Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αν είχαμε και μεις κοιλαρες με λιπος και σωβρακα τεντοπανα θα κοτσαραμε ενα οπλο του παππου μας και θα ποσταραμε στο μπου να επιβεβαιωθουμε
Τι προβοκατορας ειμαι ρε.
Εδινα αποδοση 1.02 οτι ΕΣΥ θα παρεθετες.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
kermitDick.jpg
πρασινοτσουτσουνακος. :2funny: :2funny:
κοσμα σαρεσουν οι διακοπες στα ελληνικα νησια?και αν ναι σε ποια?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
εχεις δικιο
τι πιο φυσιολογικο για ενα 13χρονο κοριτσι να φυγει απο το σπιτι του και να κλεφτει με εναν που ειδε στο fb μπουρδελα με λεφτα και μαχαιριακαραμπινες...
Ειδες τι μαλακες ειμαστε τυπε;;;
:2funny: :2funny: TO ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ για τον πουτσο...ενα εγκατελειμενο εφηβο κοριτσι που εψαχνε να ακουσει ενα καλο λογο,να νιωσει οτι καποιον ενδιαφερει η υπαρξη της και ενας καγκουροβοσκος ,νυν γκανγστα ,ντι τζει δυτικων τυτρανων ,με μεταπτυχιακο στη ορεινη καβαλα 23χρονος ,που πιστεψε οτι εγινε ο m.c δον ζουαν του φεισμπουκ ....ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!...o μπολντης πχ ειναι 10 φορες ποιο αλλα νταλα μουσουδα ...Τσιριζετε τωρα μια βδομαδα για κατι που δεν εχει νοημα να τσιριζετε...μαλιστα ο τοσος ντορος θα μπορουσε να εχει χειροτερα αποτελεσματα,του στυλ να πιανοντουσαν χερι χερι και να πηδαγανε κανα γκρεμο,πανω στην πρεμουρα της αδικα κατατρεγμενης καψουρας τους...ευτυχως βεβαια κατι τετοιο δεν εγινε και θα ηταν μεγαλο κριμα καθως ειναι νεοι ανθρωποι...Βεβαιως για να μην κρυβομαστε πισω απο τις λεξεις, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΧΡΥΣΑΒΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΤΕ,προσφεροντας μοναδικες στιγμες γελιου στα υπολοιπα μελη , με τον ακατανοητο παραληρηματικο γραπτο σας λογο...
Βεβαια στον κοπο να γραψω μια αραδα μπηκα ,γιατι αυτο το ποστ  του φασιστακου τσουθλου ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.....που ποσταρει τουφεκια ,φυσιγγια και προκαλει για ποσταρισματα φωτογραφιων περιεχομενου πορτοφολιων διπλα σε εφημεριδες με ιδιοχειρη αφιερωση ..... :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι προβοκατορας ειμαι ρε.
Εδινα αποδοση 1.02 οτι ΕΣΥ θα παρεθετες.

καλα και συ είσαι θεος και ολες σε γουσταρουν και πηδας αβερτα γιατι ........................."το μουνι δεν τελειώνει ποτε" alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny: TO ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ για τον πουτσο...ενα εγκατελειμενο εφηβο κοριτσι που εψαχνε να ακουσει ενα καλο λογο,να νιωσει οτι καποιον ενδιαφερει η υπαρξη της και ενας καγκουροβοσκος ,νυν γκανγστα ,ντι τζει δυτικων τυτρανων ,με μεταπτυχιακο στη ορεινη καβαλα 23χρονος ,που πιστεψε οτι εγινε ο m.c δον ζουαν του φεισμπουκ ....ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!...o μπολντης πχ ειναι 10 φορες ποιο αλλα νταλα μουσουδα ...Τσιριζετε τωρα μια βδομαδα για κατι που δεν εχει νοημα να τσιριζετε...μαλιστα ο τοσος ντορος θα μπορουσε να εχει χειροτερα αποτελεσματα,του στυλ να πιανοντουσαν χερι χερι και να πηδαγανε κανα γκρεμο,πανω στην πρεμουρα της αδικα κατατρεγμενης καψουρας τους...ευτυχως βεβαια κατι τετοιο δεν εγινε και θα ηταν μεγαλο κριμα καθως ειναι νεοι ανθρωποι...Βεβαιως για να μην κρυβομαστε πισω απο τις λεξεις, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΧΡΥΣΑΒΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΤΕ,προσφεροντας μοναδικες στιγμες γελιου στα υπολοιπα μελη , με τον ακατανοητο παραληρηματικο γραπτο σας λογο...
Βεβαια στον κοπο να γραψω μια αραδα μπηκα ,γιατι αυτο το ποστ  του φασιστακου τσουθλου ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.....που ποσταρει τουφεκια ,φυσιγγια και προκαλει για ποσταρισματα φωτογραφιων περιεχομενου πορτοφολιων διπλα σε εφημεριδες με ιδιοχειρη αφιερωση ..... :2funny: :2funny: :2funny:
"Άδικα κατατρεγμένη καψούρα"?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
καλα και συ είσαι θεος και ολες σε γουσταρουν και πηδας αβερτα γιατι ........................."το μουνι δεν τελειώνει ποτε" alex71
Η πλακα ειναι οτι οντως πηδαω αβερτα, γατακι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Η πλακα ειναι οτι οντως πηδαω αβερτα, γατακι.
....ετσι παιχταρα μου.....ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΓΑΛΑΤΣΟ ΣΟΥΖΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ...ΣΑΣ εφτιαξε ο νταγιαν μαγκες!!ΝΑ τον αναβετε κανα κερακι που και που...

Επισκέπτης
Τυπε αυτο στιριζει το αντιθετο (οτι κατα κυριο λογο οι δραστες ειναι Ελληνες).

Κομμενο απο το λινκ που εδωσες:

Untitled.png
Ειπα να ποσταρω ενα κατεβατο,το παρακατω ομως τα λεει ολα για τον τυπο στον οποιο κανεις αποπειρα να του εξηγησεις"γιατι δεν καταλαβαινει".(δεν χρειαζεται,τα καταλαβαινει ολα).
μίλησε μας για ηθικούς φραγμούς απολειφάδι που τα κερατα της γυναικας εχουν γινε με διακλαδωσεις. Πες μας για ανθρωπιά μαλακομπούκωμα που εχεις βρισει κάθε ανθρωπινη υπαρξη για μηδαμινους λογους ακομα και παιδια μελων. Κάνε λόγο για σεβασμό της ζωής πρόσμιξη σαρανταποδαρούσας με ασβο . Ολοι περιμένουμε να ακούσουμε απο εσένα που έχεις δηλώσει ότι έχεις δόγμα "κοιτάω μόνο τον εαυτό μου και τον κωλο μου". Όπως είσαι πέσε και πέθανε γρια κότα να σωθούν οι απόγονοί σου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μίλησε μας για ηθικούς φραγμούς απολειφάδι που τα κερατα της γυναικας εχουν γινε με διακλαδωσεις. Πες μας για ανθρωπιά μαλακομπούκωμα που εχεις βρισει κάθε ανθρωπινη υπαρξη για μηδαμινους λογους ακομα και παιδια μελων. Κάνε λόγο για σεβασμό της ζωής πρόσμιξη σαρανταποδαρούσας με ασβο . Ολοι περιμένουμε να ακούσουμε απο εσένα που έχεις δηλώσει ότι έχεις δόγμα "κοιτάω μόνο τον εαυτό μου και τον κωλο μου". Όπως είσαι πέσε και πέθανε γρια κότα να σωθούν οι απόγονοί σου

μάλιστα... πάλι έβγαλες μωρή το σουτιέν και πάτησες το βυζί σου...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ειπα να ποσταρω ενα κατεβατο,το παρακατω ομως τα λεει ολα για τον τυπο στον οποιο κανεις αποπειρα να του εξηγησεις"γιατι δεν καταλαβαινει".(δεν χρειαζεται,τα καταλαβαινει ολα).

ΕΛΛΗΝΕΣ          ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ           256               157
ΒΙΑΣΜΟΙ                  117               69
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ  419               533

Δεν θέλω να προσφύγω στα μαθηματικά ούτε στη λογική για να αποδείξω το πασιφάνες ότι αναλογικά με τον πληθυσμό τα εγκλήματα των αλλοδαπών είναι υπεράριθμα.
Η αυξηση έγινε μετά το 1992 όταν ελευθέρως κουβαλήθηκαν εδώ.
Η επιμονή πολλών αριστερών να μην αναγνωρίζουν το γεγονός συντείνει στην αύξηση την ΧΑ. Ο στρουθοκαμηλισμός κάποιων βοηθά τους εγέρθουτου

Επισκέπτης
με εκανες και βουρκωσα με το δραμα των δυο παιδιων :jerking: :jerking: :jerking:
Το μεγαλο γελιο πεφτει οταν κανετε το ασπρο μαυρο μονο και μονο γιατι ο συνομιλιτης σας ειναι "φασιστακος" :2funny:
Ρε νουμερα ο 25χρονος Αλβανος ψαρευε παιδακια στο facebook και εψησε μαλιστα ενα να εγκαταλειψει το σπιτι του για να παει να τον βρει... Και εσεις μου λετε για αγαπες, λουλουδια και πιτσιρικες που γουσταρουν μεγαλυτερους με μηχανακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom