Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.345
- Πόντοι
- 5.960
Καλά τα λες, αλλά νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός. Υπάρχουν οι καταστάσεις που λες, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν διατηρήσει τις δουλειές που είχαν, ακόμα και αν άλλαξαν εταιρεία. Οι δεν μειώσεις, σε όσους έγιναν ήταν μικρές. Οι περισσότεροι εργοδότες δηλαδή δεν είναι όπως περιγράφεις.
Λίγοι από τους γνωστούς μου όντως έχασαν τη δουλειά τους και δεν βρίσκουν και έχουν τέτοιες προτάσεις που λες. Αυτό γιατί πρώτον και πριν δεν είχαν προσόντα που να τους κάνουν ελκυστικούς στην αγορά εργασίας (και οι δουλειές που είχαν πριν επίσης ευκαιριακές ήταν) και δεύτερον γιατί οι σοβαροί εργοδότες δεν ανοίγουν θέσεις σε τέτοια περίοδο εκτός κι αν είναι απολύτως απαραίτητο. Οι διαθέσιμες ανοιχτές θέσεις δηλαδή είναι από κάτι τέτοιους και βγαίνει η βρώμα για όλους.
Κατά τα άλλα στη συνολική θεωρία συμφωνούμε.
Λίγοι από τους γνωστούς μου όντως έχασαν τη δουλειά τους και δεν βρίσκουν και έχουν τέτοιες προτάσεις που λες. Αυτό γιατί πρώτον και πριν δεν είχαν προσόντα που να τους κάνουν ελκυστικούς στην αγορά εργασίας (και οι δουλειές που είχαν πριν επίσης ευκαιριακές ήταν) και δεύτερον γιατί οι σοβαροί εργοδότες δεν ανοίγουν θέσεις σε τέτοια περίοδο εκτός κι αν είναι απολύτως απαραίτητο. Οι διαθέσιμες ανοιχτές θέσεις δηλαδή είναι από κάτι τέτοιους και βγαίνει η βρώμα για όλους.
Κατά τα άλλα στη συνολική θεωρία συμφωνούμε.