Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Οχι δεν ζητησα ονομα επιχειρησης απλα που δουλευεις... αρα η ιδιωτικη αυτη δεν ειναι δικη σου ειναι αλλουνου... εγω ψαχνω θα παω σε μια συνεντευξη την Τριτη πανω στο αντικειμενο μου. Με πηρανε σημερα τηλεφωνο. Ιδιωτικη θα ειναι.

Το προβλημα με τους πλουσιους ποιο ειναι ακριβως? θα σου παρουν ειπες ολα τα λεφτα απο την τσεπη αυτο δεν καταλαβα
μπουλη μου στειλανε μηνυμα για την παρτυ σου

ενα κακομαθημενο φλωρακι λεει εισαι που δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου

οταν δουλεψεις μπορεις να αποκτησεις και αποψη

μεχρι τοτε ρουφα το αυγο σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εσενα σου στειλανε μηνυμα για μενα? ποιοι αυτοι που δεν μπορουν να τα βγαλουν περα στην κουβεντα μαζι μου?  :2funny: :2funny:

αυτοι που λες ουτε καν με ξερουν εκτος σαιτ αρα δεν γνωριζουν τιποτα για την παρτη μου... καταλαβες τι κουτος εισαι? καθεσαι και ακους απο εδω μεσα τον καθε κουτο που μπαινει να γραψει τις μαλακιες του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπαινει εδω μεσα ο καθε χαζουλης και σας λεει παπαριες κατα του καπιταλισμου και δεν σας λεει που δουλευει.... γιατι αν δουλευει σε ιδιωτικη δεν εχει τα αρχιδια να παει και να πει στο αφεντικο του οτι ειναι κομμουνιστης ή θα ειναι δημοσιος.

Αυτους καθεσαι και ακους? Νταξει απο ιδεολογια και κομμουνισμο στο δημοσιο αλλο τιποτα ο χαμηλοτερος επαιρνε 3000 στις ΔΕΚΟ. Να τους χεσω τετοιους κομμουνιστες που μιλανε εκ του ασφαλους

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι η κοπελια ηταν παρθενα και εψαχνε τον ερωτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μπαινει εδω μεσα ο καθε χαζουλης και σας λεει παπαριες κατα του καπιταλισμου και δεν σας λεει που δουλευει.... γιατι αν δουλευει σε ιδιωτικη δεν εχει τα αρχιδια να παει και να πει στο αφεντικο του οτι ειναι κομμουνιστης ή θα ειναι δημοσιος.

Αυτους καθεσαι και ακους? Νταξει απο ιδεολογια και κομμουνισμο στο δημοσιο αλλο τιποτα ο χαμηλοτερος επαιρνε 3000 στις ΔΕΚΟ. Να τους χεσω τετοιους κομμουνιστες που μιλανε εκ του ασφαλους
ρε μπουλη προφανως εφοσον δεν σε ξερουν πραγμα που δεν γινεται τα εχεις γραψει εσυ εδω

εκτος απο μπουλης εισαι και βλακας λοιπον

Επισκέπτης
Εσενα σου στειλανε μηνυμα για μενα? ποιοι αυτοι που δεν μπορουν να τα βγαλουν περα στην κουβεντα μαζι μου?  :2funny: :2funny:

αυτοι που λες ουτε καν με ξερουν εκτος σαιτ αρα δεν γνωριζουν τιποτα για την παρτη μου... καταλαβες τι κουτος εισαι? καθεσαι και ακους απο εδω μεσα τον καθε κουτο που μπαινει να γραψει τις μαλακιες του.
ρε μπολντη ποιος εστειλε μηνυμα σε 50 ποστ ακαουντ;;;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε μπουλη προφανως εφοσον δεν σε ξερουν πραγμα που δεν γινεται τα εχεις γραψει εσυ εδω

εκτος απο μπουλης εισαι και βλακας λοιπον

Καλα μαλακας εισαι ρε? πριν δεν μου ειπες οτι σου εστειλαν μηνυμα και σε ενημερωσαν για μενα? τωρα μου λες οτι τα εχω γραψει εγω? τι εχω γραψει εγω για δειξε μου... εισαι και παπαροβιτς εσυ. Σαν τους αλλους τους ρουφιανους που σου στελνουν πμ εσενα αντι να μπουν να μιλησουν με εμενα  :2funny: :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
δεν εχουμε φτασει ακομα εκει τυπε
εχουμε πολυ δρομο μεχρι εκει
εκει βρισκονται ομως οι μεταναστες

οποτε μην συγκρινεις τον ελληνα του καποτε με τον μεταναστη του σημερα

αλλο φτωχος και αλλο εξαθλιωμενος οπως σου ειπα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ρε μαλέα μια και μας λες για μεταναστες οτι δεν ειναι προβλημα... στο σπιτι σου εχεις παρει ποτε κανεναν?

