Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
'Οχι βέβαια, αλλά είναι για κάποιους
ουτε γι'αυτους τους ''καποιους'' ειναι αλλα δεν μπορουν να το καταλαβουν τωρα

οτΑΝ θα φυγουν οι μεταναστες και θα παρουν την θεση τους θα το καταλαβουν

παιζει να παρουν την θεση τους βεβαια και χωρις να φυγουν.....

Επισκέπτης
Είναι το πρόβλημα "αποστήθιση της ΧΑ";
Εννοειται:αποστηθιση της ΧΑ=δικαιωση της ΧΑ.

Το χειροτερο ειναι μαλιστα αυτο που κανει το γκουβερνο:Aποστηθιση της αληθειας της ΧΑ αλλα δηθεν ντεμι στην εφαρμογη(συμφωνα με τα μηντια),κατι που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ανοιγει το γηπεδο στους καραφλους.

Βασικα δηλαδη το γκουβερνο παιζει το ενα δυο με τους καραφλες,αμφοτερες πλευρες επωφελουμενες: oι μεν προαγουν την ατζεντα μηδενικης ανοχης"για να ανακαταλαβουμε τις πολεις",οι δε το παιζουν ριζοσπαστες που δε μασανε σε αντιθεση με την κυβερνηση που πχ κρεμεται απο το μουνι της Ρεπουση.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το προβλημα της Ελλαδας ειναι οτι οι Ελληνες δεν αντιλαμβανονται το προβλημα τους...
Και ναι ρε φιλε το να μην μπορει να παει η μανα μου στην τραπεζα και η κορη μου μονη στα αγγλικα ειναι μεγαλυτερο προβλημα απο τα τελη του καγιεν. Πως να το κανουμε;;;
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
το προβλημα της Ελλαδας ειναι οτι οι Ελληνες δεν αντιλαμβανονται το προβλημα τους...
Και ναι ρε φιλε το να μην μπορει να παει η μανα μου στην τραπεζα και η κορη μου μονη στα αγγλικα ειναι μεγαλυτερο προβλημα απο τα τελη του καγιεν. Πως να το κανουμε;;;
σε λιγο που το χρημα θα φυγει ολο απο την τσεπη σου για να παει στα μεγαλα αφεντικα δεν θα εχει κανεναν λογο η μανα σου να παει τραπεζα και δεν θα μπορει η κορη σου να παει στο φροντιστηριο αγγλικων και φυσικα τοτε που δεν θα κινδυνευουν να τις βιασει στην διαδρομη ο αλβανος/πακιστανος/σομαλος θα σε ευχαριστημενος

σωστα παιχτη;

Επισκέπτης
σε λιγο που το χρημα θα φυγει ολο απο την τσεπη σου για να παει στα μεγαλα αφεντικα δεν θα εχει κανεναν λογο η μανα σου να παει τραπεζα και δεν θα μπορει η κορη σου να παει στο φροντιστηριο αγγλικων και φυσικα τοτε που δεν θα κινδυνευουν να τις βιασει στην διαδρομη ο αλβανος/πακιστανος/σομαλος θα σε ευχαριστημενος

σωστα παιχτη;
φιλε μου ο Ελληνα φτωχος εχει ξαναζησει και δεν επαθε τιποτα, μονο που κοιμοταν με ανοιχτες πορτες και καθε κυριακη εκανε γλεντι ρεφενε στην γειτονια. το να χρειαζεται να ζει σε αυτοσχεδιες φυλακες και να αναγκαζεται να χαζευει τα παιδια του μπροστα απο οθωνες ειναι κατι που το κανει πρωτη φορα αλλα το κανει καλα.
Για τα μεγαλα αφεντικα τι προτεινεις ακριβως τυπε μου;;

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
φιλε μου ελληνας εχει ζησει φτωχος,οχι εξαθλιωμενος

υπαρχει μια μικρη διαφορα

για τα αφεντικα δεν προτεινω τιποτα

μπορειτε να συνεχισετε να θεωρειται ενοχους μονο τους μεταναστες για ολα τα δεινα σας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

μπορειτε να συνεχισετε να θεωρειται ενοχους μονο τους μεταναστες για ολα τα δεινα σας

Με τι ασχολεισαι φιλε στην ζωη σου? δουλευεις καπου?

Επισκέπτης

και εξαθλιωμενος εχει ξαναζησει φιλε μου, κανεις μεγαλο λαθος αλλα ειχε το κεφαλι ψηλα τωρα αν δεις γυρω σου ολοι κατω τα εχουνε και τρεχουν να προλαβουν...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι μεταναστες πρεπει να φυγουν ολοι οσοι ειναι παρανομοι γιατι τρωνε και σε κλεβουν και δεν πληρωνουν μια στο ελληνικο κρατος. Ειναι προβλημα οι μεταναστες και μαλιστα μεγαλο. Αυτο το δεχονται οσοι θελουν να μιλησουμε σοβαρα? θα το δεχθειτε πριν ξεκινησει η κουβεντα.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δεν ειμαι της ΠΚΣ

Δεν ειμαι στον Δημοσιο τομεα επισης=βολεμενεος

Το αλλο επιχειρημα που θα χρησιμοποιησεις ενδεχομενως

Πες τωρα και συ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειμαι της ΠΚΣ

Δεν ειμαι στον Δημοσιο τομεα επισης=βολεμενεος

Το αλλο επιχειρημα που θα χρησιμοποιησεις ενδεχομενως

Πες τωρα και συ

Τι να πω? δεν απαντησες. Εισαι στον ιδιωτικο και λες τετοια? αυτα γιατι δεν πας να τα συζητησεις με τον εργοδοτη σου? εκει δεν εχεις το θρασος?

εσυ καθεσαι και μου λες που δεν εισαι... εγω ρωτησα που εισαι. Οχι που δεν εισαι...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
και εξαθλιωμενος εχει ξαναζησει φιλε μου, κανεις μεγαλο λαθος αλλα ειχε το κεφαλι ψηλα τωρα αν δεις γυρω σου ολοι κατω τα εχουνε και τρεχουν να προλαβουν...
ποτε εζησε εξαθλιωμενος;

το 40 και μετα με τον εμφυλιο;

που και τοτε ακομα στις πολεις πεθαινανε και τους μαζευαν με τα καροτσια

στα χωρια με κηπο και 5 ζωακια που ειχαν ολοι την βγαζανε

απο εκει και μετα εζησε φτωος οχι εξαθλιωμενος

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Τι να πω? δεν απαντησες. Εισαι στον ιδιωτικο και λες τετοια? αυτα γιατι δεν πας να τα συζητησεις με τον εργοδοτη σου? εκει δεν εχεις το θρασος?

εσυ καθεσαι και μου λες που δεν εισαι... εγω ρωτησα που εισαι. Οχι που δεν εισαι...
Ειμαι στον ιδωιτικο τομεα

Τί αλλο θες να σου πω; Πού ακριβως δουλευω; Θα ερθεις να ψωνισεις;

Πες εσυ τωρα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειμαι στον ιδωιτικο τομεα

Τί αλλο θες να σου πω; Πού ακριβως δουλευω; Θα ερθεις να ψωνισεις;

Πες εσυ τωρα

Οχι δεν ζητησα ονομα επιχειρησης απλα που δουλευεις... αρα η ιδιωτικη αυτη δεν ειναι δικη σου ειναι αλλουνου... εγω ψαχνω θα παω σε μια συνεντευξη την Τριτη πανω στο αντικειμενο μου. Με πηρανε σημερα τηλεφωνο. Ιδιωτικη θα ειναι.

Το προβλημα με τους πλουσιους ποιο ειναι ακριβως? θα σου παρουν ειπες ολα τα λεφτα απο την τσεπη αυτο δεν καταλαβα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οχι δεν ζητησα ονομα επιχειρησης απλα που δουλευεις... αρα η ιδιωτικη αυτη δεν ειναι δικη σου ειναι αλλουνου... εγω ψαχνω θα παω σε μια συνεντευξη την Τριτη πανω στο αντικειμενο μου. Με πηρανε σημερα τηλεφωνο. Ιδιωτικη θα ειναι.

Το προβλημα με τους πλουσιους ποιο ειναι ακριβως? θα σου παρουν ειπες ολα τα λεφτα απο την τσεπη αυτο δεν καταλαβα
πες οτι εισαι μελος και στο μπου και θα σε παρουν :grin: :grin:

Επισκέπτης
ποτε εζησε εξαθλιωμενος;

το 40 και μετα με τον εμφυλιο;

που και τοτε ακομα στις πολεις πεθαινανε και τους μαζευαν με τα καροτσια

στα χωρια με κηπο και 5 ζωακια που ειχαν ολοι την βγαζανε

απο εκει και μετα εζησε φτωος οχι εξαθλιωμενος
η αποχη που περιγραφεις δεν ειναι τοσο παλια.
Και σημερα στα χωριατοσπιτα με του κηπους και τα ζωακια δεν εχουν προβλημα διατροφης
Τι εννοεις οταν λες εξαθλιωμενος;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom