Νέα

Υπερβολικό κόστος σε εστιατόρια και ταβέρνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι είδους φαγητό προτιμάτε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
` εισαι λοιπον απο τους τυχερους .τωρα πλεον,βλεπουν το ιστορικο σου ηλεκτρονικα ,και μου ειπε γιλος πολυ καλος σφαλιστης ,εσυ λοπον ειχες κανει ακτινα για το διαφραγμα στη μυτη ,αν λοπον πας για παραδειγμα για εγχειριση διορθωσης στο μελον δεν θα σου την καλυψουν επειδη θεωρουν πως ητυαν προγενεστερη η αιτια,ξερεις μου ειπε τι μαχες κανω για να καλυφτουν καποιες περιπτωσεις.Δηλαδη δεν δεχονται πως πριν απο 10 χρονια δεν ηταν το προβλημα σοβαρο ,αλλα επειδινβθηκε οπωε συμβαινει σε πολλες περιπ[τωσεις,ε τεοια αντιμετωπιση δεν τη θελω ,και δεν εκανα .
γι αυτό και κανονικά η ασφάλεια πρέπει να γινεται νωρίς

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.230
Πόντοι
6.056
Δεν πειράζει τύπε.
Έχει δημοκρατία.
Δεν έχει χωροφύλακες.
Και έχουν διώξει και τους Γλύξμπουργκ .

Δεν φτάνουν αυτά ;
Θέλετε και να τρώτε ;

Φάτε ένα @ .
σχόλιο στο πρώτο θέμα όπου μαθαίνουμε ότι ο καθαρός μισθός με τα εξτραδάκια των βουλευτών
είναι 20 χιλιαρικάκια τον μήνα ,20000 για να πουλάς παπάτζα :2funny:

:2funny:"Οι βουλευτες παντα ειχαν και εχουν πολυ υψηλους μισθους και φοβερες παροχες.Γι'αυτο βριζουν ακομα τον Γεωργιο Παπαδοπουλο,56 χρονια μετα την επανασταση και 24 χρονια απο το θανατο του,επειδη τους αφησε 7 χρονια ανεργους." :2funny:
https://www.protothema.gr/politics/...rnoun-oi-vouleutes-kai-ti-pronomia-tha-ehoun/

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
169
Πόντοι
1
Ποτέ.

Απολύσεις πρέπει να γίνουν.....έλεγχος στην λειτουργία του....διαδικασίες καλύτερης λειτουργίας και παραγωγικότητας.

Γιατί να δώσει αυξήσεις? Επειδή έκαναν καλά τη δουλειά τους ή επειδή τους τρέχουν??? Επειδή είναι υποστελεχωμένοι ή επειδή είναι όλοι με ικανότητες και περγαμηνές μεγαλύτερες από αυτά παίρνουν?

Γιατί το δημόσιο να μην έχει τον ίδιο κατώτατο με τον ιδιωτικό τομέα? Γνωρίζεις?
2 πειθαρχικά έχω, είμαι ΔΥ, Στο ένα δικαιωθηκα μετα απο 5 χρόνια πριν λίγες μέρες. Τα πειθαρικά δεν τα έχω λόγω μη εκτέλεσης καθηκοντων ή από αναφορές πολιτών, αλλά απο κυνήγι των διοικήσεων. Ο δε συνδικαλισμός είναι πιο άθλιος απο κάθε τι και κομματικά ελεγχόμενος. Υπάρχει απίστευτη σαπιλά στο δημόσιο. Οι άγγραφες άδειες ή οι άδειες από την σημαία συναγονίζονται σε αριθμό τις κανονικές. Οι πλασματικές υπερωρίες (ακού τι ωραία λέξη) ... ας μην γράψω λεπτομέρειες. Ούτε ενας στους 100 δημόσιους υπαλλήλους δεν τηρεί τον όρκο που έχει δώσει. Παραγωγηκότητα ..... αχαχαχαχαχα ... και όλοι με πτυχία και πιστοποιητικά, θυμάμαι υπάλληλο και καλά με ECDL να με ρωτά πως θα προσθέσει γραμμη στο excel, τώρα πια είναι και προισταμένη!!!!! ΑΗΔΙΑ

Τελευταία τροποποίηση:

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
169
Πόντοι
1
Είμαι υπέρ της εξυγίανσης του δημοσίου. Δεν μπορεί σε μια χρεοκοπημένη χώρα το Δημόσιο να μας κοστίζει τόσο πολύ για τόσο...όχι χαμηλού επιπέδου αλλά ανύπαρκτες υπηρεσίες.

Σημαίνει δώσε μου ένα επιχείρημα που να δικαιολογεί την άποψη σου για τις αυξήσεις αυτές. Τις αντέχει η οικονομία? Τις αξίζουν οι δ.υ.? Έπαιρναν τον κατώτατο και δεν έβγαιναν???

Γιατί να τις δώσει το κράτος πέραν του να μαζέψει κομματικά σκυλιά????
Είμαι υπερ της αξιολόγησης στο ελληνικό δημόσιο, το θέμα όμως είναι ότι η αξιολόγηση ξέρεις από ποιους θα γίνει ? ξέρεις ποιους θα διώξουν και ποιους θα κρατήσουν ? εγω ξέρω. Αυτός ο λαός βρωμά από οπου και αν τον πιάσεις, δεν σωζεται.

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
169
Πόντοι
1
Κάνεις το χαζό ως συνήθως...

το επιχείρημα δεν είναι αυτό....είναι το ότι μια χρεοκοπημένη χώρα δεν αντέχει να πληρώνει ούτε αυξήσεις ούτε τέτοιο αριθμό δ.υ.

το επιχείρημα είναι ότι αποδεδειγμένα δεν παίρνουμε σωστές υπηρεσίες...τώρα θες να σου αναλύσω το γιατί? έχεις κάνει ποτέ αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ? Μην μου υποτιμάς τη νοημοσύνη.

καφενειακό είναι αυτό που λες εσύ ότι είναι εύλογο να δοθεί αύξηση λόγω του πληθωρισμού...γιατί???? έπαιρναν λίγα???? Γιατί δεν απαντάς? Πόσα έπαιρναν και δεν έβγαιναν?
10 χιλίαδες παππαδες ρε μαλακές, 1η στον κόσμο σε αναλογια παπαδων / κατοίκων. Το Βυζάντιο έχει καταλάβει κανείς γιατί έπεσε ? ή νομίζεται ότι τους πρόδωσε κάποιος που τους έδειξε την κερκοπορτα ? ή ότι τους πούλησε η δύση ?

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
Α εισαι υπέρ και άλλων περικοπων στο δημοσιο, περαν οσων εγιναν την εποχη των μνημονιων? Πολυ ενδιαφερον.
Προφανως δεν συμφωνουμε.
Και αυτα τα καφενειακα περί ΔΥ που ξυνονται, τα εχω ακουσει πεντακοσιες φορες.
Οπως και τα επισης καφενειακα οτι οι ΕΕ ειναι ολοι κλεφτες.
Τετοια συζητηση θα κανουμε?
το τονισμενο το γραφει συνεχεια ο επομενος μρ.μαλακας 2023 μπαροκ ,ενω και η κυβερνηση που στηριζεις λεει ακριβως το ιδιο και στηνει οριζοντιο νομοσχεδιο -λαιμητομο με αυτο ακριβως το σκεπτικο....τυπε νομιζω πρεπει να αποφασισεις τι στον πουτσο συμβαινει μεσα στο δεξιο γαμιωκεφαλο σας!....εχετε σοβαρα θεματα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
10 χιλίαδες παππαδες ρε μαλακές, 1η στον κόσμο σε αναλογια παπαδων / κατοίκων. Το Βυζάντιο έχει καταλάβει κανείς γιατί έπεσε ? ή νομίζεται ότι τους πρόδωσε κάποιος που τους έδειξε την κερκοπορτα ? ή ότι τους πούλησε η δύση ?
βαλε και τους αργοσχολους μπατσους στην εξισωση και θα καταλαβεις που διαλο πανε τα λεφτα που ριχνεις εφορια!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.211
Πόντοι
3.656
Ξεροχυνω με το θεμα,φτασαμε και στο Βυζαντιο σε 15 σελιδες:wanker::headbang2:

Με το Βυζάντιο .... όταν ήμουν μικρός αναρωτιόμουν .... γιατί μόνο 5000 πήγαν να πολεμήσουν το 1453 στην Πόλη ....
Μου φαίνονταν λίγοι .......

Σήμερα μου φαίνονται πολλοί .

