Νέα

Αντρες Γυναίκες και Λεφτά. Μια μεγάλη πονεμένη ιστορία.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786

Η σύγχρονη κοινωνία όντας προκατειλλημένη με τη πορνεία την θεωρεί αναγκαίο κακό.Η σχέση όμως άντρα και πουτάνας είναι καθαρή και ξάστερη. Με τις πουτάνες κάνεις μια απλή εμπορική συναλλαγή δίνεις λεφτά και αγοράζεις συγκεκριμένες σεξουαλικού τύπου υπηρεσίες με καθορισμένο χρονικό πλαίσιο και περιεχόμενο. Μια σαφώς οριοθετημένη και καθαρή συναλλαγή. Μια προηγμέμη μελοντική κοινωνία ίσως κάποτε αντιμετωπίσει τις πουτάνες με πιο ώριμο και ακομπλεξάριστο τρόπο αποδίδοντάς τους ευγνωμοσύνη και όχι περιφρόνηση που σήμερα αδίκως προσωπικά πιστεύω τους αποδίδει.

Από εκεί και πέρα αρχιζει αυτό το τσίρκο που λέγεται σχέση με γκόμενα.  Η μήπως με δήθεν γκόμενα ?? Ας δούμε λίγο τους ορισμούς. Η γκομενα είναι μαζί σου γιατί σε γουστάρει. H δήθεν γκόμενα είναι μαζί σου γιατί δήθεν σε γουστάρει προκειμένου να σε αρμέξει ποικιλοτρόπως.

Το διαχωριστικό στοιχείο ανάμεσα στη γκόμενα και στη δήθεν γκόμενα είναι η απαίτηση. Η δήθεν γκόμενα επιζητά και απαιτεί προκειμένου να είναι μαζί σου να τις καλύπτεις πολλά της έξοδα, στη βάση του ''Πως να το κάνουμε ??  Ετσι είναι !! Ο άντρας πάντα πληρώνει !! ''. Τονιζω το πάντα. Μια άποψη που φρόντισαν συνήθως απο νωρίς οι μανούλες τους μέσω ενδελεχούς διδασκαλίας να σφηνωθεί στα κεφάλια τους ως πάγια κοινωνική πρακτική. Επιπλέον  κατά την άποψή τους αν ο άντρας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ''μιας μοντέρνας όμορφης γυναίκας'' τότε προφανως και δεν του αξίζει να την έχει δίπλα του ως γκομενά του τη συγκεκριμένη γυναίκα.  Αυτή η ''σχεση'' a la carte, το να ''δίνεται'' δηλαδή η γυναίκα ''έναντι'', στο μυαλό τους απόλυτα επιτηδευμένα, ουδεμία σχέση έχει με τη πορνεία την οποία μετα βδελυγμίας απεχθάνονται και αποκυρήσουν. 

Η γκομενα γουστάρει ποιος είσαι και τι είσαι. Το αν εχεις φράγκα δεν έχει σχέση με το ποιος είσαι, αλλά έχει μεγάλη σχέση με το τι είσαι. Αν η γκόμενα σου αποδέχεται πράγματα που τις προσφέρεις επειδή μπορείς, και στο μέτρο που μπορείς, χωρίς όμως να το επιζητά η να το απαιτεί εξακολουθεί να είναι γκόμενά σου. Επιπλέον όταν δίνεις χωρίς άμεσα η έμεσα να σου έχει ζητηθεί, βάζοντας και το στοιχείο της έκπληξης στο παιχνίδι, βλέπεις τα συναισθήματα της χαράς και της ευγνωμοσύνης απο την άλλη πλευρά να ξεχειλίζουν και να δίνουν στη σχέση τα στοιχεία της ουσιαστικότητας και της εγκαρδιότητας.

Αν η γκόμενα σου  απαιτεί, και στο δείχνει με διάφορους τρόπους, ότι πρέπει εσύ να πληρώνεις για να ικανοποιεί τα όποια βίτσια της προκειμένου να  εξακολουθεί να είναι γκόμενά σου,  τότε δυο πράγματα συμβαίνουν. Πρώτον δεν σε γουστάρει πραγματικά αλλα παριστάνει ότι σε γουστάρει, και δεύτερον τότε παύει να είναι γκόμενά σου και εσύ παυεις να είσαι γκόμενός της. Αυτή μετατρέπεται σε δήθεν γκόμενα,  η συνοδός,  η escort, η οποιοδήποτε άλλο όρο βρείς, εκ των οποίων το οικονομικό γκομενοβαμπίρ  εμένα προσωπικά `με αντιπροσωπεύει περισσότερο. Οσο για εσένα μετατρέπεσαι απο γκομενος σε σπόνσορα, ενα κινούμενο δηλαδή ATM για το γκομενοβαμπιρ. Τα παραπάνω διαχωρίζουν τη γκόμενα απο τη δήθεν γκόμενα.

Τo site βρύθει απο διαφορετικής έντασης παρόμοια φαινόμενα στα οποία παραπέμπουν με ίσως όχι ίδια αλλά αρκετά παρεμφερή σημασία τα επίθετα, σπόνσορας, πιρφόρος, αγαπούλης, μουνοδουλος κλπ Το γκομενοβαμπιρ  σε σχέση με τη  πουτάνα ( που είπαμε τη σεβομαστε ) είναι ένα εξαιρετικά πιο επικίνδυνο βρώμικο και αδηφάγο γυναικείο είδος. Επικινδυνο γιατί σε απομυζά οικονομικά, βρώμικο γιατί χρησιμοποιει  το στοιχείο της υποκρισίας και της εξαπάτισης καμουφλαρισμένα μέσω της έλξης που ασκεί πάνω στον άντρα, και τέλος αδηφάγο γιατί δεν θα σταματήσει να σε απομυζά όσο της το επιτρέπεις. Το δε χειρότερο όλων, τη παραπάνω πρακτικη τη θεωρεί απολύτως φυσιολογική, ενω σε κάποιες περιπτώσεις και ως επίιτευγμα-επιβράβευση της θυληκότητάς της.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Το κοινωνικό φάσμα που το παραπάνω μοντέλο εξελίσεται είναι μεγάλο. Ξεκινάει απο τις ''σχέσεις'' μεγαλοαγροτών/τσιφλικαδων - τραγουδιάρων σκυλάδικων, διατρέχει όλο το μεσο-μεγαλο αστικό κοινωνικό χώρο όπου διάφορες αρκετά όμορφες η πολύ όμορφες κοπέλες πιστεύοντας ότι το μουνί τους είναι απο χρυσάφι (καθ ' υπόδειξην και διδασκαλίαν των μανούλων τους συνήθως ) μετατρέπονται η προσπαθούν να μετατραπούν σε γκομενοβαμπίρ, και τέλος καταλήγει στις ''σχέσεις''  ευκατάστατων η πλούσιων αντρών με στριπτηζεζ και πουτάνες. Τα παραδείγματα άφθονα και δεν αξίζει να αναφερθούμε περισσότερο.

Αν το δεις απο χρηματοοικονομικής απόψεως το σπονσοριλίκι δεν συμφέρει καθόλου. Ειναι κατα πολύ προτιμότερο απο οικονομικής απόψεως να πληρώνεις μια επαγγελματία και να ικανοποιείς περιοδικά τις σεξουαλικές σου ανάγκες παρά να σπονσονάρεις μια μόνιμη και καλά γκόμενα που στην ουσία είναι γκομενοβαμπίρ.

Ο λόγος που πολλοί άντρες επιλεγουν να γίνονται σπόνσορες είναι διότι μέσα απο αυτή  τη κατάσταση δεν πανε να εξυπηρετήσουν μόνο σεξουαλικές ανάγκες, που μπορούν ευκολότερα και οικονομικότερα να ικανοποιηθούν όπως προηγουμένως ανεφερα μέσω της πορνείας. Οι άντρες εχουν και άλλες ανάγκες συναισθηματικής φύσεως που προσπαθούν να ικανοποιήσουν μέσα απο το σπονσοριλίκι στη βάση βέβαια της ψευδαίσθησης η σε πολλές περιπτώσεις στη βάση της εν γνώσει τους ψευδαίσθησης. Ετσι για παράδειγμα το γκομενοβαμπιρ θα χρησιμοποιηθεί σαν ένα είδος τρόπαιου απο τον σπόνσορα για να ξετινάξει απο πάνω του τον τίτλο του μπάκουρου, του αγάμητου,  η του σαβουρογάμη  που ενδεχομένως του έχουν κολήσει.

Μετά απο λίγο  ο σπόνσορας καταλαβαίνει  πολύ καλά ότι όλα τα καψουρόλογα που του πετάει ενίοτε το γκομενοβαμπιρ αποτελούν φόλες μια και υποκρύπτουν άλλη μια νεα επερχόμενη οικονομική απαίτηση. Παρόλα αυτά θέλει και έχει ανάγκη να τα ακούσει τα καψουρόλογα και ας τη φάει τη φόλα. Το πως το παίζει βέβαια δημοσίως είναι άλλη υπόθεση, όπου συνήθως αυτός εξακολουθεί να φαίνεται βαρύς και ασήκωτος ενώ το γκομενοβαμπιρ έχει και καλά πέσει στα δίχτυα του έρωτά του και το δείχνει δημοσίως και καθ' υπερβολή. Το γκομενοβαμπίρ αν κάτι ξέρει καλά, είναι να παίζει σωστά το ρόλο του.

Κάποιοι πιστεύουν, και πολύ λογικο είναι να το πιστεύουν, ότι σπονσορες η πιρφόροι η αγαπούληδες κλπ είναι αποτυχημένοι, ναυάγια, καμένοι απο τη ζωή άντρες. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Συνήθως σπόνσορες γίνονται σχετικά επιτυχημένοι ( τουλάχιστον οικονομικά ) άνθρωποι. Αυτό συμβαίνει διότι τα γκομενοβαμπιρ  ξερουν που βαράνε. Απο τον κακομοίρη η το ναυάγιο τι να πάρουν ?? Απο τον φραγκάτο η τον ευκατάστατο έχουν να πάρουν πολλά. Οι ''φτωχοί'' πιρφόροι, ναυάγια, αγαπούληδες περιορίζονται στα κωλόμπαρα να νοικιάζουν μια γυναίκα προκειμένου να ακούσει το πόνο τους,  η για να ζήσουν για κανένα δίωρο τη ψευδαίσθηση φλερταρίσματος που τους προσφέρεται, αντε και κανενα ψιλο η χοντρο μπαλαμούτι, το οποίο αν καταλήξει σε αυτό που οι συναγωνιστές αποκαλούν μπριζολίδι κατατάσει εξ ορισμού τις κωλομπαρούδες σε άλλη κατηγορία. Αντίθετα οι σπονσορες τα σκάνε χοντρά και εν γνώση τους για να αγοράσουν ''συναίσθημα'' σε πιο μόνιμη και ''ανακοινώσιμη'' στο κοινωνικό περίγυρο τους βάση.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Ο ψυχολογικός μηχανισμός μέσω του οποίου άνθρωποι δοκιμασμένοι, επιτυχημένοι, της πιάτσας άνθρωποι, τρώνε τη συγκεκριμένη φόλα είναι πραγματικό φαινόμενο. Κυρίως γιατί έχει πλεον αποκτήσει στατιστικά σχετικά πολυπληθή βάση σε όλη τη κοινωνική στρωμάτωση. Μπορεί ένας άντρας να είναι έξυπνος και οικονομικά επιτυχημένος αλλά παράληλα να είναι εντελώς  συναισθηματικά ανώριμος. Να μην ξέρει τι του γίνεται συναισθηματικά και να μη μπορεί να ξεχωρίσει τη γκάβλα απο την αγάπη για παράδειγμα. Αυτού του τύπου άντρες αποτελούν  ιδανικούς στόχους για τα γκομενοβαμπιρ.

Οταν ένας τετοιου τύπου άντρας πέσει στα δίχτυα ενος γκομενοβαμπιρ δεν έχει  καμμιά ελπίδα πέρα απο ίσως κάποιους κολητούς του φίλους που ενδεχομένως έχουν κάποιο υψηλότερο συναισθηματικό IQ. Βλέπει μια γκομενάρα,  που μπαίνει σε ένα μπαρ και τα αντρικά κεφάλια γυρίζουν απο μόνα τους προς το μέρος της και ξερογλύφονται, να λειώνει ( και καλά ) για πάρτη του. Και αυτό του είναι κάτι πρωτόγνωρο, απογειώνει τη αυτοπεποίθηση του, του αρέσει και του αρέσει πολύ. Το καλό σεξ είναι ένα μικρό μέρος της ιστορίας, η ψυχολογική ανάταση που νοιώθει είναι κάτι πολύ σημαντικότερο. Εχει το τρόπαιο και νοιιωθει βασιλιάς πάνω στο βάθρο του . Οταν θέλει κάτι παρα πολύ να είναι αλήθεια, το πιστεύει και το αγοράζει  ακόμη και άν όλα γύρω του του φωνάζουν ''ξύπνα κορόιδο !! Πληρώνεις !!!''.  Ακόμη και άν έχει το υπόθεμα μυαλού για να καταλάβει ότι πρόκειιται για φόλα, τα συναισθηματα  επιτυχίας, εκπλήρωσης, και υπεροχής, είναι ισχυρότερα και επιβάλονται της λογικής, με αποτέλεσμα η αρρώστια να συνεχίζεται.

Ποιο είναι το τίμημα ??  Ποια είναι η κατάληξη ??  Τό τίμημα είναι κυρίως οικονομικό. Οχι όμως μόνο. Οταν σε κάποια φάση οι σπόνσορες τελικα ξυπνανε ( συνήθως ξεζουμισμενοι ) και συνειδητοποιούν  ότι το βάθρο που είχαν ανέβει ήταν ένας σωρός απο σκατά, τότε κάποιοι πέφτουν σε περισυλλογή, κάποιοι σε κατάθλιψη, λυπουμενοι τον εαυτό τους. Κάποιοι περνάνε στο άλλο άκρο και γίνονται μισογύνηδες με εκφράσεις του τύπου ''ολες οι γυναίκες είναι πουτάνες'' παραβλέποντας μέσα στην οργή τους ότι ποτέ καμμιά πουτάνα δεν τους εξαπάτησε. Καποιοι γίνονται ορκισμενοι μπουρδελιάρηδες, και απορίπτουν μετά βδελυγμίας οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με γυναίκες υιοθετόντας το δίπολο η πουτάνα η μάννα για όλες τις γυναικες. Κάποιοι γίνονται stalkers εκδικούμενοι και καλά το γκομενοβαμπίρ. Κάποιοι εντάσονται στη κατηγορία ''το πάθημα μάθημα'' και με λίγο η περισσότερο  διάβασμα σκάβουν λίγο τη ψυχούλα τους και αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι τους γίνεται σε σχέση με αυτά που αισθάνονται, πράγμα που ποτε πριν δεν είχαν κάνει, γιατι το θεωρούσαν άχρηστο και περιτό.

Τέλος υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι ακολουθούν μια παροιμια που μια γιαγιά ρωσίδα μου είπε σε ένα εστιατόριο την ώρα που διάβαζε ''το μέλλον μου '' στη παλάμη μου έναντι 50 ρουβλίων. ''Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους, οι πολύ έξυπνοι όμως άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων''. Αυτά τα 50 ρούβλια παίζει να είναι η καλυτερη επένδυση που έκανα ποτέ.

Τέλος για τους συναγωνιστες  δυο συστάσεις.

Πρώτη. Που και που ρίχνετε και καμμιά ματιά σε κανένα βιβλίο, βοηθάει σημαντικά.

Δεύτερη και σημαντικότερη.Το ψάρεμα συνεχίζεται !! Κολυμπάτε βαθιά !!!



ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Να μην ξεχνάμε παρεμπιπτόντως ότι  πρέπει και εμείς οι άντρες να βλεπουμε τις δικές μας σχετικές μαλακίες. Ας δούμε ένα παράδειγμα  ενός άντρα που βγάζει ένα σκασμό λεφτά, η απλά ένα αξιοπρεπές εισόδημα. Αν αυτός ο άντρας ζητάει απο τη γκόμενα του που τυχαίνει να τα φέρνει οικονομικά  ίσα - ίσα βόλτα, να πληρώσει το  ποτό της όταν βγαίνουν έξω, τότε για εμένα τουλάχιστον δεν είναι άντρας. Πολύ απλά δεν σέβεται τα αρχίδια του και είναι ένας μικρόψυχος καρμίρης. Αυτού του τύπου οι ''άντρες'' τελικά και πληρώνουν αλλά και δεν ευχαριστούνται την όποια σχέση τους αλλά και τη ζωή τους γενικότερα. Ο μικρόψυχος καρμίρης ούτε καν πραγματικούς φίλους έχει, πολύ περισσότερο βέβαια δεν μπορεί να έχει γκόμενες. Απο όλα έχει ο μπαξές που λέγεται κοινωνία. Καλό είναι να τα βλέπουμε.
 

born for porn

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Μηνύματα
474
Like
1
Πόντοι
1
Πολύ ωραία τοποθέτηση mindreader! Τα γκομενοβαμπίρ αποδεικνύουν το ρητό ότι τα μεταξωτά βρακία θελουν και επιδέξιους κώλους!  :2funny:
 

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.418
Like
2
Πόντοι
16
θα σχολιασω μονο το υστερογραφο γιατι εγραψες πολλα οντως πρεπει να προσεχουμε κ τις δικες μας μαλακιες .
εγω προσωπικα δε θεωρω οτι ενας ανδρας ητε εχει λεφτα ητε οχι πρεπει να πληρωνει απαραιτητως ποτα κτλ ουτε ειναι κακο να ξηγηθει με την ¨"μικρη" για τα εξοδα . καποιοι το κανουν οντως απο τσιγκουνια μιζερια κτλ δε δε μαρεσει .
αλλα επειδη πολλες γυναικες το μυαλο το εχουν στα λεφτα αν φανεις χουβαρντας θα σε εκμεταλλευτουν κ μετα θα λενε κ απο πανω εσυ τα θελες κ μας "κερνουσες" !κ θα χουν δικιο .
εγω προσωπικα στην αρχη ημουν της γνωμης ο αντρας να κανει δωρακια κτλ αλλα πολλες καλομαθανε κ ζητουσαν κ αλλα οποτε τερμα τα δωρακια (τα πολλα τουλαχιστον) .
αν ομως δω οτι η αλλη δε θελει να την ζαχαρωνω τοτε ειμαι ποιο ανοιχτος
 

prokopis_proikismenos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Μηνύματα
1.822
Κριτικές
10
Like
2.553
Πόντοι
3.187
Πολύ μπλα μπλα. Πράγματα χιλιοειπωμένα και επαναλαμβανόμενα. Τελικά στο σχολείο πρέπει ν χες καλό βαθμό στην Έκθεση-Εκφραση. Φαίνεσαι μορφωμένη. Ξέρεις να ξεδιπλώνεις τη σκέψη σου. Αν ήμουν καθηγητή σου θ σ βαζα 10. Εύγε παιδί μου!!

Μεταξύ μας όμως, ελπίζω μη πρίζεις τον γκόμενο σου με αυτά γιατί ο άνθρωπος θ χει φρικάρει!!
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
θα σχολιασω μονο το υστερογραφο γιατι εγραψες πολλα οντως πρεπει να προσεχουμε κ τις δικες μας μαλακιες .
εγω προσωπικα δε θεωρω οτι ενας ανδρας ητε εχει λεφτα ητε οχι πρεπει να πληρωνει απαραιτητως ποτα κτλ ουτε ειναι κακο να ξηγηθει με την ¨"μικρη" για τα εξοδα . καποιοι το κανουν οντως απο τσιγκουνια μιζερια κτλ δε δε μαρεσει .
αλλα επειδη πολλες γυναικες το μυαλο το εχουν στα λεφτα αν φανεις χουβαρντας θα σε εκμεταλλευτουν κ μετα θα λενε κ απο πανω εσυ τα θελες κ μας "κερνουσες" !κ θα χουν δικιο .
εγω προσωπικα στην αρχη ημουν της γνωμης ο αντρας να κανει δωρακια κτλ αλλα πολλες καλομαθανε κ ζητουσαν κ αλλα οποτε τερμα τα δωρακια (τα πολλα τουλαχιστον) .
αν ομως δω οτι η αλλη δε θελει να την ζαχαρωνω τοτε ειμαι ποιο ανοιχτος

Συμφωνούμε ότι πολλές φορές με τη συμπεριφορά μας τις χαλάμε εμείς τις γυναίκες. Χρειάζεται μέτρο σε όλα.

Μη ξεχνας όμως ότι στο δικο μου post έβαλα και την προυπόθεση του να μην έχει πραγματικά η γκόμενα οικονομική άνεση προκειμένου ο άντρας να πληρώνει.

 

born for porn

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Μηνύματα
474
Like
1
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπήρχαν τα λεφτά δεν θα γαμούσαμε ούτε του Αγίου Πούτσου!  :boobies: :boobies: :boobies:
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Πολύ μπλα μπλα. Πράγματα χιλιοειπωμένα και επαναλαμβανόμενα. Τελικά στο σχολείο πρέπει ν χες καλό βαθμό στην Έκθεση-Εκφραση. Φαίνεσαι μορφωμένη. Ξέρεις να ξεδιπλώνεις τη σκέψη σου. Αν ήμουν καθηγητή σου θ σ βαζα 10. Εύγε παιδί μου!!

Μεταξύ μας όμως, ελπίζω μη πρίζεις τον γκόμενο σου με αυτά γιατί ο άνθρωπος θ χει φρικάρει!!

Εσύ το βιολί σου ότι σώνει και καλά είμαι γυναίκα.
Αν θέλεις ρώτα τον administrator αν είμαι γυναίκα.
Εκεινος και μονο απο το email address μπορεί να καταλάβει. Οχι τίποτα άλλο αλλα για να ησυχάσουμε.
 

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.418
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνούμε ότι πολλές φορές με τη συμπεριφορά μας τις χαλάμε εμείς τις γυναίκες. Χρειάζεται μέτρο σε όλα.

Μη ξεχνας όμως ότι στο δικο μου post έβαλα και την προυπόθεση του να μην έχει πραγματικά η γκόμενα οικονομική άνεση προκειμένου ο άντρας να πληρώνει.
σεβαστη η αποψη σου αλλα εγω προσωπικα κ σαυτη τη περιπτωση θα μουν σφιχτος . αν δεν δω οτι  η αλλη ειναι ενταξει κοπελα  :S
οταν καποιος καει φυσαει κ το γιαουρτι  :grin:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
Εσύ το βιολί σου ότι σώνει και καλά είμαι γυναίκα.
Αν θέλεις ρώτα τον administrator αν είμαι γυναίκα.
Εκεινος και μονο απο το email address μπορεί να καταλάβει. Οχι τίποτα άλλο αλλα για να ησυχάσουμε.
o alex σου στειλε πμ;
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Πολύ μπλα μπλα. Πράγματα χιλιοειπωμένα και επαναλαμβανόμενα. Τελικά στο σχολείο πρέπει ν χες καλό βαθμό στην Έκθεση-Εκφραση. Φαίνεσαι μορφωμένη. Ξέρεις να ξεδιπλώνεις τη σκέψη σου. Αν ήμουν καθηγητή σου θ σ βαζα 10. Εύγε παιδί μου!!

Μεταξύ μας όμως, ελπίζω μη πρίζεις τον γκόμενο σου με αυτά γιατί ο άνθρωπος θ χει φρικάρει!!

Επι της ουσίας τώρα.
Παραδέχομαι ότι όντως το μπλα μπλα ήταν πολύ. Ομως το θέμα δεν το λες και απλό.
Για το αν έχουν χιλιοειπωθεί η όχι αυτά που γράφω ίσως να εχεις δίκιο, δεν έχω διαβάσει όλο το site.

Σε κάθε περίπτωση αν δεν γουστάρεις δεν διαβάζεις, δεν σε υποχρέωσε κανείς, οι υπόλοιπες ειρωνίες σε τι αποσκοπούν ??
 

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Μηνύματα
10.405
Like
0
Πόντοι
166
Τι ειπαμε ότι εισαι???  :gay:
 

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
79.873
Κριτικές
40
Like
22.851
Πόντοι
26.096
Αντρας ξεκίνησα στην αρχή του thread !!! :) :)

Ομως το πράγμα δεν εξελίσεταθ καλά !!! :) :)

Μηπως να αρχίσω να ανησυχώ ?? :2funny: :2funny:

Οχι, κυριε.
Τουλαχιστον για οσο δεν λαμβανετε το παραπανω π.μ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom