tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
και για ακόμη μια φορά θα επιμείνω στην θέση μου ότι οι καταδίκες ποινικών αδικημάτων δεν πρέπει να αποσκοπούν κυρίως στον σωφρονισμό αλλά στην τιμωρία...
και για ακόμη μια φορά θα επιμείνω στην θέση μου ότι οι καταδίκες ποινικών αδικημάτων δεν πρέπει να αποσκοπούν κυρίως στον σωφρονισμό αλλά στην τιμωρία...
τώρα επιτυγχάνουν σωφρονισμό ή τιμωρία ?![]()
σας καλούν.... στην συμπρωτεύουσα αν δεν κανω λάθος !![]()
![]()
* gia .....πσκ![]()
![]()
![]()
H Eri νομίζω θέλει να σε γνωρίσει απο κοντά , αλλά δεν σηκώνεις το γάντι !πόθεν προκύπτει τούτο ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
H Eri νομίζω θέλει να σε γνωρίσει απο κοντά , αλλά δεν σηκώνεις το γάντι !![]()
![]()
Αληθεύει οτι ο απαγωγεύς του ανηλίκου είχε απελαθεί;
χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος!Αληθεύει οτι ο απαγωγεύς του ανηλίκου είχε απελαθεί;
Μισές δουλειές,χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος!
ρε σύ.. και η μπαζοσυλλογή έχει κάποια όρια...
εξάλλου δεν ρίχνει γάντι η ερι.. το βυζί βγάζει από την βυζοθήκη και πέφτει στο χώμα..
Μισές δουλειές,
πογκρόμ όπως στα Σεπτεμβριανά του 1955.
εκεινο 13 χρονων ξεκινησε να παει απο αθηνα καβαλα;εκανε οτι εκανε αυτο το σκουπιδι που παει και ζηταει απο το κοριτσακι να τον βρει στην Καβαλα ( λογικα εχει προβλημα στο μυαλο δεν εξηγειται αλλιως ) , αλλα κι αυτο το κοριτσακι τωρα μη μου πειτε οτι τα εκανε ολα εν αγνοια του . Ειπαμε μικρο , δε ξερει τι κανει αλλα δε νομιζω πως καθε 13χρονο κοριτσι μπορει ο καθενας να το πεισει μεσω ιντερνετ να τον ακολουθησει στην αλλη ακρη της Ελλαδας .
Την βλεπω σε κανα χρονο να ξεκιναει τα μπουκια στις τουαλετες του σχολειου της εγω παντως...
χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος!