canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Γιατί έσβησες το ποστ που έγραφες για την αδερφή σου;
Πόσο χρονών είναι, θα μου τη γνωρίσεις; Έχω κι ελιές
δεν το έσβησα γι αυτόν το λόγο....
έντιτ.
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ.
Ο πατέρας της κάθε πουτάνας που πηδάμε εδώ μέσα,
ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΒΟΤΚΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,
ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ VW POLO
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ SMARTPHONE
ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΡΙΚΑ
ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΦΥΝΤΑΝΙ ΤΟΥ.
Ενώ οι συνομήλικοί του (χωρίς πουτάνες κόρες), στον ίδιο τόπο ,
ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ,
ΟΔΗΓΟΥΝ DACIA ΤΟΥ 1980 ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟ.
Σημείωση: οι μισές συμμαθήτριές μου, ακόμα και από το γυμνάσιο, τα είχαν με άτομα άνω των 18. Ήταν μάλιστα μεγάλο συν για μία συμμαθήτρια, να την περιμένει στο σχόλασμα, έξω από το σχολείο, ο εξωσχολικός γκόμενός της, με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή του.
Και μιλάω για εποχές που δεν υπήρχε ούτε κινητό, ούτε internet. Υπήρχε όμως κάργα καμάκι.
να βάζεις αντηλιακό μαν είναι επικίνδυνο ;)
Αλβανοί και Γιούφτοι είναι οι 2 χειρότερες ράτσες που υπάρχουν στην Ελλάδα..Την έχουν μέσα τους την πουστιά..Γεννημένοι απατεώνες,κλέφτες,εγληματίες παιδεραστές..
Στην προκειμένη περίπτωση φυσικά φταίνε απίστευτα οι γονείς του κοριτσιού.. Μακάρι να έχει καλό τέλος η ιστορία για το κοριτσάκι!
Ραντεβού θανάτου!
Παει τελειωσε κι αυτο
Φίλε συναγωνιστή "Δίγαμμα" (το συναγωνιστή είναι η τελευταία φορά που το λέω (καθώς και το "Χρυσαυγίτης" για τον εαυτό μου) διότι οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ έχουμε γίνει πλέον εκατομμύρια σε όλη την Ελληνική επικράτεια) δεν είναι "αποπλάνηση" αυτό που έγινε με την ανήλικη κοπέλλα και τον Αλβανό. Κατά τη γνώμη μου 'ήταν ένας ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ έρωτας που αναπτύχθηκε μεταξύ 2 ανθρώπων χωρίς να υπολογίζει κανένας από τους 2 την ηλικία του αλλουνού. Η ΜΕΝ ΚΟΠΕΛΛΑ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΠΟ ΑΛΒΑΝΟΣ , ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΥΠΟΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ... ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ!!! ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΝΗΣ KAI ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!!! ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ... ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΖΩΑ!!! ΟΙ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ, (12-13.. 14,15) ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ SMARTPHONE ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ (;) ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ "ΣΕΞΥ" ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟίΟ ΕΥΘΎΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK !!! ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!! ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, Ο-Χ-Ι Ο-Μ-Ω-Σ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΠΡ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΕ "ΑΛΒΑΝΝΟ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ-ΘΥΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ FACEBOOK!!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Μ-Η-Ν Ξ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-Λ-Μ-Η-Σ-Ε-Τ-Ε ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ FACEBOOK-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΛΥΩΜΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!! ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΛΟΙ!!! ΔΕΞΙΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ !!! ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ !!!
Όπως μπορείτε να δείτε στο απόσπασμα από το τετράδιο εργασιών της Νεοελληνικής Γλώσσας της Ά Γυμνασίου, που διδάσκεται δηλαδή σε παιδιά ηλικίας 13 χρονών ο… Σάκης (25 χρονών και ηλεκτρολόγος) τα «έχει» με την 15χρονη μαθήτρια Αλέκα!!!
πανω απο 16 δεν θεωρειτε
αποπλανηση με βαση το νομο.η
παροιμια λεει στα 4 και ας ειναι και
14.στην συγκεκριμενη περιπτωση τον
αλβανο δεν τον καλυπτει τιποτα απο
2 ειναι μολις 13.
1616 το "θύμα" ? όχι 18 ?
το ξερω απο γνωστο τυπετι λες μωρε..