Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και για ακόμη μια φορά θα επιμείνω στην θέση μου ότι οι καταδίκες ποινικών αδικημάτων δεν πρέπει να αποσκοπούν κυρίως στον σωφρονισμό αλλά στην τιμωρία...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
και για ακόμη μια φορά θα επιμείνω στην θέση μου ότι οι καταδίκες ποινικών αδικημάτων δεν πρέπει να αποσκοπούν κυρίως στον σωφρονισμό αλλά στην τιμωρία...

σας καλούν.... στην συμπρωτεύουσα αν δεν κανω λάθος  !:rolleyes: :2funny: :2funny:
* gia .....πσκ :fuck1: :rockon: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

τώρα επιτυγχάνουν σωφρονισμό ή τιμωρία ?  :think:

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
600
Πόντοι
306

Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα, πολύ δύσκολο και με πολλές απόψεις.
Επειδή έχω νομικές γνώσεις, αλλά και γνώσεις φιλοσοφίας δικαίου, να σου πω ότι ο "σωφρονισμός" εμπεριέχει την τιμωρία, ενώ η στεγνή τιμωρία δεν οδηγεί σε σωφρονισμό, αφού ο μοναδικός της σκοπός είναι η εκδίκηση.
Αντίστοιχα η εκδίκηση οδηγεί σε αντεκδίκηση και τελικά σε έναν φαύλο κύκλο.
'Υστερα, τί είναι ποινικό αδίκημα? Μα φυσικά η απαξίωση μιας συμπεριφοράς με την οποία δεν συμφωνεί η τάξη που την δεδομένη στιγμή νομοθετεί, δηλαδή κάτι συγκυριακό και πρόσκαιρο. Αυτό το οποίο "τιμωρείται" σήμερα, μπορεί να επιδοκιμάζεται αύριο και το αντίστροφο. Συνεπώς, ο σωφρονισμός μπορεί να μας επιτρέψει να ξανακάνουμε τα ίδια λάθη σε άλλο χρόνο, ενώ η τιμωρία μας αφήνει στάσιμους και εσαεί θυμωμένους.
Εάν ο Γαλιλαίος είχε οδηγηθεί στην πυρά, σήμερα ενδεχομένως να αγνοούσαμε ότι η γη γυρίζει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
H Eri νομίζω θέλει να σε γνωρίσει απο κοντά , αλλά δεν σηκώνεις το γάντι ! :rolleyes: :rockon:

ρε σύ.. και η μπαζοσυλλογή έχει κάποια όρια...

εξάλλου δεν ρίχνει γάντι η ερι.. το βυζί βγάζει από την βυζοθήκη και πέφτει στο χώμα..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.435
Πόντοι
5.006
Αληθεύει οτι ο απαγωγεύς του ανηλίκου είχε απελαθεί;

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
εκανε οτι εκανε αυτο το σκουπιδι που παει και ζηταει απο το κοριτσακι να τον βρει στην Καβαλα ( λογικα εχει προβλημα στο μυαλο δεν εξηγειται αλλιως ) , αλλα κι αυτο το κοριτσακι τωρα μη μου πειτε οτι τα εκανε ολα εν αγνοια του . Ειπαμε μικρο , δε ξερει τι κανει αλλα δε νομιζω πως καθε 13χρονο κοριτσι μπορει ο καθενας να το πεισει μεσω ιντερνετ να τον ακολουθησει στην αλλη ακρη της Ελλαδας .
Την βλεπω σε κανα χρονο να ξεκιναει τα μπουκια στις τουαλετες του σχολειου της εγω παντως...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εκανε οτι εκανε αυτο το σκουπιδι που παει και ζηταει απο το κοριτσακι να τον βρει στην Καβαλα ( λογικα εχει προβλημα στο μυαλο δεν εξηγειται αλλιως ) , αλλα κι αυτο το κοριτσακι τωρα μη μου πειτε οτι τα εκανε ολα εν αγνοια του . Ειπαμε μικρο , δε ξερει τι κανει αλλα δε νομιζω πως καθε 13χρονο κοριτσι μπορει ο καθενας να το πεισει μεσω ιντερνετ να τον ακολουθησει στην αλλη ακρη της Ελλαδας .
Την βλεπω σε κανα χρονο να ξεκιναει τα μπουκια στις τουαλετες του σχολειου της εγω παντως...
εκεινο 13 χρονων ξεκινησε να παει απο αθηνα καβαλα; :idiot:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος!

Τώρα εάν αρχίσουμε να ρωτάμε το πώς θα γίνει αυτό και το τί εννοείς θα αρχίσουμε τα ηρωικά οπότε δεν το ξεκινάω καν.

Όταν ξεκινήσει η Χ.Α να κάει διάλογο και να μιλάει για τον τρόπο που θα φθάσει στο στόχο της, θα δούμε εάν αντέχει στη λογική το οτιδήποτε.

Ως τότε, βγάλτε κορώνες ενώ οι δυνάμεις του συνταγματικού τόξου θα ασχολούνται με το πώς θα λυθούν τα πραγματικά προβλήματα ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom