Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυπε με τσιγκλας να απανταω και θα με κανεις να αργησω  :grin:  σιγα μην ειδε το πιτσιρικι τα λεφτα ή τη δυναμη και θαμπωθηκε! Αυτο που γουσταρε ειναι η καγκουριαση και το gangsta στυλακι, εγω ειμαι dj αλανι κι ετς. Αυτο το στυλακι πουλαει πολυ στις πιτσιρικες για καποιον μη κατανοητο απο μενα λογο. Προκειται για το ιδιο ακριβως στυλακι που δεν πουλαει καθολου στις ιδιες ακριβως πιτσιρικες με το που περασουν σε μια σχολη, για καποιον επισης μη κατανοητο απο μενα λογο. Αυτο εχει ως αποτελεσμα οι τετοιου ειδους καγκουριαρηδες να μη βρισκουν να γαμησουν ουτε βοδι 150 κιλων της ηλικιας τους, οποτε αναγκαζονται ή να αλλαξουν στυλακι ή να κοιταξουν κοριτσακια.

Επισκέπτης
Τυπε με τσιγκλας να απανταω και θα με κανεις να αργησω  :grin:  σιγα μην ειδε το πιτσιρικι τα λεφτα ή τη δυναμη και θαμπωθηκε! Αυτο που γουσταρε ειναι η καγκουριαση και το gangsta στυλακι, εγω ειμαι dj αλανι κι ετς. Αυτο το στυλακι πουλαει πολυ στις πιτσιρικες για καποιον μη κατανοητο απο μενα λογο. Προκειται για το ιδιο ακριβως στυλακι που δεν πουλαει καθολου στις ιδιες ακριβως πιτσιρικες με το που περασουν σε μια σχολη, για καποιον επισης μη κατανοητο απο μενα λογο. Αυτο εχει ως αποτελεσμα οι τετοιου ειδους καγκουριαρηδες να μη βρισκουν να γαμησουν ουτε βοδι 150 κιλων της ηλικιας τους, οποτε αναγκαζονται ή να αλλαξουν στυλακι ή να κοιταξουν κοριτσακια.
ειναι μεγαλη κουβεντα
ο καγκουρας που λες ειναι ο τυπος της ηλικιας της ειναι "η δυναμη" η ιδια γκομενιτσα οταν μεγαλωσει θα ψαξει να βρει τον λεφτα

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Στις φοιτήτριες η κατηγορία κάγκουρας-ψευτοαλητάκος αντικαθιστάται από τον κοινωνικό,ανιωθήλα,σταρχιδιστή κλπ που το παίζει χαλαρός, είναι τεμπέλης και καλοπερασάκιας και βολεμένος με τα λεφτά των γονειών, έχοντας και γραμμένη τη σχολή στα παπάρια του  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επειδη καπου πηρε το ματι μου οτι η αποπλανηση ειναι απο τα 16 και κατω, να σας ενημερωσω οτι αποπλανηση ειναι ΑΠΟ ΤΑ 15 και ΚΑΤΩ.
Αρα, αν πας με καποια με τη θεληση της και ειναι 15 και μια ημερα, δεν τρεχει τιποτα.
Προς ενημερωση σας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ολοι εσεις που κοιμαστε τον υπνο του δικαιου να ξερετε πως στην ενδοξη ελληνικη επαρχια ειναι δυστυχως πολυ συνηθισμενο ακομα και 12χρονα κοριτσια να πηδιουνται με 20αρηδες, 25αρηδες, ακομα και με 30+. Και το αστειο ειναι πως ολο το χωριο μπορει να το ξερει και να μην το κατακρινει αλλα να το θεωρει φυσιολογικο. Κατι μου λεει πως αν ο αλλος ο καγκουρομαλακας δεν ηταν Αλβανος το θεμα δε θα επαιρνε τετοιες διαστασεις.

Τωρα, γυριστε πισω στον υπνο σας.
12χρονοι πανε με 30αρες στην επαρχια τύπε?
Διαφώτισέ μας ω φωτοδότα (που λεει και ο Βολταιρος).

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Επειδη καπου πηρε το ματι μου οτι η αποπλανηση ειναι απο τα 16 και κατω, να σας ενημερωσω οτι αποπλανηση ειναι ΑΠΟ ΤΑ 15 και ΚΑΤΩ.
Αρα, αν πας με καποια με τη θεληση της και ειναι 15 και μια ημερα, δεν τρεχει τιποτα.
Προς ενημερωση σας.
το ανεφερα και εγω και μερικοι κοροιδευαν αμα πας πιο πισω  :grin: :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το ανεφερα και εγω και μερικοι κοροιδευαν αμα πας πιο πισω  :grin: :grin: :grin: :grin:
Ναι, αυτο ειδα και παρενεβην.
Κατα τα αλλα οι δικηγοροι ειναι αχρηστοι.
Ουτε να πηδηξεις δεν μπορεις αν δεν συμβουλευτείς δικηγορο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
:thumbsup:

είχαμε τέτοια περιστατικά στο σχολείο γυμνασιοκόριτσων με ενήλικες αλλά μας φαινόταν μαγκιά τότε :grin:

Τον είχες κάνει λάστιχο βάτραχε εσύ τότε ε; Έβλεπες να φεύγουν οι μουνάρες του σχολείου μετά το σχόλασμα με τους γκόμενους στα μηχανάκια και σκεφτόσουν ότι θα ξεσκιστούν την ίδια ώρα που εσύ έπρεπε να κάτσεις να διαβάσεις βιολογία κατεύθυνσης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τον είχες κάνει λάστιχο βάτραχε εσύ τότε ε; Έβλεπες να φεύγουν οι μουνάρες του σχολείου μετά το σχόλασμα με τους γκόμενους στα μηχανάκια και σκεφτόσουν ότι θα ξεσκιστούν την ίδια ώρα που εσύ έπρεπε να κάτσεις να διαβάσεις βιολογία κατεύθυνσης
Καλύτερα. Το μουνί δεν τελειωνει ποτέ.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μία την πηδούσε τύπος τα απογεύματα πίσω από το σχολείο και στο καπάκι αυτή ερχόταν φροντιστήριο αγγλικά αναψοκοκκινισμένη μασώντας τσίχλα (για να μην μυρίζει το στόμα της χύσια λέγαμε οι νερντς :grin: )

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μία την πηδούσε τύπος τα απογεύματα πίσω από το σχολείο και στο καπάκι αυτή ερχόταν φροντιστήριο αγγλικά αναψοκοκκινισμένη μασώντας τσίχλα (για να μην μυρίζει το στόμα της χύσια λέγαμε οι νερντς :grin: )
Συμβαινουν αυτα στην χριστιανικη ελληνικη ηθικοκεντρικη κοινωνία;  :o πέφτω απο τα συννεφα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Το άλλο δεν το κάνατε, που κοιτάζατε αν άνοιγε πολύ ο κώλος της για να δείτε αν είναι παρθένα;   :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom