Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.032
Πόντοι
41.129
Έπιασαν τον 23χρονο Αλβανό για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας! Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι αστυνομικοί τον βρήκαν κρυμμένο σε ένα δέντρο.
- Κρυβόταν στην ίδια περιοχή που βρέθηκε και η 13χρονη
- Το κορίτσι λέει ότι έφυγε μαζί του με τη θέλησή της
- Η 13χρονη εμφανίζεται απαρηγόρητη που δεν είναι πια μαζί με τον 23χρονο

για να δουμε τι εχει να πει ο κυριος.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Εγώ πάντως θυμάμαι ότι από την τρίτη δημοτικού είχα αρχίσει να ερωτεύομαι(παιδικά) συμμαθήτριες μου και στην έκτη περίπου άρχισα να ερωτεύομαι το πουλί μου
URL]]  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.332
Πόντοι
25.467
Εγώ πάντως θυμάμαι ότι από την τρίτη δημοτικού είχα αρχίσει να ερωτεύομαι(παιδικά) συμμαθήτριες μου και στην έκτη περίπου άρχισα να ερωτεύομαι το πουλί μου http://[URL unfurl="true"]www.katzy.dsl.pipex.com/Smileys/masturbate.gif[/img[/URL]]  
[/quote]

Όλοι οι αρσενικοί και άρρενες έχουμε περάσει αυτήν την παιδική ασθένεια.

Δεν είναι κακό. Ίσα-ίσα που δημιουργεί και αντισώματα σε όσους την έχουν περάσει.  Το κακό   είναι ότι ορισμένοι παραμένουν αθεράπευτοι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Όλοι οι αρσενικοί και άρρενες έχουμε περάσει αυτήν την παιδική ασθένεια.

Δεν είναι κακό. Ίσα-ίσα που δημιουργεί και αντισώματα σε όσους την έχουν περάσει.  Το κακό   είναι ότι ορισμένοι παραμένουν αθεράπευτοι.

εεεε καμμιά φορά οι εμβολιασμοί έχουν παρενέργειες...

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
απλα τα πραγματα τον πιανεις τον κρεμας στην ομονοια και ξεκιναει ο λιθοβολισμος.
θα το ξανακανει κανεις μετα ;;

Με τα μυαλά αυτά που κουβαλάς, κακώς, κάκιστα βρίσκεσαι μέσα σε αυτό το site.
Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στην υπόθεση της 13χρονης, αλλά στον τρόπο που διατυπώνεις την "ποινή" του ενόχου, ως δείγμα της νοοτροπίας σου.
Μάθε λοιπόν κύριε λιθοβολιστή ότι το γεγονός πως πληρώνεις για να πηδήξεις, μπορεί εν μέρει να σε νομιμοποιεί στην κοινωνία, αλλά δε σε νομιμοποιεί, ας πούμε, ως προς τους συγγενείς της πόρνης την οποία πλήρωσες.
Τι εννοώ πιο απλά:
Ο πατέρας μίας 18χρονης πόρνης την οποία πήδηξες, σύμφωνα με τη δική σου νοοτροπία, θα είχε κάθε δικαίωμα, να ζητήσει να σε λιθοβολήσουν - έτσι σκέφτεσαι εσύ ο ίδιος.
Σημείωση: οι μισές συμμαθήτριές μου, ακόμα και από το γυμνάσιο, τα είχαν με άτομα άνω των 18. Ήταν μάλιστα μεγάλο συν για μία συμμαθήτρια, να την περιμένει στο σχόλασμα, έξω από το σχολείο, ο εξωσχολικός γκόμενός της, με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή του.
Και μιλάω για εποχές που δεν υπήρχε ούτε κινητό, ούτε internet. Υπήρχε όμως κάργα καμάκι.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...)Σημείωση: οι μισές συμμαθήτριές μου, ακόμα και από το γυμνάσιο, τα είχαν με άτομα άνω των 18. Ήταν μάλιστα μεγάλο συν για μία συμμαθήτρια, να την περιμένει στο σχόλασμα, έξω από το σχολείο, ο εξωσχολικός γκόμενός της, με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή του.
Και μιλάω για εποχές που δεν υπήρχε ούτε κινητό, ούτε internet. Υπήρχε όμως κάργα καμάκι.
Και να μην μιλήσουμε για τις κινηματογραφικές εποποιίες "Χτυποκάρδια στα θρανία", "το ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο", και θεωρηθώ αιρετικός απέναντι στα πρότυπα μιάς (και βάλε...) γενιάς

Επισκέπτης
Ο πατέρας μίας 18χρονης πόρνης την οποία πήδηξες, σύμφωνα με τη δική σου νοοτροπία, θα είχε κάθε δικαίωμα, να ζητήσει να σε λιθοβολήσουν - έτσι σκέφτεσαι εσύ ο ίδιος.

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ.
Ο πατέρας της κάθε πουτάνας που πηδάμε εδώ μέσα,
ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΒΟΤΚΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,
ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ VW POLO
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ SMARTPHONE
ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΡΙΚΑ
ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΦΥΝΤΑΝΙ ΤΟΥ.

Ενώ οι συνομήλικοί του (χωρίς πουτάνες κόρες), στον ίδιο τόπο ,
ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ,
ΟΔΗΓΟΥΝ DACIA ΤΟΥ 1980 ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟ.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ SMARTPHONE

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟ.
μαλακιες λες ποιος σου ειπε οτι η καθε πουτανα εδω μεσα θα δινει τα λεφτα της στο μπαμπακα της ????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
σιγα μην καθεται η καθεμια που πηδιεται να δινει τα φραγκα της στον μαλακα τον πατερα της.......

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ SMARTPHONE

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟ.

Δε θα μπορούσα να διαφωνήσω με την εικόνα που περιγράφεις.
Επειδή όμως είμαι συμμέτοχος κι εγώ σε μία - αντικειμενικά, ως προς τα κοινωνικά πρότυπα - αμφιλεγόμενη ηθικά, ιστορία (αυτή του αγοραίου έρωτα), δεν βιάζομαι να βγάλω καταδικαστικές αποφάσεις.  
Δηλαδή, δεν θα ήθελα να κάνω τον ηθικολόγο (αυτό δεν απευθύνεται σε σένα, αλλά στην αρχική παράθεση που έθεσα).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μαλακιες λες ποιος σου ειπε οτι η καθε πουτανα εδω μεσα θα δινει τα λεφτα της στο μπαμπακα της ????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
σιγα μην καθεται η καθεμια που πηδιεται να δινει τα φραγκα της στον μαλακα τον πατερα της.......

Δεν πηδαει ρε μλκα αυτος.... ετσι τα λεει. Ολο φιδια ειναι

Επισκέπτης
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΙΣΕ ....

1)Ο πελάτης που πηδάει ΠΟΥΤΑΝΕΣ , μπορεί να έχει τη βεβαιότητα ότι εκδίδονται ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
2)ΑΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, δεν είναι ο εκάστοτε πελάτης τους ΤΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΥΤΟ. Είναι δουλειά της πολιτείας και των μηχανισμών της.
3)ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΨΕΙΣ.
4)ΟΣΟΙ ΓΑΜΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (υπάρχουν και παιδιά της εκκλησίας που δεν γαμάνε, πχ master21) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ , ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως.

Το ηθικό ερώτημα που ήθελε να θέσει (αν κατάλαβα καλά) ο soulbrother ήταν:
Τέτοιες σχέσεις με ανήλικες:

-είναι πάντα καταδικαστέες στην συνείδηση της κοινωνίας (και λιθοβολιστέες κατά συνέπεια); ή

-μπορεί η κοινωνία 'επιλεκτικά' να επιβραβεύει το 'happy end', δηλαδή να δίνει ο αυστηρός πατέρας την ευχή του και ....η ώρα η καλή;

Αυτό υποννόησα θέτοντας τα παραδείγματα από τα γνωστά ελληνικά κινηματογραφικά έργα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γιατί έσβησες το ποστ που έγραφες για την αδερφή σου;
Πόσο χρονών είναι, θα μου τη γνωρίσεις; Έχω κι ελιές
eyebrows.gif

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