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

τίποτα απο όλα αυτά δεν ισχύει,

απλά χαζούλης είναι.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Καλα μαλακας εισαι ρε? πριν δεν μου ειπες οτι σου εστειλαν μηνυμα και σε ενημερωσαν για μενα? τωρα μου λες οτι τα εχω γραψει εγω? τι εχω γραψει εγω για δειξε μου... εισαι και παπαροβιτς εσυ. Σαν τους αλλους τους ρουφιανους που σου στελνουν πμ εσενα αντι να μπουν να μιλησουν με εμενα  :2funny: :2funny:
ρε χαζουλη μπουλη

ειπες οτι δεν γινεται να ξερουν για εσενα τι κανεις στην προσωπικη σου ζωη πραγμα που ισχυει

για να ξερουν λοιπον και μου στελνουν μηνυμα για το τι εισαι ειναι με βαση πραγματα που ο ιδιος εχεις γραψει εδω

εκτος αν μπαινει κανενα φιλαρακι σου και σε εδωσε στεγνα

νταξει χαζουλη μπουλη;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τίποτα απο όλα αυτά δεν ισχύει,

απλά χαζούλης είναι.

Ναι ειμαι χαζουλης επειδη δεν συμφωνω με τις μαλακιες που σκεφτεστε  :jerking: :jerking: :jerking:

ο αλλος ο καραγκιοζης καθεται και λεει οτι δεν ειναι προβλημα οι μεταναστες  :2funny: :2funny:

καλα ρε μαλακες τελειως ειστε? δεν βλεπετε τι γινεται γυρω σας? γαμω τον αριστερισμο σας

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ρε μαλέα μια και μας λες για μεταναστες οτι δεν ειναι προβλημα... στο σπιτι σου εχεις παρει ποτε κανεναν?
μπουλη σου ειπα πως οτΑΝ εργαστεις και παψουν να σε ταϊζουν μαμα/μπαμας μπορεις να αποκτησεις αποψη

οκ?

Επισκέπτης

και γι αυτο δικαιουνται να με σφαζουν, να με κλεβουν, να μου εξαθλιωνουν την πολη με τα καροτσακια και τα σεντονια και αν καυλωσουν ριχνουν και ενα πουτσο στην γκομενα σου που ετυχε να περναει...
Ετσι τυπε μου;;;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σε κοβω να ξαναψηφιζεις χρυση αυγη ας ελεγες οτι δεν θα τους ψηφισεις ξανα :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε χαζουλη μπουλη

ειπες οτι δεν γινεται να ξερουν για εσενα τι κανεις στην προσωπικη σου ζωη πραγμα που ισχυει

για να ξερουν λοιπον και μου στελνουν μηνυμα για το τι εισαι ειναι με βαση πραγματα που ο ιδιος εχεις γραψει εδω

εκτος αν μπαινει κανενα φιλαρακι σου και σε εδωσε στεγνα

νταξει χαζουλη μπουλη;

Και εσυ πιστευεις αυτα που σου λενε και λες εμενα χαζουλη? δειξε μου εδω και τωρα τι εχω πει εγω. Ποιος με εδωσε? πες μου... ποιος σου εστειλε μηνυμα... καθεσαι στην αρχη και μου απαντας που δουλευεις και μετα με βριζεις? χαχαχα ρε που σε βρηκανε στα γαριδακια?

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
(1) μιλάμε για ποσοστά σε σύνολα πληθυσμού και τίποτε παραπάνω

(2) κανένας δεν μου λέει και φυσικά δεν διασφαλίζει ότι αν τα ποσοστά ελλήνων-αλλοδαπών από 67-33 γίνουν 33-67 δεν θα αυξηθεί αναλογικά η εγκληματικότητα των αλλοδαπών .. δεν είμαι μελλοντολόγος ούτε ο μάντης κάλχας...