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
169
Πόντοι
1
βαλε και τους αργοσχολους μπατσους στην εξισωση και θα καταλαβεις που διαλο πανε τα λεφτα που ριχνεις εφορια!
Τα αστυνομικά τμήματα είναι πραγματικά καφενεία λέμε, έχω πάει επι των τωρινών αριστών που θα εφάρμοζόταν και καλά η νομοθεσία για το παθητικο κάπνισμα, και ανοιγε πόρτα από την οποιά μπενοβγαιναν ένστολοι και έβγαινε μία ευωδία (τσιγαρίλας) καφενείου δεκαέτιας 80 και 90. Μόνο στο μπουρδέλο - χώρα αυτά. Πάτε και στην Τουρκία να συγκρίνετε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.967
Πόντοι
3.656
2 πειθαρχικά έχω, είμαι ΔΥ, Στο ένα δικαιωθηκα μετα απο 5 χρόνια πριν λίγες μέρες. Τα πειθαρικά δεν τα έχω λόγω μη εκτέλεσης καθηκοντων ή από αναφορές πολιτών, αλλά απο κυνήγι των διοικήσεων. Ο δε συνδικαλισμός είναι πιο άθλιος απο κάθε τι και κομματικά ελεγχόμενος. Υπάρχει απίστευτη σαπιλά στο δημόσιο. Οι άγγραφες άδειες ή οι άδειες από την σημαία συναγονίζονται σε αριθμό τις κανονικές. Οι πλασματικές υπερωρίες (ακού τι ωραία λέξη) ... ας μην γράψω λεπτομέρειες. Ούτε ενας στους 100 δημόσιους υπαλλήλους δεν τηρεί τον όρκο που έχει δώσει. Παραγωγηκότητα ..... αχαχαχαχαχα ... και όλοι με πτυχία και πιστοποιητικά, θυμάμαι υπάλληλο και καλά με ECDL να με ρωτά πως θα προσθέσει γραμμη στο excel, τώρα πια είναι και προισταμένη!!!!! ΑΗΔΙΑ
Τα γνωρίζω εν μέρη

Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι....το δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας....

δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη χώρα στην ευρωπαική ένωση που το δημόσιο να είναι σαν το δικό μας....σε καμιά τριτοκοσμική μπορεί.

Το πρόβλημα είναι ότι κάνουν κακό στην οικονομία και το μέλλον της χώρας για να συντηρήσουν αυτή την αηδία όπως την αποκαλείς και εσύ για να εξασφαλίσουν ψήφους.

Όμως να σημειώσω και το παρακάτω για να μην αισθάνονται και άτρωτοι οι δημόσιοι υπάλληλοι :

Η Ελλάδα έχει φτάσει 2 φορές (αν τα λέω καλά) μέχρι σήμερα σε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ στο δημόσιο....μία το 2009 πριν μπούμε στο ΔΝΤ και μία το 2015 πριν σταματήσει ο συριζα να τον παίζει με τις τράπεζες.

Τα πραγματικά λεφτά σε αυτή τη χώρα...τα ζεστά μετρητά που γυρνάνε στην αγορά και μπαίνουν στα δημόσια ταμεία τα φέρνει μόνο ο ιδιωτικός τομέας και οι ελέυθεροι επαγγελματίες. Εαν συνεχίσουν να γαμάνε αλόγιστα τα πάντα και να χρεώνουν τη χώρα....όταν θα βαρέσει το κανόνι...ο δημόσιος υπάλληλος που θα φάει τη στάση πληρωμών δεν θα ξέρει που να απευθυνθεί. Ουκ λάβεις παρά του μη έχοντος.

Ο επαγγελματίας θα την βρει την άκρη πιο εύκολα...και ιδιαίτερα όποιος έχει μάθει να δουλεύει και να παλεύει....κάτι κόπροι που πάνε στη δουλειά 9 και βάζουν ξυπνητήρι στις 13.00 για να φύγουν......θα πεθάνουν στην ψάθα σε περίπτωση χρεοκοπίας της χώρας. Ο μητσοτάκης και ο χατζηδάκης θα είναι ήδη στο εξωτερικό δεν θα τους ξαναδεί κανείς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η Ελλάδα έχει φτάσει 2 φορές (αν τα λέω καλά) μέχρι σήμερα σε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ στο δημόσιο....μία το 2009 πριν μπούμε στο ΔΝΤ και μία το 2015 πριν σταματήσει ο συριζα να τον παίζει με τις τράπεζες.
Οχι, δεν τα λες καλα. Στάση πληρωμων δεν εγινε ποτέ

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
169
Πόντοι
1
Τα γνωρίζω εν μέρη

Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι....το δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας....

δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη χώρα στην ευρωπαική ένωση που το δημόσιο να είναι σαν το δικό μας....σε καμιά τριτοκοσμική μπορεί.

Το πρόβλημα είναι ότι κάνουν κακό στην οικονομία και το μέλλον της χώρας για να συντηρήσουν αυτή την αηδία όπως την αποκαλείς και εσύ για να εξασφαλίσουν ψήφους.

Όμως να σημειώσω και το παρακάτω για να μην αισθάνονται και άτρωτοι οι δημόσιοι υπάλληλοι :

Τα πραγματικά λεφτά σε αυτή τη χώρα...τα ζεστά μετρητά που γυρνάνε στην αγορά και μπαίνουν στα δημόσια ταμεία τα φέρνει μόνο ο ιδιωτικός τομέας και οι ελέυθεροι επαγγελματίες. Εαν συνεχίσουν να γαμάνε αλόγιστα τα πάντα και να χρεώνουν τη χώρα....όταν θα βαρέσει το κανόνι...ο δημόσιος υπάλληλος που θα φάει τη στάση πληρωμών δεν θα ξέρει που να απευθυνθεί. Ουκ λάβεις παρά του μη έχοντος.

Ο επαγγελματίας θα την βρει την άκρη πιο εύκολα...και ιδιαίτερα όποιος έχει μάθει να δουλεύει και να παλεύει....κάτι κόπροι που πάνε στη δουλειά 9 και βάζουν ξυπνητήρι στις 13.00 για να φύγουν......θα πεθάνουν στην ψάθα σε περίπτωση χρεοκοπίας της χώρας. Ο μητσοτάκης και ο χατζηδάκης θα είναι ήδη στο εξωτερικό δεν θα τους ξαναδεί κανείς.
Στάση πληρωμών εως προς την καταβολη των μισθων των ΔΥ, δεν εχει υπάρξει, θα το ήξερα που παρεπιμπτοντως απο το 2009 ειμαι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.967
Πόντοι
3.656
αν ο διευθυντής δεν ήταν κομματόσκυλο διότι ακόμη και οι διευθυντές διορίζονται από την κλαδική ,
αν δηλαδή είχε το ηθικό ανάστημα ,
ο καθηγητάκος θα καθότανε κλαρίνο :angel:

Όμως το "όλοι πληρώνουμε" έχει να κάνει με τα χαράτσια-φορολογία και τις σφαλιάρες στα εθνικά θέματα,
παρά ταύτα όλα συνεχίζουν να πηγαίνουνε κουβά διότι το κράτος παραμένει το ίδιο
Τσιφλίκι των νταβατζήδων,των φωτογραφικών αναθέσεων ΔΗΜΟΣΙΑΣ μασαμπούκας, των καρτέλ των μεγαλομπακάληδων
και των επιδοτούμενων με ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα καναλαρχών
Το πρόβλημα εκτός από οικονομικό είναι και θέμα νοοτροπίας και πολιτισμού.

Γίδια παράγουν γίδια και ψηφίζουν κυβερνήσεις που θα τους επιτρέπουν να παραμείνουν γίδια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756

ΜΠΑ;ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ;​

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΜΕ ΓΚΟΥΡΜΕΔΙΕΣ ΚΛΠ..

ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΕΛΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΤΣΑΙ ΗΜΕΡΩΝ,ΣΑΠΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΕΝΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΦΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ​

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.967
Πόντοι
3.656
Οχι, δεν τα λες καλα. Στάση πληρωμων δεν εγινε ποτέ
είπα έφτασε δεν είπα ότι έγινε.

Δεν τα λέω καλά? δεν έφτασε κοντά και στις 2 περιπτώσεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στάση πληρωμών εως προς την καταβολη των μισθων των ΔΥ, δεν εχει υπάρξει, θα το ήξερα που παρεπιμπτοντως απο το 2009 ειμαι.
δεν είπα ότι έγινε...είπα ότι έφτασε....κοντά....

για να τονίσω ότι και το δημόσιο δεν είναι εξασφαλισμένο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
είπα έφτασε δεν είπα ότι έγινε.

Δεν τα λέω καλά? δεν έφτασε κοντά και στις 2 περιπτώσεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν είπα ότι έγινε...είπα ότι έφτασε....κοντά....

για να τονίσω ότι και το δημόσιο δεν είναι εξασφαλισμένο.
Ωραια, και λοιπον? Τι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom