nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σε ποσο εντονο βαθμο το εχουν ζησει τρανς οι τι εμπειριες εχουν με τρανς που εχυναν απο πισω τα αγορια του φορουμ??
ασε τις γυναικες...η εκκριση υγρων απο τον πρωκτο που σε ηρεμει σαν να εχεις τελειωσει δεν ειναι οργασμος???
ρε μακη εχεις εσυ εκκριση υγρων απο τον πρωκτο θα μας τρελανεις σαββατιατικα ρε συ?ασε τις γυναικες...η εκκριση υγρων απο τον πρωκτο που σε ηρεμει σαν να εχεις τελειωσει δεν ειναι οργασμος???
ρε μακη εχεις εσυ εκκριση υγρων απο τον πρωκτο θα μας τρελανεις σαββατιατικα ρε συ?
αστον αστον μαλλον θα βαζει πολυ ΚΥ (κατι σαν βαζελινη)και θα τρεχει απο το πολυρε μακη εχεις εσυ εκκριση υγρων απο τον πρωκτο θα μας τρελανεις σαββατιατικα ρε συ?
Tι λες ρε μαλακα;ασε τις γυναικες...η εκκριση υγρων απο τον πρωκτο που σε ηρεμει σαν να εχεις τελειωσει δεν ειναι οργασμος???
ρε μακη εχεις εσυ εκκριση υγρων απο τον πρωκτο θα μας τρελανεις σαββατιατικα ρε συ?
αστον αστον μαλλον θα βαζει πολυ ΚΥ (κατι σαν βαζελινη)και θα τρεχει απο το πολυ
Εσυ βγαζεις;ισως φταει κι αυτο...εσυ δηλαδη δεν βγαζεις πρωκτικα υγρα??
ρε μακη μεγαλο παιδι εισαι συκρεντρωσου λιγο εκτιθεσε εχεις μπερδεψει τον κωλο με το μουνι δικε μου :Sολες που κανουν πρωκτικο δεν εχουν υγρα???τι ειναι ο κωλος ερημος??
Εσυ βγαζεις;
ρε μακη μηπως εχεις κατι αλλο να πας σε κανενα γιατρο.αν εβγαζε υγρα ο πρωκτος δεν θα χρειαζοταν να βαζουμε βαζελινη για να γλυστραει αραισως φταει κι αυτο...εσυ δηλαδη δεν βγαζεις πρωκτικα υγρα??
Μηπως εχει προχωρησει η τεχνολογια και μας προσπερασε φιλαρακι;ρε μακη μεγαλο παιδι εισαι συκρεντρωσου λιγο εκτιθεσε εχεις μπερδεψει τον κωλο με το μουνι δικε μου :S
ρε μακη μεγαλο παιδι εισαι συκρεντρωσου λιγο εκτιθεσε εχεις μπερδεψει τον κωλο με το μουνι δικε μου :S
Δεν με ενδιαφερει αν εισαι πουστης.Μαλακας να μην εισαι!!!εσυ τι δουλεια εχεις εδω???ασε εμας τους πουστηδες να κανουμε τις κουβεντες μας....