Νέα

Υπερβολικό κόστος σε εστιατόρια και ταβέρνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι είδους φαγητό προτιμάτε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.964
Πόντοι
3.656
όλοι μαζί τα πληρώνουμε με τα μνημόνια, τα χαράτσια και την μειωμένη εθνική κυριαρχία
Δεν έφτανε που με τα λεφτά της εε τάιζαν κρατικοδίαιτους νταβατζήδες και σημιτοταλιμπάνους ,
τζογάρανε-κλέψανε τα αποθεματικά των κρατικών ταμείων στο χρηματιστήριο και δεν έμεινε σεντς...
Που είναι ο @tellystalone6969 να τους ευχηθεί ? :2funny:
ποιοι όλοι μαζί και πως ορίζεται το πληρώνουμε...

ξέρω περιπτώσεις καθηγητή σε σχολείο που έχει ο άλλος μάθημα στις 12 και τσακώνεται με τον διευθυντή επειδή τον πιέζει να έρχεται από τις 8.00 όπως πρέπει και αυτός θέλει να πηγαίνει πριν το μάθημα.

Δεν πληρώνει το ίδιο αυτός που παλεύει κάθε μέρα για τη δουλειά του 10 και 12 ώρες και αυτός που πάει στην υπηρεσία 9 και φεύγει 13.00 και στο ενδιάμεσο τον παίρνει ο ύπνος 5 φορές.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Καλα ειχε πει ο συγχωρεμενος ο Χαρυ Κλυν οτι θα
ερθει καιρος που τα μαχαιροπηρουνα θα πουλιουνται
με οδηγιες χρησης...
Ερχεται δυστυχως ο καιρος και ακομα πιο δυστυχως
θα τον ζησουμε στα γεματα..
Ας θυμηθω καποιες ενδοξες στιγμες του παρελθοντος
οποτε τωρα...
25550230_2010110659235907_8187496318984118132_n-700x822.jpg
Αυτό το μισακό αριστερά τι ρόλο βαράει ρε άρχοντα?

:think:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
γενικά συμφωνω...
ιδιωτικη ασφαλιση για να εισαι πιο ήσυχος
Με ποιές ασφαλιστικές είναι το ερώτημα.
Η μία χειρότερη από την άλλη έχουν καταντήσει.
Μόνο όποιος έχει συμβόλαιο περίθαλψης 20ετιας ειναι οκ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
@Donald-Duck
απο μπανανες των σουπερ μαρκετ ποιες εχεις να προτεινεις;Μπανάνες BAJELLA

Μόλις σχόλασα.
Ώρα για κοινωνικό καθήκον. :rockon:
Μπανάνες Bajella
από Σκλαβενίτη. Τις μυρίζεις
κι όταν μυρίζουν παράδεισο, τις τσιμπάς. Απλά να είναι λίγο ώριμες. Αν βρεις παίρνεις
με εγγύηση. Εξαιρετική γεύση
και άρωμα.

bananas-535344_1280.jpg

Και μιας που μπήκα πάρτε αρνί τώρα από Βασιλόπουλο (αν δεν έχετε άκρη από χωριό) που το έχει 9,90 το κιλό. Πουλάει αβέρτα. Κίνδυνος να πάρετε μάπα 0%. Πουλάει συνέχεια.
Απλά είναι ελάχιστα πιο μικρά σε μέγεθος από το στάνταρ αρνί λόγω εποχής αλλά βρίσκετε. Μαζί και την συκωταριά με 4,95
το κιλό. Ολες ολόφρεσκες τις ξυλωνουν επιτόπου. Φοβερή τιμή. Μετά θα σας γαμήσουν. Στο σούπερ πάμε
μόνο όταν συμφέρει.
Για κανέναν άλλο λόγο.

:rockon:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.396
Πόντοι
14.936
Αυτό το μισακό αριστερά τι ρόλο βαράει ρε άρχοντα?

:think:
Πανε με το ζυγι σε καποια εστιατορια..
Ετσι του εβαλε παραπανω γιατι δεν εβγαινε
στα γραμμαρια το μπριζολικο...
Και για να μην αισθανεται μοναξια μπορεις ανετα να πεις...:sunglasses:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Με ποιές ασφαλιστικές είναι το ερώτημα.
Η μία χειρότερη από την άλλη έχουν καταντήσει.
Μόνο όποιος έχει συμβόλαιο περίθαλψης 20ετιας ειναι οκ.
έχω συμβόλαιο 25ετιας +.
όντως ήταν πολύ καλύτερα τότε αλλά και τώρα είναι έγκλημα να μην έχεις ιδιωτικη ασφάλεια περίθαλψης.
μόνο σε σοβαρες ασφάλειες, δίνει κάτι παραπάνω αλλά κάνεις δουλειά σου.
σε μενα τουλάχιστον όποτε χρειάστηκε ότι προβλέπεται γίνεται, χωρίς μα, μου και πονηράδες

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
έχω συμβόλαιο 25ετιας +.
όντως ήταν πολύ καλύτερα τότε αλλά και τώρα είναι έγκλημα να μην έχεις ιδιωτικη ασφάλεια περίθαλψης.
σε μενα τουλάχιστον όποτε χρειάστηκε ότι προβλέπεται γίνεται, χωρίς μα, μου και πονηράδες
Είχε δίκιο που επέμενε ο πατέρας μου να κάνω.
Εγώ φοιτητής τότε,πούτσα μου όλα....
Ευτυχώς τον άκουσα,έστω και αν τον μπινελίκωνα.....

:confused::confused::confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.230
Πόντοι
6.056
ποιοι όλοι μαζί και πως ορίζεται το πληρώνουμε...

ξέρω περιπτώσεις καθηγητή σε σχολείο που έχει ο άλλος μάθημα στις 12 και τσακώνεται με τον διευθυντή επειδή τον πιέζει να έρχεται από τις 8.00 όπως πρέπει και αυτός θέλει να πηγαίνει πριν το μάθημα.

Δεν πληρώνει το ίδιο αυτός που παλεύει κάθε μέρα για τη δουλειά του 10 και 12 ώρες και αυτός που πάει στην υπηρεσία 9 και φεύγει 13.00 και στο ενδιάμεσο τον παίρνει ο ύπνος 5 φορές.
αν ο διευθυντής δεν ήταν κομματόσκυλο διότι ακόμη και οι διευθυντές διορίζονται από την κλαδική ,
αν δηλαδή είχε το ηθικό ανάστημα ,
ο καθηγητάκος θα καθότανε κλαρίνο :angel:

Όμως το "όλοι πληρώνουμε" έχει να κάνει με τα χαράτσια-φορολογία και τις σφαλιάρες στα εθνικά θέματα,
παρά ταύτα όλα συνεχίζουν να πηγαίνουνε κουβά διότι το κράτος παραμένει το ίδιο
Τσιφλίκι των νταβατζήδων,των φωτογραφικών αναθέσεων ΔΗΜΟΣΙΑΣ μασαμπούκας, των καρτέλ των μεγαλομπακάληδων
και των επιδοτούμενων με ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα καναλαρχών

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Από μοσχάρια τα έχουμε πει. Ότι κι αν κάνετε κι όσο κι αν ψαχτείτε, 5% να πάρετε τούμπανο από κωλοφαρδία ή γνωστό, 45% οριακά ανεκτό και 50% της σειράς και κάτω. Ότι πουλιέται είναι μόνο για χύτρα και μαγείρεμα. Γεύση στηριζόμενη σε μπαχαρικά, λεμόνια και κονκασέ. Ορίτζιναλ κρεάτινη γεύση πούτσες μπλε.
Για μπριζόλες δεν εγκρίνω τίποτα αναλογικά με αυτές
τις τιμές. Αν θέλετε μοσχάρι, δώστε λεφτά και πάρτε (αυθεντικό κι όχι βαπτισμένο) Μπλάκ Άνγκους.
Θα πληρώσετε παραπάνω αλλα αν το κλωτσήσετε, το πετάξτε σε έναν τοίχο, το πατήσετε στο πάτωμα και το πετάξετε μετά στην σχάρα, θα φάτε ποιότητα. Κάθε φορά θα τρώτε ακριβώς το ιδιο. Εγγύηση. Μην λέμε μαλακίες. Δεν έχουν καμία σχέση αυτά τα μοσχάρια με τα δικά μας
ή της εισαγωγής. Αυτά για τον μέσο όρο του Έλληνα οριακά. Έχει και πιο πάνω ποιότητα αλλά είναι δυσβάσταχτο
το κόστος.
:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.211
Πόντοι
3.656
Ώραια λογική τυπε,κόβεις τις διακοπές,κόβεις το αμάξι, μικρότερο σπίτι,παλιότερο σπίτι,μένεις με συγκάτοικο,τελικά πας στο πατρικό σου ...κόβεις το τυρί,κόβεις τη φέτα,κόβεις το λευκό τυρί,έλα μωρέ με τα παλιότερα ρε γεμίζουμε τζάμπα χολιατερινη....κόβεις τις εξόδους,κόβεις τις Τετάρτες,κόβεις παρασκευές,ένα Σαββάτο αρκεί,ένα Σαββάτο το μηνα αρκεί,έλα μωρέ με μπουζούκια μαλάκια είναι,σιγά ρε τα κυριλέ εστιατόρια υπερτιμημένα ,χέσε μωρέ τις παλιοταβερνες μας ταιζουν μαλακίες,καφέδες δεν πίνω σπάνε τα νεύρα μου.....
Και κάπως έτσι μαλακές ξυπνάτε ένα πρωί βουδιστές με δύο βρακιά και μια φανέλα να κάνετε διαλογισμό σε κατάστρωμα γαλέρας την ώρα του διαλείμματος από το κουπί.....έλα μωρέ ,ζεις ογδόντα χρόνια και πεθαίνεις όπως όλοι...

Κάτι Άλεξ , Μπαρόκ κτλ

αυτό δεν λένε ;

Ότι πρέπει να θυσιαστούν όλα
για αυτόν

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.211
Πόντοι
3.656
ΣΕ λιγο καιρο θα εκτιμησεις πολυ και την καθολου κουζινα...μια φορα τη μερα με πιατελακι στην σκηνη της γιουνισεφ στην πλατεια και πισω....θα γλυτωσεις και τα περα δωθε στην αγορα για ψωνια,το ρευμα,τη βαβουρα να ετοιμασεις,μια χαρα πριμα ολα!

Δεν πειράζει τύπε.
Έχει δημοκρατία.
Δεν έχει χωροφύλακες.
Και έχουν διώξει και τους Γλύξμπουργκ .

Δεν φτάνουν αυτά ;
Θέλετε και να τρώτε ;

Φάτε ένα @ .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.211
Πόντοι
3.656
Κάνεις το χαζό ως συνήθως...

το επιχείρημα δεν είναι αυτό....είναι το ότι μια χρεοκοπημένη χώρα δεν αντέχει να πληρώνει ούτε αυξήσεις ούτε τέτοιο αριθμό δ.υ.
Τύπε, το 1974 είχες κράτος , με 250.000 κρατικοδίαιτους.
Εποχές γραφομηχανής, κλητήρα με μπιγετάκια και χωρίς καν τηλέφωνα παντού.
Σήμερα με κομπιούτερ και ίντερνετ έπρεπε να έχεις 200.000

Αντί αυτού, έχεις 1.300.000 Δ.Υ.
και προσλαμβάνουν κι άλλους.

Και οι αμοιβές τους είναι πολλαπλάσιες του Ιδιωτικού Τομέα και της ελεύθερης αγοράς.
Τότε, ήταν οι τελευταίοι . Τώρα, είνα προύχοντες.

ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ.

Και θυσιάζονται τα πάντα για πάρτη τους.
Έμμεσοι φόροι (ΦΠΑ που το 1974 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ), ενοίκιο στα σπίτια μας (ΕΝΦΙΑ που τότε δεν υπήρχε)
και ποιός ξέρει τι άλλο ακόμη.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.211
Πόντοι
3.656
Λοιπόν αν και δεν είναι αυτό το θέμα μας αλλά οι λόγοι που δεν βλέπεις υπαλλήλους είναι γιατί δεν υπάρχουν! Παίρνουν συντάξη και δεν γίνονται προσλήψεις. Τώρα δεν μπορώ να διαβάζω χαζομάρες για την ΔΕΗ και για το πόσο πληρώνει σε μισθούς γιατί δεν είναι δημόσια αλλά ιδιωτική και κάνει ότι γουστάρει.
Δεν είναι έτσι.
ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ
παίρνουν παχουλότατες μισθάρες.
Και εξαιτίας τους ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.

Μπορεί σε απόλυτες τιμές να έχουμε χρεώσεις ρεύματος κοντά σε Σουηδία, Νορβηγία, Δανία
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΕΣ.

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
169
Πόντοι
1
Τύπε, το 1974 είχες κράτος , με 250.000 κρατικοδίαιτους.
Εποχές γραφομηχανής, κλητήρα με μπιγετάκια και χωρίς καν τηλέφωνα παντού.
Σήμερα με κομπιούτερ και ίντερνετ έπρεπε να έχεις 200.000

Αντί αυτού, έχεις 1.300.000 Δ.Υ.
και προσλαμβάνουν κι άλλους.

Και οι αμοιβές τους είναι πολλαπλάσιες του Ιδιωτικού Τομέα και της ελεύθερης αγοράς.
Τότε, ήταν οι τελευταίοι . Τώρα, είνα προύχοντες.

ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ.

Και θυσιάζονται τα πάντα για πάρτη τους.
Έμμεσοι φόροι (ΦΠΑ που το 1974 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ), ενοίκιο στα σπίτια μας (ΕΝΦΙΑ που τότε δεν υπήρχε)
και ποιός ξέρει τι άλλο ακόμη.
Η μοναδική δυτική οικονομία που ο ΔΥ πληρώνεται πιο καλά απο τον ιδιωτικό. Και για αυτό ο Κυριακός και ο κάθε κυριάκος δεν χάνει εύκολα το 41 % ή όποιο τυχαινει να έχει. Κανένα κόμμα δεν θα τους πειράξει.

Αααααα ναι έχουμε και 10χιλιάδες παππάδες, αυτοί να δεις παραγωγικότητα!!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.211
Πόντοι
3.656

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.646
Πόντοι
456
έχω συμβόλαιο 25ετιας +.
` εισαι λοιπον απο τους τυχερους .τωρα πλεον,βλεπουν το ιστορικο σου ηλεκτρονικα ,και μου ειπε γιλος πολυ καλος σφαλιστης ,εσυ λοπον ειχες κανει ακτινα για το διαφραγμα στη μυτη ,αν λοπον πας για παραδειγμα για εγχειριση διορθωσης στο μελον δεν θα σου την καλυψουν επειδη θεωρουν πως ητυαν προγενεστερη η αιτια,ξερεις μου ειπε τι μαχες κανω για να καλυφτουν καποιες περιπτωσεις.Δηλαδη δεν δεχονται πως πριν απο 10 χρονια δεν ηταν το προβλημα σοβαρο ,αλλα επειδινβθηκε οπωε συμβαινει σε πολλες περιπ[τωσεις,ε τεοια αντιμετωπιση δεν τη θελω ,και δεν εκανα .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.211
Πόντοι
3.656
τζογάρανε-κλέψανε τα αποθεματικά των κρατικών ταμείων στο χρηματιστήριο και δεν έμεινε σεντς...
Που είναι ο @tellystalone6969 να τους ευχηθεί ? :2funny:
Τύπε, είμαι προοδευτικός πολίτης που σέβομαι τους αγώνες της αριστεράς.
ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙΝΑΣ , όποιον ζημιώσει το δημόσιο ξέρεις πως τον τιμωρεί ;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom