Νέα

XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
M' αρέσει αυτή η υποκρισία και η πουτανιά της γυναίκας! Είναι πολύ γκαβλωτική! Είδαν τον λούτσο του Βαλεντίνο και έχουν πάθει ταράκουλο αλλά πάνε πονηρά να το βγάλουνε σε στυλ "δεν τρέχει τίποτα" και "εμάς μωρέ τα χέρια του μας νοιάζουνε πιο πολύ"! Πολύ γυναίκες και πολύ Ελλεηνίδες. ΓΚΑΑΑΑΒΛΕΕΕΣ!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
M' αρέσει αυτή η υποκρισία και η πουτανιά της γυναίκας! Είναι πολύ γκαβλωτική! Είδαν τον λούτσο του Βαλεντίνο και έχουν πάθει ταράκουλο αλλά πάνε πονηρά να το βγάλουνε σε στυλ "δεν τρέχει τίποτα" και "εμάς μωρέ τα χέρια του μας νοιάζουνε πιο πολύ"! Πολύ γυναίκες και πολύ Ελλεηνίδες. ΓΚΑΑΑΑΒΛΕΕΕΣ!!!

σιγα το ταρακουλο ρε παλιε :2funny:

απλα επιβεβαιωσαμε εναν αντρα και νιωθουμε περηφανες γιαυτο :)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σιγα το ταρακουλο ρε παλιε :2funny:

απλα επιβεβαιωσαμε εναν αντρα και νιωθουμε περηφανες γιαυτο :)
μουνιτσα μπορεις να βαλεις τα ματια σου γιατι εγω αυτα κοιταω πρωτα στις γυναικες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το δικό μου θέτε να το βάλω;
είναι ακροαριστερό.......
πεσμένο γράφει.............ερνα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δηλαδη για πε μου τωρα..ευσ το πρωτο που κοιτας ειναι τα χερια? η μαπα δε παιζει ρολο?το αν σε κοιταξει καποιος και ειναι σα να σε γαμαει με τα ματια δε παιζει ρολο? εσεις παλι τα χερια θα κοιτατε?

εγω τα κοιταω παντως.. απ την πολυυυ αρχη.. πρεπει να ναι το 1ο 2ο που κοιταω σ ενα ανδρα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν υπαρχει πιο ασχημο πραγμα απο αντρα με γυναικεια χερια

πραγματι ειναι λιγο καπως...
τεσπα εγω κοιταω εξονυχιστικα τα ανδρικα χερια.. κ 2-3 αλλα πραγματα που παιρνω ματι στην εμφανιση του αλλου (παραξενιες με τα δεδομενα τα δικα σας κ αυτες... *P )

ρε πας καλα? (τι ρωταω..)
ο βαλεντινος κ το τσουτσουνακι να μην ανεβαζε,, τα ιδια θα του ελεγα για τα χερια του
αφου το χει το παιδι
τι προσπαθω να μιλησω τωρα μαζι σου.. δεν υπαρχεις εσυ.. οτι κ αν πουμε νααα τα γελοια συμπερασματα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
υπάρχει....
γυναίκα με κυτταρίτιδα........

αναλογως ποιος κοιταει *P
παντως πρεπει να λες γυναικα με πολλη κυτταριτιδα.. αντιαισθητικη... διοτι οι περισσοτερες εχουν... ειναι ασχημες ολες ή απλα δεν σας κανει διαφορα αν προκειται περι ρωσιδουλας πουχου? η κυτταριτιδα δεν σταματαει στα συνορα οσο κ να επιμενετε *P

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αναλογα ποιος τα κοιταει *P
παντως πρεπει να λες γυναικα με πολλη κυτταριτιδα.. αντιαισθητικη... διοτι οι περισσοτερες εχουν... ειναι ασχημες ολες ή απλα δεν σας κανει διαφορα αν προκειται περι ρωσιδουλας πουχου? η κυτταριτιδα δεν σταματαει στα συνορα οσο κ να επιμενετε *P
ναι αλλα μονο στο ελλαντα θα δεις κυτταριτιδα μεχρι και στην γαμπα
ειναι γονιδιακο γνωρισμα της φυλης

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι αλλα μονο στο ελλαντα θα δεις κυτταριτιδα μεχρι και στην γαμπα
ειναι γονιδιακο γνωρισμα της φυλης
βρε εδω εχει κυτταριτιδα  η κατα τ αλλα υπεροχοτατη κυρια καρεμβε.. κ μιλατε???
μην αρχισω να παραθετω τωρα φωτος απο εδω μεσα με ωραιοτατες γκομενιτσες μεν... με αρκετη κυτταριτιδα δε... απλα ξεχνατε να κοιταξετε μου φαινεται.. εστιαζετε αλλου *P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αναλογως ποιος κοιταει *P
μπαιτούλα μου ξέρεις πόσο σε αγαπάω.....
είχα την ιδια άποψη μέχρι που γνώρισα τη ρωσσική σχολή...........

είναι γονιδιακό τελικά.... σου απάντησε το αγαπημένο μου περιστέρι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε εδω εχει κυτταριτιδα  η κατα τ αλλα υπεροχοτατη κυρια καρεμβε.. κ μιλατε???
μην αρχισω να παραθετω τωρα φωτος απο εδω μεσα με ωραιοτατες γκομενιτσες μεν... με αρκετη κυτταριτιδα δε... απλα ξεχνατε να κοιταξετε μου φαινεται.. εστιαζετε αλλου *P
να σε πάρω μια βόλτα μια μέρα σε κωλόμπαρα;
έτσι για να σχηματίσεις και προσωπική γνώμη...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom