apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτο σε τραβηξε τυπε?Ηταν ευγενικος και μου φανηκε καλο παιδι ....
αυτο σε τραβηξε τυπε?Ηταν ευγενικος και μου φανηκε καλο παιδι ....
ποιος σε δουλευει;σοβαρα μιλαμε,κλωνος του λακη θα ειναιΚοφτο
Δεν ειμαι παιδακι να με δουλευεις
Τελικα ο Ξενιας ποιανου κλωνος ηταν ?
ναι και μου ειπε ο σφερδεκλος οτι πηγαν σε εστιατοριο να φανε και τους επαιζαν τσιγγανικα βιολιααυτο σε τραβηξε τυπε?
κλωνος του λακη θα ειναι
τον συρτη στην πορτα μην ξεχασειςΚαληνυχτα σε ολους...................................
Ρε μαλακα θα με πνιξεις!ναι και μου ειπε ο σφερδεκλος οτι πηγαν σε εστιατοριο να φανε και τους επαιζαν τσιγγανικα βιολια
και μετα τυπε?ναι και μου ειπε ο σφερδεκλος οτι πηγαν σε εστιατοριο να φανε και τους επαιζαν τσιγγανικα βιολια
παγιδευτηκες μου φαινεται.Καληνυχτα σε ολους...................................
Τον βάζει τον συρτη στην πορτα?τον συρτη στην πορτα μην ξεχασεις
πρεπει να πηρε αερα το παλιοκοριτσο και του τον επιασε κατω απο το τραπεζομαντηλο και παρεξηγηθηκε ο αχαχουχαςκαι μετα τυπε?
του εδωσε οτι πιο πολυτιμο ειχε?
τωρα ναι,παλια οχι και του εκαναν καταδρομικη στο σπιτιΤον βάζει τον συρτη στην πορτα?
τυπε δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυταπρεπει να πηρε αερα το παλιοκοριτσο και του τον επιασε κατω απο το τραπεζομαντηλο και παρεξηγηθηκε ο αχαχουχας
Λοκατζηδες?τωρα ναι,παλια οχι και του εκαναν καταδρομικη στο σπιτι
εκανε μαλακια ο σφερδεκλος,του ειπε οτι δεν του τον εχουν πιασει του αχαχουχα ποτε και πηρε θαρρος το παλιοκοριτσοτυπε δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα
με ποιον νομιζε ο ξενιας οτι βγηκε?
νταξ μαλακια του λοπεθ ηταν αυτο.τωρα ναι,παλια οχι και του εκαναν καταδρομικη στο σπιτι
ναι τυπεΛοκατζηδες?
ναι απο το πακιστανΛοκατζηδες?
τυπε ο αχαχουχας ειναι ντροπαλο και σεμνο παιδιεκανε μαλακια ο σφερδεκλος,του ειπε οτι δεν του τον εχουν πιασει του αχαχουχα ποτε και πηρε θαρρος το παλιοκοριτσο
οχι ρε!!αφου ανοιξε thread o αχαχουχας οτι του εκαναν μπουκα στο σπιτινταξ μαλακια του λοπεθ ηταν αυτο.