Μηπως ειναι παλια χυσια;ρε αγορι υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει υγρα στον πρωκτο του???θα τρελαθουμε???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χύσιμο απο τον πρωκτό!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmakis19868686
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 146
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
παιδια ο πρωκτος εγκυκλοπαιδικα παραγει απο μονος του υγρα....ψαχτε το αν θελετε
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
ρε αγορι υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει υγρα στον πρωκτο του???θα τρελαθουμε???
Σκατά λέγονται, όχι υγρά!
Μπορει να τον εχει πιασει τσιρλιπιπι!!!Σκατά λέγονται, όχι υγρά!
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
http://www.zougla.gr/sexualityblog/article/sexuality-i-ekrisis-igron-apo-ton-prokto-ine-fisiologikes
μαλλον ειναι ασχετος ο γιατρος που απανταει
nikbel2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
Μηπως ειναι παλια χυσια;
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε συ μακη τι δουλεια εχουν τα υγρα που κατεβαζει το πωπουδακι με το Χύσιμο απο τον πρωκτό σοβαρεψου δεν υπαρχει αυτο ........κωλος μουνι σταχτοθηκη
αυτα τα υγρα εννοω λια...
Μηπως ρωταγε για τα σκυλια;http://www.zougla.gr/sexualityblog/article/sexuality-i-ekrisis-igron-apo-ton-prokto-ine-fisiologikes
Εσυ τον ρωτησες;http://www.zougla.gr/sexualityblog/article/sexuality-i-ekrisis-igron-apo-ton-prokto-ine-fisiologikes
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
μακη εχεις δικιο συγνωμη δεν το ηξερα μηπως εκανες εσυ στο γιατρο την ερωτηση ????
Οι εκκρίσεις υγρών από τον πρωκτό είναι φυσιολογικές;
Δ…: Γιατρέ, καλησπέρα! Σας συγχαίρω και πάλι για τη στήλη σας. Επανέρχομαι με το ίδιο ερώτημα στο οποίο δεν έλαβα απάντηση, πιθανόν από έλλειψη χρόνου... Ρωτούσα, λοιπόν, πού μπορεί να οφείλεται το γεγονός ότι, κατά την σεξουαλική επαφή με άνδρα, ο πρωκτός μου εκκρίνει υγρά - όπως ο γυναικείος κόλπος. Αυτό μου συμβαίνει ακόμα κι όταν, ενώ αυνανίζομαι, «παίζω» με τον πρωκτό μου... Ευχαριστώ.
Αγαπητέ,
Ο πρωκτός εκκρίνει μια λιπαντική ουσία κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε ερεθισμού από τους λεγόμενους περιπρωκτικούς αδένες.
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
Δ…: Γιατρέ, καλησπέρα! Σας συγχαίρω και πάλι για τη στήλη σας. Επανέρχομαι με το ίδιο ερώτημα στο οποίο δεν έλαβα απάντηση, πιθανόν από έλλειψη χρόνου... Ρωτούσα, λοιπόν, πού μπορεί να οφείλεται το γεγονός ότι, κατά την σεξουαλική επαφή με άνδρα, ο πρωκτός μου εκκρίνει υγρά - όπως ο γυναικείος κόλπος. Αυτό μου συμβαίνει ακόμα κι όταν, ενώ αυνανίζομαι, «παίζω» με τον πρωκτό μου... Ευχαριστώ.
Αγαπητέ,
Ο πρωκτός εκκρίνει μια λιπαντική ουσία κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε ερεθισμού από τους λεγόμενους περιπρωκτικούς αδένες.
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μακη εχεις δικιο συγνωμη δεν το ηξερα μηπως εκανες εσυ στο γιατρο την ερωτηση ????
Αγαπητέ,
οχι..αλλα γιατι ειρωνευεσε??
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
δεν ειρωνευομαι χιουμορ κανω ρε μακη μου να περασει η ωραοχι..αλλα γιατι ειρωνευεσε??
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δεν ειρωνευομαι χιουμορ κανω ρε μακη μου να περασει η ωρα
εχεις πμ
Εχουν οι ανθρωποι περιπρωκτικους αδενες;οχι..αλλα γιατι ειρωνευεσε??
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
δηλαδη εσυ ρε μακη χυνεις απο πισωεχεις πμ
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οσοι και οσες δεν εχουν να πουν κατι και γουσταρουν να κανουν απλα πλακα ας μπουν αλλου....για να το λεει γιατρος dude33 μαλλον θα εχουν!!
Ειναι νεο μοντελο !!!Υβριδικό!!!!δηλαδη εσυ ρε μακη χυνεις απο πισω
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
Κατεβαίνει ένας τύπος γυμνός από το ασανσέρ μεγάλου ξενοδοχείου με το π**τσο σηκωμένο και τρέχει προς τα έξω. Ξαναγυρίζει και ανεβαίνει στο δωμάτιο του. Σε λίγο κάνει την ίδια κίνηση με αποτέλεσμα οι θαμώνες του ξενοδοχείου να τον σταματήσουν και να διαμαρτυρηθούν.
- "Δε φταίω εγώ ρε παιδιά, πηδάω μια γκόμενα στο δωμάτιο και μου λέει συνέχεια να χύνω έξω", απάντησε τύπος!
- "Δε φταίω εγώ ρε παιδιά, πηδάω μια γκόμενα στο δωμάτιο και μου λέει συνέχεια να χύνω έξω", απάντησε τύπος!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 582
- Εμφανίσεις
- 109K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 147
- Εμφανίσεις