(3) οι απαγορευμένες εντός κοινωνικού πλαισίου πράξεις είναι μεν ίδιον της ανθρώπινης φυλής αλλά εξαρτώνται και από το κοινωνικό πλαίσιο της χώρας/φυλής/θρησκείας από την οποίαν ο καθένας προέρχεται/πιστεύει, και με τα όρια που αυτό επιβάλλει και με τα οποία έχει μεγαλώσει και γαλουχηθεί ... και αυτά διαφέρουν και πολλές φορές πάρα πολύ (δηλαδή αυτό που σε μία χώρα είναι απαγορευμένο σε άλλη μπορεί να είναι ανεκτό και σε άλλη να επιβραβεύεται)

(4) σε κανέναν δεν αναγνωρίζω ελαφρυντικά... απλώς αναγνωρίζω ως επιβαρυντικό παράγοντα το να είσαι φιλοξενούμενος...

Μπορει να μηλας για ποσοστα αλλα υπονοεις αλλα πραματα που ειναι προφανες οτι δεν εχεις κατσει ποτε να τα φιλοσοφησεις.

Αυτο που προσπαθησα να περασω εγω με το προηγουμενο σχολιο ηταν οτι δεν εχει σημασια η εθνικοτητα αλλα η πραξη αυτη καθ αυτη και αν τα ποσοστα πληθυσμου αλλαζανε/αντιστεφονταν θα ειχαμε τη περιπτωση της χωρας που η εκαστοτε φυλη κυριαρχει.

Αν ομως ο πληθυσμος αυξανοταν συνολικα, και μεγαλωνανε οι "δυναμεις" (και δεν περιοριζομαι στις αρχες εδω) που συγκρατουν την εγκληματικοτητα αναλογως, τα ποσοστα εγκληματικοτητας θα παρεμεναν ιδια.

Αρα δε φερνουν ο ταμ-ταμ και ο πακι τους βιασμους στο σπιτι σου οπως προσπαθεις να υπαινιχθεις, μοιραζοντας τους επιβαρυντικα και ειναι ξεφτυλα απο μεριας σου κιολας οταν οι περισσοτεροι βιαστες ειναι ελληνες να προσποιεισαι οτι το μεγαλο προβλημα ειναι οι αλβανοι. Ενας βιαστης ειναι βιαστης! Παντου και παντα ανεξαρτητως χρωματος και γλωσσας. Οταν εχεις εξω 40 ελληνες βιαστες εχεις και αυτοματως, τουλαχιστον 40 (πιθανα) θυματα. Αμα γινεις ενας απο αυτους δε θα χρηζει σημασιας αν ειναι γενιας κολοκοτρωνη ουτε θα του αναγνωρισεις ελαφρυντικα επειδη δεν ειναι στον τοπο του και οχι φιλοξενουμενος.

Αρα κοφ την καραμελα αυτη γιατι ετσι ουτε για απογονος του εφιαλτη δεν αξιζεις.

Για το (3) εισαι πραγματικα πολυ πεταμενος! Αν σε ηξερα αντι για καλημερα ροχαλα στο στομα θα παιρνες. Ο βιασμος δεν επιβραβευεται πουθενα και υπαινιγμοι οτι οι χωρες των αλλοδαπων εδω, ειναι ανομες και επικροτειται συμπεριφορα που παει εναντια σε θεσμους αναγκαιους για τη διατηρηση της οποιασδηποτε κοινωνιας, σημαινουν ειτε οτι εισαι ηλιθιος, ή οτι εχεις αλυτα ψυχολογικα με τον ναρκισσισμο σου. Ελπιζω το πρωτο και ας παρει η "φυσικη επιλογη" τα ροτα της.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπουλη σου ειπα πως οτΑΝ εργαστεις και παψουν να σε ταϊζουν μαμα/μπαμας μπορεις να αποκτησεις αποψη

οκ?

Δεν σε συμφερει η ερωτηση ε? για αυτο δεν απαντας... ε και αυτοι που σου εστειλαν το πμ καπως ετσι στριμωχθηκαν ...  :2funny: :2funny:

μεταναστες και μεταναστες αλλα στο σπιτι σας εναν δεν εχετε παρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom