Νέα

XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλά ρε παιδια αυά τα θεματάκια τα έχουμε λύσει. Ο περσόνα γαμάει μονο μουνάρες με τον πουτσο του επτά μόλις εκατοστών όρθιο, και οι ρωσσίδες μουνάρες υποκλίνονται απο ευχαρίστηση ιατι κατά την διάρκεια τους μιλάει για την κρίση του δολλαρίου την τελευταία εικοσαετία. Ο δωρητής σπέρματος μισεί τον φέΘρυ και τον λέει πουστράκι λες και του τρώει το φαι, Ο παλίος κοντέυει να πεθάνει απο την ζήλια του μετά απο τα τελευταία γεγονότα, οι ελληνίδες έχουν κυτταρίτιδα αλλά και πάλι ο κόσμος όλο γυρίζει γύρω τους με ένα περίεργο τρόπο, εμείς είδαμε πούτσο και πάθαμε σόκ διότι δεν έχουμε ξαναδεί...
και καταλήγουμε στο αυτονόητο οποιος δεν εχει σαν του ροσσι χερια η πουλι ..ας σιωπήσει καλύτερα. Δεν μεγαλωνει με την φωνη...ε?
Ευχαριστώ.
τον αγαπω τον φεθρυ μην διαδιδεις μαλακιες

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 23[1].jpg
    23[1].jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 21

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προσεξε μην σου χαλασω τη δικια σου
δεν ξες τι παρατηρητικο ματι εχω γω... *P
κ φυσικα για να εισαι αντικειμενικος... το γκομενακι στο στριπ πρεπει να το δεις υπο το φως της μερας κ οχι υπο το φως των περιεργων φωτων κ υπο το μακιγιαζ κ υπο την περιεργη ατμοσφαιρα κλπ κλπ..

χε χε μπάιτ....
Ρώτα την ΟΧΙΑ... έχουν γνώση οι φύλακες και ειδικά την ημέρα....
Πίστεψέ με οι περισσότεροι που έχουν γνωρίσει τα στριπ στα ντουζένια τους είχαν για πολλές ώρες κωλάρια στη μούρη τους σε απόσταση αναπνοής....
Αστο καλύτερα γιατί σου λέω δε σας παίρνει.......

Εν τω μεταξύ μόλις μίλησα για κυτταρίτιδα την έριναλ την χτύπησαν 22ΟV και τα έβαλε με σχεδόν όλα τα αντρικά νικς που μπήκαν εδώ μέσα πλην του Ρόσσι....... Γιατί άραγες;
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Χε χε καριόλες..... Ξέρω τι κόλλημα οι ελληνίδες έχετε με την κυτταρίτιδα....Η μεγαλύτερη πληγή σας είναι....
Οχι στην πουτάνα πουτανιές.......

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
και καταλήγουμε στο αυτονόητο οποιος δεν εχει σαν του ροσσι χερια η πουλι ..ας σιωπήσει καλύτερα.

Μπουρδελιάρηδες μην τσιμπάτε.... αυτές θέλουν σώνει και καλά να τους δείξουμε τα πουλιά μας! Τουλάχιστον να τους τα στείλετε σε pm κι ας κάνει η κάθε μία τη δική της κριτική κατά μόνας.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χε χε μπάιτ....
Πίστεψέ με οι περισσότεροι που έχουν γνωρίσει τα στριπ στα ντουζένια τους είχαν για πολλές ώρες κωλάρια στη μούρη τους σε απόσταση αναπνοής....

Εν τω μεταξύ μόλις μίλησα για κυτταρίτιδα την έριναλ την χτύπησαν 22ΟV και τα έβαλε με σχεδόν όλα τα αντρικά νικς που μπήκαν εδώ μέσα πλην του Ρόσσι....... Γιατί άραγες;
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Χε χε καριόλες..... Ξέρω τι κόλλημα οι ελληνίδες έχετε με την κυτταρίτιδα....Η μαγαλύτερη πληγή σας είναι....

κοιτα αν κρινω απ τις φ ωτος που ειδα απο το εροτικα αν ενθυμουμαι καλα
επετρεψε μου να διαφωνησω
δεν εχω απολυτη αποψη πανω σ αυτο.. πιθανοτατα να υπαρχουν κ γυναικες με ουτε ιχνος ή μ ελαχιστο.. χαιρω πολυ...
για τις περισσοτερες λεω...
θυμηθηκα κ την ανυα του χριστος1000 τωρα... γκομεναρα γκομenαρα η ρωσιδα.. το ποδι πλισε *P

panthiras3005

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχω απολυτη αποψη πανω σ αυτο.. πιθανοτατα να υπαρχουν κ γυναικες με ουτε ιχνος ή μ ελαχιστο.. χαιρω πολυ...
θυμηθηκα κ την ανυα του χριστος1000 τωρα... γκομεναρα γκομenαρα η ρωσιδα.. το ποδι πλισε *P
περιπου τοσοι καλα εινι γλυκε μου... λιγο πανω λιγο κατω δεν θα τα χαλασουμε δηλαδη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να σου κανω εισαι μακρια μου,παντοΣ ελπιζω να ειμαι μεσα σε καπιο (παρτακι)!!!τιλεΣ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

να σου στείλω κάνα πμ να καταλάβεις τι σημαίνει μηδέν κυτταρίτιδα;
Αφού ορισμένες φορές ούτε εγώ ο ίδιος δεν πίστευα αυτά που έβλεπα (συνηθισμένος βεβαίως από τον μέσο ελληνικό όρο............)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
να σου στείλω κάνα πμ να καταλάβεις τι σημαίνει μηδέν κυτταρίτιδα;
Αφού ορισμένες φορές ούτε εγώ ο ίδιος δεν πίστευα αυτά που έβλεπα (συνηθισμένος βεβαίως από τον μέσο ελληνικό όρο............)
κ δεν μου στελνεις
κ μην εισαι κ τοσο σιγουρος οτι δεν μας παιρνει να σχολιαζουμε αυτο το θεμα ;)

Επισκέπτης
χε χε μπάιτ....

Χε χε καριόλες..... Ξέρω τι κόλλημα οι ελληνίδες έχετε με την κυτταρίτιδα....Η μεγαλύτερη πληγή σας είναι....

Ακου να σου πω. Δεν φταίω εγώ για το μικρό σου το πουλι. Πάρτο απόφαση. Αυτό σου δωκε ο θεός. Με αυτό θα ζήσεις. Α και επίσης.. ο ροσσι έχει μεγάλο πουλί. Παρτο και αυτό απόφαση. :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κ δεν μου στελνεις
δωσε φωτο στο λαο αλλιως δεν πιστευουμε λεξη
εισαι ελεινιδα τιγκα στην κυτταριτιδα :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κ δεν μου στελνεις
εγώ δεν ομιλώ προσωπικά....
Ομιλώ για το μέσο όρο τηε νεοελληνίδας. Οι πιτσιρίκες έχουν φτιάξει εντυπωσιακά από τις παλιές της δεκαετίας 80....
Εσύ μιλάς εδώ τόσο άνετα γιατί είσαι Τσύπρια..... Μην ξεχνάς ότι ούτε εγώ το ξεχνάω.......

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
βρε μου εβαλαν και τριτο αστερακι μολις ποσταρα την τελευταια φωτο!!!!! moderator υποννοεις κατι???  :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγώ δεν ομιλώ προσωπικά....
Ομιλώ για το μέσο όρο τηε νεοελληνίδας. Οι πιτσιρίκες έχουν φτιάξει εντυπωσιακά από τις παλιές της δεκαετίας 80....
Εσύ μιλάς εδώ τόσο άνετα γιατί είσαι Τσύπρια..... Μην ξεχνάς ότι ούτε εγώ το ξεχνάω.......
και ομως και οι κυπριες δεν ξεφευγουν απο την καταρα τον ελεινιδων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom