Νέα

13χρονη κλέφτηκε με Αλβανό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και αλλα πραγματα παιζουν ρολο, οπως οι συνθηκες διαβιωσης,ο τροπος αντιμετωπισης απο την κοινωνια κτλ....
τι σχέση έχουν οι συνθήκες διαβίωσης και ο τρόπος αντιμετώπισης από την κοινωνία με τους βιασμούς ??

να μου πείς για τις ληστείες αντε να δώ μια χαλαρή σχέση αλλά για τους βιασμούς τι σχέση μπορεί να έχουν οι συνθήκες διαβίωσης?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
αυτές οι περιπτωσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος όταν υπάρχει έλλειμα στην οικογενειακή θαλπωρή ,και εκεί πρέπει να δοθεί ...η μάχη ,οι εξωγενείς παράγοντες πάντα θα υπάρχουν δυστυχώς  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τι θέλει να πεί ο ποιητής  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Μονο τα ονοματα αρκουν να καταλάβεις ποσο καμμένα ειναι σημερα τα πιτσιρικια...
εχω 3 ανιψιες λιγο πιο μεγάλες
με f/b
και το τι μαλακίες γραφουν
τι φωτογραφίες ανεβαζουν
ειναι να τραβας τα μαλλιά σου... :S
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη υποστηρίζει ότι πήγε με την θέλησή της και ότι δεν την απήγαγε. "Μην τον κυνηγάτε", φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ισχυρίζεται επίσης, ότι δεν γνωρίστηκαν στο facebook πριν απο 2 χρόνια αλλά πριν από λίγες ημέρες.    :uglystupid:  :uglystupid:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μονο τα ονοματα αρκουν να καταλάβεις ποσο καμμένα ειναι σημερα τα πιτσιρικια...
εχω 3 ανιψιες λιγο πιο μεγάλες
με f/b
και το τι μαλακίες γραφουν
τι φωτογραφίες ανεβαζουν
ειναι να τραβας τα μαλλιά σου... :S
:2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
396383_340301349397219_326037575_n.jpg

Άμα ήταν αληθινά θα κλεβόμουν κι εγώ μαζί του  :grin:

Επισκέπτης
Εσείς που βρίζετε τους Αλβανούς-δικαίως στην περίπτωση του τσόγλανου αυτού-θα λέγατε σε υποψήφιο ενοικιαστή του ανοίκιαστου διαμερίσματος σας "δεν ενοικιάζεται" αν ήταν Αλβανός;Είμαι σίγουρος πως όχι.Τα λεφτά που αφήνουν από τις βρωμοδουλειες που κάνουν (όχι όλοι,να ήμαστε δίκαιοι) είναι καλά εν μέσω ύφεσης.Αφού λοιπόν νοικιάζουν πολλοί συμπατριώτες μας τα σπίτια τους,μετά τι βγαίνουν και κλαίγονται;

Επειδή νοικιάζω μεγαλούτσικο αριθμό διαμερισμάτων,
ΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,
ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΔΟΥΝ ,
ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ....

Εγώ χαλαρός , τα δείχνω τα σπίτια σε όλους.
ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΑΩ
ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...

1__article.jpg

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
τι σχέση έχουν οι συνθήκες διαβίωσης και ο τρόπος αντιμετώπισης από την κοινωνία με τους βιασμούς ??

να μου πείς για τις ληστείες αντε να δώ μια χαλαρή σχέση αλλά για τους βιασμούς τι σχέση μπορεί να έχουν οι συνθήκες διαβίωσης?

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Οι οικονομικοί μετανάστες, λαθρομετανάστες, πάκια, γύφτοι, βρωμααλβανοί (όπως θέλεις πες τους, δεν είναι αυτό το θέμα μας) ανήκουν κατά πλειοψηφία στα κατώτερα μορφωτικά, οικονομικά και κοινωνικά στρώματα της κοινωνίας από την οποία προέρχονται. Αυτό, άλλωστε, τους ώθησε να μεταναστεύσουν. Φαντάζομαι ότι όσο κι αν ψάξουμε, δεν θα βρούμε λαθρομετανάστες καθηγητές πανεπιστημίου, εφοπλιστές ή υπουργούς. Κατά συνέπεια, η τάξη που μεταναστεύει είναι πιο επιρρεπής και ευάλωτη στην εγκληματικότητα, γιατί έχει πολύ λίγα πράγματα να χάσει. Δες το απ' αυτή την σκοπιά
Λίγο-πολύ, αν ψαχτεί, το ίδιο συμβαίνει και στους 'Ελληνες με παραβατικές συμπεριφορές, με εξαίρεση ίσως τα οικονομικά αδικήματα (απάτες, δωροδοκίες, δωροληψίες, υπεξαιρέσεις κ.λ.π.)
Θέλω να πω μ' αυτά, ότι η παραβατικότητα δεν είναι θέμα καταγωγής και ιθαγένειας, αλλά πρόβλημα συνθηκών και διαχωρισμού των ατόμων της κοινωνίας σε ομάδες ιεραρχικά δομημένες.
Υ.Γ. Χωρίς παρεξήγηση, ε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επειδή νοικιάζω μεγαλούτσικο αριθμό διαμερισμάτων,
ΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,
ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΔΟΥΝ ,
ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ....

Εγώ χαλαρός , τα δείχνω τα σπίτια σε όλους.
ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΑΩ
ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...

1__article.jpg
να μην  βαζεις ζαχαρη στον φραπε.4 μηνες να σε αναλαβω θα σε κανω αστερι.και θα δεις μετα.θα γαμας κανονικες γκομενες.οχι φανταστικες σαν του παιχτουρα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Οι οικονομικοί μετανάστες, λαθρομετανάστες, πάκια, γύφτοι, βρωμααλβανοί (όπως θέλεις πες τους, δεν είναι αυτό το θέμα μας) ανήκουν κατά πλειοψηφία στα κατώτερα μορφωτικά, οικονομικά και κοινωνικά στρώματα της κοινωνίας από την οποία προέρχονται. Αυτό, άλλωστε, τους ώθησε να μεταναστεύσουν. Φαντάζομαι ότι όσο κι αν ψάξουμε, δεν θα βρούμε λαθρομετανάστες καθηγητές πανεπιστημίου, εφοπλιστές ή υπουργούς. Κατά συνέπεια, η τάξη που μεταναστεύει είναι πιο επιρρεπής και ευάλωτη στην εγκληματικότητα, γιατί έχει πολύ λίγα πράγματα να χάσει. Δες το απ' αυτή την σκοπιά
Λίγο-πολύ, αν ψαχτεί, το ίδιο συμβαίνει και στους 'Ελληνες με παραβατικές συμπεριφορές, με εξαίρεση ίσως τα οικονομικά αδικήματα (απάτες, δωροδοκίες, δωροληψίες, υπεξαιρέσεις κ.λ.π.)
Θέλω να πω μ' αυτά, ότι η παραβατικότητα δεν είναι θέμα καταγωγής και ιθαγένειας, αλλά πρόβλημα συνθηκών και διαχωρισμού των ατόμων της κοινωνίας σε ομάδες ιεραρχικά δομημένες.
Υ.Γ. Χωρίς παρεξήγηση, ε?

η ανθρωπιά και ορισμένοι ηθικοί φραγμοί (ειδικά αυτοί που έχουν σχέση με τον σεβασμό της ζωής γιατί κατά την γνώμη μου και ο βιασμός στα εγκλήματα κατά ζωής εντάσσεται έστω αν και φαινομενικά δεν υπάρχει νεκρός) δεν νομίζω να έχουν σχέση με το στρώμα της κοινωνίας , την μόρφωση ή την οικονομική κατάσταση...

συνήθως έχουν σχέση με την ψυχούνθεση του δράστη και το πολιτισμικό του υπόβαθρο (το οποίο φυσικά εντάσσεται και η θρησκεία)..

Επισκέπτης
θα σε κανω αστερι.και θα δεις μετα.θα γαμας κανονικες γκομενες

Ρε εσύ ... γκόμενες που κοιτάνε ναυτικούς
(δεν συζητώ να γαμιούνται μαζί τους)
δεν μπορώ να γαμήσω ...

κι αν γαμούσα καμία εν αγνοία μου,
μετά θα έπρεπε τον πούτσο μου στο ιατρείο ,
να τον απολυμάνω εδώ :
URL]]

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
η ανθρωπιά και ορισμένοι ηθικοί φραγμοί (ειδικά αυτοί που έχουν σχέση με τον σεβασμό της ζωής γιατί κατά την γνώμη μου και ο βιασμός στα εγκλήματα κατά ζωής εντάσσεται έστω αν και φαινομενικά δεν υπάρχει νεκρός) δεν νομίζω να έχουν σχέση με το στρώμα της κοινωνίας , την μόρφωση ή την οικονομική κατάσταση...

συνήθως έχουν σχέση με την ψυχούνθεση του δράστη και το πολιτισμικό του υπόβαθρο (το οποίο φυσικά εντάσσεται και η θρησκεία)..

Συμφωνώ απολύτως! Το ίδιο ακριβώς πράγμα λέμε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Συμφωνώ απολύτως! Το ίδιο ακριβώς πράγμα λέμε.

Αμ δεν λέτε το ίδιο.

Ο κ. Τραβαμούνιος ισχυρίζεται ότι κάποιος έχρωμος μετανάστης που προέρχεται π.χ. από το Σουδάν ή την Ν. Αφρική έχει δαιφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από κάποιον άλλον που προέρχεται από το Πράσινο Ακρωτήρι π.χ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε εσύ ... γκόμενες που κοιτάνε ναυτικούς
(δεν συζητώ να γαμιούνται μαζί τους)
δεν μπορώ να γαμήσω ...

κι αν γαμούσα καμία εν αγνοία μου,
μετά θα έπρεπε τον πούτσο μου στο ιατρείο ,
να τον απολυμάνω εδώ :
http://[URL unfurl="true"]www.melag.de/typo3temp/pics/696ee596d8.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Γκομενες που πανε με ναυτικους δεν μπορεις οντως να γαμησεις λακη,δεν εχεις τα προσοντα,ουτε το υποβαθρο. ;D
Μονο κοιλια εχεις,μπορει να σου κατσει καμια που να εχει αναγκη απο χρημα μονο,να σου καθεται μια φορα την βδομαδα και να γαμιεται απο πισω
καθε μερα με τον σφιχτη γκομενο,και εσυ να χαιρεσαι κιολας. :2funny: :2funny: :2funny:

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Αμ δεν λέτε το ίδιο.

Ο κ. Τραβαμούνιος ισχυρίζεται ότι κάποιος έχρωμος μετανάστης που προέρχεται π.χ. από το Σουδάν ή την Ν. Αφρική έχει δαιφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από κάποιον άλλον που προέρχεται από το Πράσινο Ακρωτήρι π.χ.

'Αγιέ μου, γιατί θέλεις να μας βάλεις να τσακωθούμε? Σημασία, κατ' αρχήν, έχει το συμπέρασμα και όχι ο τρόπος που φτάνεις σ' αυτό. Αν συμφωνήσουμε με τον συνομιλητή μου στο μείζον, θα τα βρούμε μετά και στα ελάσσονα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

μίλησε μας για ηθικούς φραγμούς απολειφάδι που τα κερατα της γυναικας εχουν γινε με διακλαδωσεις. Πες μας για ανθρωπιά μαλακομπούκωμα που εχεις βρισει κάθε ανθρωπινη υπαρξη για μηδαμινους λογους ακομα και παιδια μελων. Κάνε λόγο για σεβασμό της ζωής πρόσμιξη σαρανταποδαρούσας με ασβο . Ολοι περιμένουμε να ακούσουμε απο εσένα που έχεις δηλώσει ότι έχεις δόγμα "κοιτάω μόνο τον εαυτό μου και τον κωλο μου". Όπως είσαι πέσε και πέθανε γρια κότα να σωθούν οι απόγονοί σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom