Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρωτα τον και τι βγαζει μετα να μαθω μην πεσω σε κανα μπατηρι ανεργο που τον θρεφει ο μπαμπας του   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ανεργος ειναι 1000% και αυτον οι γονεις του τον θρεφουν απλα εγω εχω τα αρχιδια να το παραδεχθω δεν ειμαι ανανδρος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ανεργος ειναι 1000% και αυτον οι γονεις του τον θρεφουν απλα εγω εχω τα αρχιδια να το παραδεχθω δεν ειμαι ανανδρος.

δεν πειραζει τον αγαπω κι ετσι γιατι εχω αναρχικη ψυχη  :cheesy:

Επισκέπτης
ειπε πως αν οι γονεις εχουν την οικονομικη δυνατοτητα ορθως δεν παει να τον εκμεταλλευτουν

αν δεν την εχουν ειναι μουλαρι να καθεται και να τρωει απο τα ετοιμα
Εκτος απο αυτο υπαρχει ο παραλογισμος του μπολντη που δηλωνει καπιταλιστης(ετσι ακριβως)ενω ειναι ανεργος και τη βγαζει με το χαρτζιλικι των δικων του.

Και παει στο διαολο αν υπαρχουν φραγκα αλλα απ οτι θυμαμαι εκρεμει το στεγαστικο για το σπιτι.Ετσι δεν ειναι ρε συ Μπολντη?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
βοηθήστε να το κάνουμε :grouphug:

Να σου πω μία ιστορία.΄Τα παλιά τα έτη, 2006 - 2008, οι πολιτικές συζητήσεις είχαν κάποια κατάληξη - ο lakis έβριζε το Πασόκ και οι αριστεροί, 1-2 (gabadoo), λούφαζαν. Και υπήρχε αποτελέσμα στη συζήτηση.
Μετά ήρθε ο fethry και αφού τσακώθηκε με όλο το site έφυγε. Η παρακαταθήκη έμεινε στους τωρινούς αριστερούς - οι οποίοι αυξήθηκαν και πληθυνανε :cheesy:. H συζήτηση κυλά καλώς μεχρι το δια τάυτα όπου καταλήγει spam/arlekin :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εκτος απο αυτο υπαρχει ο παραλογισμος του μπολντη που δηλωνει καπιταλιστης(ετσι ακριβως)ενω ειναι ανεργος και τη βγαζει με το χαρτζιλικι των δικων του.

Και παει στο διαολο αν υπαρχουν φραγκα αλλα απ οτι θυμαμαι εκρεμει το στεγαστικο για το σπιτι.Ετσι δεν ειναι ρε συ Μπολντη?
Τυπε εσυ εισαι κομμουνιστης η αναρχικος;

Επισκέπτης
ΟΛη μερα εδω ο σκιουρος να κανει καμακι στην εριναλ θελει να μας πεισει οτι αυτος ΔΕΝ ειναι ανεργος... ελεος

στο στρατο δεν ξερεις καν τι θεση ειχα.... σιγουρα πολυ ανωτερη απο αυτην που ειχες εσυ

ρε χαζούλη ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι έχουμε χαώδη διαφορά νοοτροπίας;

εμένα δε με ενδιαφέρει τόσο όταν κάποιος κάθεται στο στρατό ή στη δουλειά του,

όσο αν το απολαμβάνει κι από πάνω

Εγώ στο χω ξαναπεί ότι θα σε θαύμαζα άμα είχες δείξει εμπειρία-κλίση και ροπή προς τις σκληρές χειρωνακτικές εργασίες

Αντ αυτού διατυμπανίζεις ότι λούφαρες ένα χρόνο απ τη ζωή σου που οι μισοί λουφάρουν και το απολαμβάνεις κι όλας.

Μάλιστα είσαι τόσο χαζούλης που λες ότι σε ζηλεύω κι όλας γι αυτό  :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι θα σε ζηλεύα και θα σε θαύμαζα μόνο αν μου έλεγες ότι έχεις δουλέψει 3 χρόνια σε οικοδομές (κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ) και ότι ποτέ δε θα σε κολλούσα εδώ μέσα;

Τώρα τι να ζηλεψω από σένα περισσότερο από ένα μωρό 3 χρονών που κάθεται όλη μέρα τρώει-πίνει γάλα και το ξεσκατίζει η μαμά του;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
γεια σου ρε μπουλη εξυπνε

Μπουλης δεν ειμαι φιλε γιατι εχω τα αρχιδια να παραδεχθω πραγματα που εσεις δεν μπορειτε.
Μπουλης εισαι εσυ οχι εγω.... για λογους που ηδη θα γνωριζεις

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ειπε πως αν οι γονεις εχουν την οικονομικη δυνατοτητα ορθως δεν παει να τον εκμεταλλευτουν

αν δεν την εχουν ειναι μουλαρι να καθεται και να τρωει απο τα ετοιμα

ε λογικά κάτι θα έχουν αποκλείεται να μην τον έχουν πετάξει έξω απ το σπίτι αλλιώς

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ξερει κανεις απο βοκαμβυλιες  :think: μιας και μιλαμε για την 13 χρονη με τον αλβανο;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ε λογικά κάτι θα έχουν αποκλείεται να μην τον έχουν πετάξει έξω απ το σπίτι αλλιώς
Δεν πεταs το παιδι σου απ το σπιτι και μαλιστα τωρα που ειναι πολυ δυσκολα
Τι ακουω ρε πουστη μου!!!!

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μπουλης δεν ειμαι φιλε γιατι εχω τα αρχιδια να παραδεχθω πραγματα που εσεις δεν μπορειτε.
Μπουλης εισαι εσυ οχι εγω.... για λογους που ηδη θα γνωριζεις
Eισαι αρχιδατος μπουλης μπραβο

συγγνωμη που δεν σου λεω που ακριβως δουλευω συμπαθα με

αλλα το site λειτουργει ανωνυμα οχι επωνυμα

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

σου γαμώ  :zfuck:

Δεν πεταs το παιδι σου απ το σπιτι και μαλιστα τωρα που ειναι πολυ δυσκολα
Τι ακουω ρε πουστη μου!!!!

κάτσε ρε λάιφ ,  πες έχεις γιο στα 30 και πες βρίσκει δουλειές αλλά πες γουστάρει να στα τρώει ενώ εσύ δεν έχεις ... θα τον τάιζες μέχρι να πεθάνεις ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εμένα δε με ενδιαφέρει τόσο όταν κάποιος κάθεται στο στρατό ή στη δουλειά του,

Ετσι ε?

:thumbsup:

το πρόβλημα του Έλληνα δεν είναι την ημέρα εορτασμού του Πάσχα.
Το πρόβλημα το χει τις υπόλοιπες 250 μέρες που πάει (; ) δουλειά.
Ξέρετε...εκείνες οι κοπάνες, οι αργοπορίες, το βάψιμο των νυχιών, οι άδειες απ τη σημαία, οι αργοί ρυθμοί, οι πονηροί συνειρμοί...

μακάρι να ταν το πρόβλημα αυτό που δείχνει η διαφήμιση

Σωβρακο.

Τις αλλες ερωτησεις που εκανα? γαργαριτσα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom