apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτο σε τραβηξε τυπε?Ηταν ευγενικος και μου φανηκε καλο παιδι ....
αυτο σε τραβηξε τυπε?Ηταν ευγενικος και μου φανηκε καλο παιδι ....
ποιος σε δουλευει;σοβαρα μιλαμε,κλωνος του λακη θα ειναιΚοφτο
Δεν ειμαι παιδακι να με δουλευεις
Τελικα ο Ξενιας ποιανου κλωνος ηταν ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι και μου ειπε ο σφερδεκλος οτι πηγαν σε εστιατοριο να φανε και τους επαιζαν τσιγγανικα βιολιααυτο σε τραβηξε τυπε?![]()
τον συρτη στην πορτα μην ξεχασειςΚαληνυχτα σε ολους...................................
Ρε μαλακα θα με πνιξεις!ναι και μου ειπε ο σφερδεκλος οτι πηγαν σε εστιατοριο να φανε και τους επαιζαν τσιγγανικα βιολια
και μετα τυπε?ναι και μου ειπε ο σφερδεκλος οτι πηγαν σε εστιατοριο να φανε και τους επαιζαν τσιγγανικα βιολια
παγιδευτηκες μου φαινεται.Καληνυχτα σε ολους...................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον βάζει τον συρτη στην πορτα?τον συρτη στην πορτα μην ξεχασεις
πρεπει να πηρε αερα το παλιοκοριτσο και του τον επιασε κατω απο το τραπεζομαντηλο και παρεξηγηθηκε ο αχαχουχαςκαι μετα τυπε?
του εδωσε οτι πιο πολυτιμο ειχε?
τωρα ναι,παλια οχι και του εκαναν καταδρομικη στο σπιτιΤον βάζει τον συρτη στην πορτα?
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυταπρεπει να πηρε αερα το παλιοκοριτσο και του τον επιασε κατω απο το τραπεζομαντηλο και παρεξηγηθηκε ο αχαχουχας
Λοκατζηδες?τωρα ναι,παλια οχι και του εκαναν καταδρομικη στο σπιτι
εκανε μαλακια ο σφερδεκλος,του ειπε οτι δεν του τον εχουν πιασει του αχαχουχα ποτε και πηρε θαρρος το παλιοκοριτσοτυπε δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα
με ποιον νομιζε ο ξενιας οτι βγηκε?
νταξ μαλακια του λοπεθ ηταν αυτο.τωρα ναι,παλια οχι και του εκαναν καταδρομικη στο σπιτι
ναι απο το πακιστανΛοκατζηδες?
![]()
τυπε ο αχαχουχας ειναι ντροπαλο και σεμνο παιδιεκανε μαλακια ο σφερδεκλος,του ειπε οτι δεν του τον εχουν πιασει του αχαχουχα ποτε και πηρε θαρρος το παλιοκοριτσο
οχι ρε!!αφου ανοιξε thread o αχαχουχας οτι του εκαναν μπουκα στο σπιτινταξ μαλακια του λοπεθ ηταν αυτο.