤΕΒΕ και τις εφοριες ειναι ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ εγω προσωπικα θα τον ειχα πεταξει εξω με τις κλοτσιες. Αυτα
και τωρα φτασαμε στο αλλο προβλημα του μπουλη που ειναι η αγαμια τουΣυζηταμε επειδη βγηκες να πεις οτι δεν εχουμε εμεις νοημοσυνη να καταλαβουμε και να δουμε ποτε υπαρχει καλοκαιρια και ποτε κακοκαιρια... δεν ειναι ετσι. Επειδη δεν συμφωνουμε μαζι σου... εσυ εχεις ρομαντικες αριστερες αποψεις (εξωτερικα) εσωτερικα δεν σε ξερω δεν σε εχω δει απο κοντα.... μου κανει βεβαια φοβερη εντυπωση να εισαι ανθρωπιστρια και να ενδιαφερεσαι για τον πλησιον αλλα να αφηνεις τον γκομενο να κερναει τα παντα (οπως εχεις η ιδια πει...) εγω ξερω οι πραγματικες αριστερες..... λιγο καφε λιγο παγκακι και το αγορι μου... απο μισα.
Καβλαααααααχαχαχαχαχαχαχαχα.......Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπολντηηηηηηηη καπιταλιστηηηηηηη.....Προς το παρον παιρνω λεφτα απο τον μπαμπά. Ελπιζω οχι για πολυ ακομα.
Καβλαααααααχαχαχαχαχαχαχαχα.......Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπολντηηηηηηηη καπιταλιστηηηηηηη.....
Συζηταμε επειδη βγηκες να πεις οτι δεν εχουμε εμεις νοημοσυνη να καταλαβουμε και να δουμε ποτε υπαρχει καλοκαιρια και ποτε κακοκαιρια... δεν ειναι ετσι. Επειδη δεν συμφωνουμε μαζι σου... εσυ εχεις ρομαντικες αριστερες αποψεις (εξωτερικα) εσωτερικα δεν σε ξερω δεν σε εχω δει απο κοντα.... μου κανει βεβαια φοβερη εντυπωση να εισαι ανθρωπιστρια και να ενδιαφερεσαι για τον πλησιον αλλα να αφηνεις τον γκομενο να κερναει τα παντα (οπως εχεις η ιδια πει...) εγω ξερω οι πραγματικες αριστερες..... λιγο καφε λιγο παγκακι και το αγορι μου... απο μισα.
απαντησα στον λενορο για συγκεκριμενα πραγματα που ειπε. Γενικολογιες δηλαδη μιας και η συζητηση ηταν αν η κριση δημιουργηκε απο τους μεταναστες και οταν ο γκεο κατι του ειπε ειναι συστημικο το γυρισε στο έλλειμμα του καπιταλισμου. Στο χωριο μου εμεις αυτού του τυπου το "διαλογο" τον χαρακτηριζουμε "οτι του φανει του λωλοστεφανη" Ε και το επισημανα. Ενα καφε δεν κερασε παντως ο λενορο χαχααχαχαχαχαχαχαχ
Υ.γ εσυ που κολλας σε ολα αυτα;
Καλύτερο είναι κομμουνιστής αφεντικό τύπε. Ξεκινά από τον υπαρκτό σοσιαλισμό στην επιχείρηση![]()
και τωρα φτασαμε στο αλλο προβλημα του μπουλη που ειναι η αγαμια του
ωραια
Ρε βλακα μπουλη αυτοι οπου και να δουλευουνΕγω εχω τα αρχιδια τουλαχιστον να παραδεχθω βασικα πραγματα εσεις ειστε τοσο κοτες που ουτε που δουλευετε δεν λετε.
Τι χαιρεσαι που εισαι αναρχιδος?