Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε μπολ γιατι κουραζεσαι ; διαφωνουμε παρε το αποφαση. Δεν θελω να σε αλλαξω κάνε οτι σε φωτίσει.

Δεν ειναι αυτο διαφωνια.... εσυ αποφευγεις τις ερωτησεις γιατι εισαι πονηρη οπως και ο λακης οτι δεν τον συμφερει το αποφευγει δεν εχει τα αρχιδια να πει ΝΑΙ ΕΓΙΝΑ ΡΟΜΠΑ και τελος. Δεν ειναι διαφωνια αυτο... σε ρωταω μιας και εισαι απαιτητικια επιχειρηση δικια σου να δεις την γλυκα ποτε ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ?

Εμενα εχει ανοιξει μελος του σογιου μου και εβλεπα τι πουτσα επεφτε.... καταλαβες? το λιγοτερο που θες να σου τυχει οταν εισια ζωσμενος στις υποχρεωσεις τα ΤΕΒΕ και τις εφοριες ειναι ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ εγω προσωπικα θα τον ειχα πεταξει εξω με τις κλοτσιες. Αυτα

αυτη ειναι η αληθεια... πλασε εσυ δικες σου πραγματικοτητες μεσα στο κεφαλι σου... την κριτικη δεν την γλιτωνεις με το να αποφευγεις τις ερωτησεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οταν εχεις να κανεις με κομμουνια αδικημενα 2 ειναι οι βασικες ερωτησεις

1) ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ στο σπιτι σου εχεις παρει?

2) Επιχειρηση δικια σου εχεις ανοιξει?

ΟΧΙ?

Ε ΑΓΑΜΗΣΟΥ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ο σημιτης εριξε το δημοσιο χρεος λεει εδω?  :think:

Ελαφρώς

dx.png

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μια απλη καθημερινη αγνωστη γυναικα που περναει τον χρονο της μαζι με αλλους απλους καθημερινους τυπους σε ενα σαιτ με πουτανες.

Καταγραφηκε σαν ρητο επισημα  :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ο σημιτης εριξε το δημοσιο χρεος λεει εδω?  :think:

σε απόλυτα νούμερα το ανέβασε... ο πίνακας δείχνει το χρέος σαν ποσοστό του ΑΕΠ...  ;)

και σήμερα το χρέος είναι σε απόλυτο νούμερο εκεί που ήταν το 2009 ... σε ποσοστό του ΑΕΠ άστα να πάνε...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Οταν εχεις να κανεις με κομμουνια αδικημενα 2 ειναι οι βασικες ερωτησεις

1) ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ στο σπιτι σου εχεις παρει?

2) Επιχειρηση δικια σου εχεις ανοιξει?

ΟΧΙ?

Ε ΑΓΑΜΗΣΟΥ.
οταν εχεις να κανεις με μπουληδες ποιες πρεπει να ειναι οι βασικες ερωτησεις; :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Συζηταμε επειδη βγηκες να πεις οτι δεν εχουμε εμεις νοημοσυνη να καταλαβουμε και να δουμε ποτε υπαρχει καλοκαιρια και ποτε κακοκαιρια... δεν ειναι ετσι. Επειδη δεν συμφωνουμε μαζι σου... εσυ εχεις ρομαντικες αριστερες αποψεις (εξωτερικα) εσωτερικα δεν σε ξερω δεν σε εχω δει απο κοντα.... μου κανει βεβαια φοβερη εντυπωση να εισαι ανθρωπιστρια και να ενδιαφερεσαι για τον πλησιον αλλα να αφηνεις τον γκομενο να κερναει τα παντα (οπως εχεις η ιδια πει...) εγω ξερω οι πραγματικες αριστερες..... λιγο καφε λιγο παγκακι και το αγορι μου... απο μισα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εμενα εχει ανοιξει μελος του σογιου μου και εβλεπα τι πουτσα επεφτε.... καταλαβες? το λιγοτερο που θες να σου τυχει οταν εισια ζωσμενος στις υποχρεωσεις τα ΤΕΒΕ και τις εφοριες ειναι ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ εγω προσωπικα θα τον ειχα πεταξει εξω με τις κλοτσιες. Αυτα

Καλύτερο είναι κομμουνιστής αφεντικό τύπε. Ξεκινά από τον υπαρκτό σοσιαλισμό στην επιχείρηση  :s&m_2:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Συζηταμε επειδη βγηκες να πεις οτι δεν εχουμε εμεις νοημοσυνη να καταλαβουμε και να δουμε ποτε υπαρχει καλοκαιρια και ποτε κακοκαιρια... δεν ειναι ετσι. Επειδη δεν συμφωνουμε μαζι σου... εσυ εχεις ρομαντικες αριστερες αποψεις (εξωτερικα) εσωτερικα δεν σε ξερω δεν σε εχω δει απο κοντα.... μου κανει βεβαια φοβερη εντυπωση να εισαι ανθρωπιστρια και να ενδιαφερεσαι για τον πλησιον αλλα να αφηνεις τον γκομενο να κερναει τα παντα (οπως εχεις η ιδια πει...) εγω ξερω οι πραγματικες αριστερες..... λιγο καφε λιγο παγκακι και το αγορι μου... απο μισα.
και τωρα φτασαμε στο αλλο προβλημα του μπουλη που ειναι η αγαμια του

ωραια

Επισκέπτης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καβλαααααααχαχαχαχαχαχαχαχα.......Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπολντηηηηηηηη καπιταλιστηηηηηηη.....

Εγω εχω τα αρχιδια τουλαχιστον να παραδεχθω βασικα πραγματα εσεις ειστε τοσο κοτες που ουτε που δουλευετε δεν λετε.

Τι χαιρεσαι που εισαι αναρχιδος?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

απαντησα στον λενορο για συγκεκριμενα πραγματα που ειπε. Γενικολογιες δηλαδη μιας και η συζητηση ηταν αν η κριση δημιουργηκε απο τους μεταναστες και οταν ο γκεο κατι του ειπε ειναι συστημικο το γυρισε στο έλλειμμα του καπιταλισμου. Στο χωριο μου εμεις αυτού του τυπου το "διαλογο" τον χαρακτηριζουμε "οτι του φανει του λωλοστεφανη" Ε και το επισημανα. Ενα καφε δεν κερασε παντως ο λενορο χαχααχαχαχαχαχαχαχ

Υ.γ εσυ που κολλας σε ολα αυτα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και τωρα φτασαμε στο αλλο προβλημα του μπουλη που ειναι η αγαμια του

ωραια

ρε παπαροβιτς.... χειρονακτικη δουλεια εχεις κανει ποτε? ή δεν σε αφησανε ?

επειδη λες εμενα μπουλη

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Εγω εχω τα αρχιδια τουλαχιστον να παραδεχθω βασικα πραγματα εσεις ειστε τοσο κοτες που ουτε που δουλευετε δεν λετε.

Τι χαιρεσαι που εισαι αναρχιδος?
Ρε βλακα μπουλη αυτοι οπου και να δουλευουν

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom