Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
και εγω απο αυτα που εχω διαβασει πρωτα φταινε οι γονεις που ενω χωρισαν παρατησαν το κοριτσι στους παππουδες χωρις να την ελεγχουν πλεον, δευτερος ο αλβανος που την επεσε σε μια τοσο μικρη κοπελα και μετα η κοπελια...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τώρα εάν αρχίσουμε να ρωτάμε το πώς θα γίνει αυτό και το τί εννοείς θα αρχίσουμε τα ηρωικά οπότε δεν το ξεκινάω καν.

Όταν ξεκινήσει η Χ.Α να κάει διάλογο και να μιλάει για τον τρόπο που θα φθάσει στο στόχο της, θα δούμε εάν αντέχει στη λογική το οτιδήποτε.

Ως τότε, βγάλτε κορώνες ενώ οι δυνάμεις του συνταγματικού τόξου θα ασχολούνται με το πώς θα λυθούν τα πραγματικά προβλήματα ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...
πλακα κανω τυπε,παντως απο αυτους που κυβερνουν την συγκεκριμενη περιοδο μην περιμενεις τιποτα..οχι γιατι δεν μπορουν αλλα γιατι δεν θελουν..προχθες με μια επιχειρηση σκουπα της πλακας αναγκασαν να κλεισουν ολοι οι οικοι και να γινουν δεκαδες προσαγωγες και μερικες συλληψεις για ναρκωτικα κλπ..αυτο δεν μπορουν αμα θελουν να το κανουν καθημερινα;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Τώρα εάν αρχίσουμε να ρωτάμε το πώς θα γίνει αυτό και το τί εννοείς θα αρχίσουμε τα ηρωικά οπότε δεν το ξεκινάω καν.

Όταν ξεκινήσει η Χ.Α να κάει διάλογο και να μιλάει για τον τρόπο που θα φθάσει στο στόχο της, θα δούμε εάν αντέχει στη λογική το οτιδήποτε.

Ως τότε, βγάλτε κορώνες ενώ οι δυνάμεις του συνταγματικού τόξου θα ασχολούνται με το πώς θα λυθούν τα πραγματικά προβλήματα ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...

Δεν βλέπω πάντως να έχουν και πολύ δύναμη (για να μην γράψω, θέληση και παρεξηγηθώ) αυτές οι δυνάμεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εκανε οτι εκανε αυτο το σκουπιδι που παει και ζηταει απο το κοριτσακι να τον βρει στην Καβαλα ( λογικα εχει προβλημα στο μυαλο δεν εξηγειται αλλιως ) , αλλα κι αυτο το κοριτσακι τωρα μη μου πειτε οτι τα εκανε ολα εν αγνοια του . Ειπαμε μικρο , δε ξερει τι κανει αλλα δε νομιζω πως καθε 13χρονο κοριτσι μπορει ο καθενας να το πεισει μεσω ιντερνετ να τον ακολουθησει στην αλλη ακρη της Ελλαδας .
Την βλεπω σε κανα χρονο να ξεκιναει τα μπουκια στις τουαλετες του σχολειου της εγω παντως...

σιγουρα δεν εχεις παιδια και έχεις αγνοια τι σημαινει παιδικη ηλικια

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
εκανε οτι εκανε αυτο το σκουπιδι που παει και ζηταει απο το κοριτσακι να τον βρει στην Καβαλα ( λογικα εχει προβλημα στο μυαλο δεν εξηγειται αλλιως ) , αλλα κι αυτο το κοριτσακι τωρα μη μου πειτε οτι τα εκανε ολα εν αγνοια του . Ειπαμε μικρο , δε ξερει τι κανει αλλα δε νομιζω πως καθε 13χρονο κοριτσι μπορει ο καθενας να το πεισει μεσω ιντερνετ να τον ακολουθησει στην αλλη ακρη της Ελλαδας .
Την βλεπω σε κανα χρονο να ξεκιναει τα μπουκια στις τουαλετες του σχολειου της εγω παντως...

Αν έχεις παιδιά, μέτρα τα λόγια σου. Αν δεν έχεις, μέτρα τα και πάλι, γιατί μπορεί ν' αποκτήσεις.
Δεν ξέρεις ποτέ τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
σιγουρα δεν εχεις παιδια και έχεις αγνοια τι σημαινει παιδικη ηλικια

την εχω περασει την παιδικη ηλικια και δεν ειχα ποτε βλεψεις για σχεσεις με τετοια διαφορα ηλικιας ουτε εγω ουτε κανενας απο φιλους/γνωστους και γενικοτερα ατομα που εχω συναναστραφει στη ζωη μου . Ειπαμε , να γουσταρουν μεγαλυτερους οκ , αλλα οχι και 13χρονο να ψαχνεται στο fb τον 23χρονο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
την εχω περασει την παιδικη ηλικια και δεν ειχα ποτε βλεψεις για σχεσεις με τετοια διαφορα ηλικιας ουτε εγω ουτε κανενας απο φιλους/γνωστους και γενικοτερα ατομα που εχω συναναστραφει στη ζωη μου . Ειπαμε , να γουσταρουν μεγαλυτερους οκ , αλλα οχι και 13χρονο να ψαχνεται στο fb τον 23χρονο

Ανοιξε τα ματια σου δες την εποχη που ζουμε. Επειτα μιλα με γονεις που εχουν παιδια σε αυτη την ηλικια. Γονεις που προσεχουν τα παιδια και να νοιάζονται και ασχολούνται οχι αδιάφορους γονεις. Μετά ελα να ξαναμιλησουμε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πλακα κανω τυπε,παντως απο αυτους που κυβερνουν την συγκεκριμενη περιοδο μην περιμενεις τιποτα..οχι γιατι δεν μπορουν αλλα γιατι δεν θελουν..προχθες με μια επιχειρηση σκουπα της πλακας αναγκασαν να κλεισουν ολοι οι οικοι και να γινουν δεκαδες προσαγωγες και μερικες συλληψεις για ναρκωτικα κλπ..αυτο δεν μπορουν αμα θελουν να το κανουν καθημερινα;

ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν βλέπω πάντως να έχουν και πολύ δύναμη (για να μην γράψω, θέληση και παρεξηγηθώ) αυτές οι δυνάμεις.

Την επόμενη φορά το πολύ-πολύ να αντικατασταθεί το Πα.Σο.Κ και η Δημ.Αρ από το Συ.Ριζ.Α στη συγκυβέρνηση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

Δηλαδή στα 13-14 σας χρόνια δεν είχατε σκεφθεί ποτέ να "εξυπηρετήσετε" κάποια κυρία 23-24 χρονών;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
συνεληφθη ο αλβανος πανω απο 600.000 κλησεις

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Δηλαδή στα 13-14 σας χρόνια δεν είχατε σκεφθεί ποτέ να "εξυπηρετήσετε" κάποια κυρία 23-24 χρονών;

να σηκωθουμε και να παμε μεχρι την Καβαλα για να τη βρουμε, οχι δε το σκεφτηκαμε .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
να σηκωθουμε και να παμε μεχρι την Καβαλα για να τη βρουμε, οχι δε το σκεφτηκαμε .

Καλώς.

Τότε θα πρέπει να είμαι ο μοναδικός μαλάκας που το αποτόλμησε.

Σας ζητώ συγγνώμην λοιπόν.  :)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

βασικά είναι αστείο να ψάχνεις λογική από ένα 13 χρονο παιδάκι...
από την άλλη όμως αν είχε κάποιον να φοβάται (και για τον Αλβανό και για τον εαυτό της) δεν θα τα έκανε αυτά.
αλλά και πάλι λίγο η ηλικία, λίγο το χαμηλό Ελληνικό επίπεδο της παιδείας και να σου η μαλακία έγινε με τον κάγκουρα...

υγ
και δεν θέλουμε να συγκρίνουμε τα 13χρονα της Γερμανίας της Ολλανδίας η της Πολωνίας (ναι κι όμως) πχ με της Ελλάδας...
όχι ότι φταίει το παιδάκι, αλλά οι γονείς και η ποιότητα της Ελληνικής κοινωνίας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom