doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
στο λοκω σου?έχω περίσσευμα.....
στο λοκω σου?έχω περίσσευμα.....
λογω πρεσβυωπιας δεν βλεπω βαλτη μεγαληαβαταρ... τιγκα ειμαι ε?
μαλακα δωρητή όταν πάμε για καφέ με την βίκυ θα παρακαλάς να κελαηδήσεις.......στο λοκω σου?
εσύ είσαι στη φωτό;σωστή η avra...
(αγοράκια δεν αφήνετε τα πολλά λόγια??)
ποια βικυ?την εδω?μαλακα δωρητή όταν πάμε για καφέ με την βίκυ θα παρακαλάς να κελαηδήσεις.......
εσύ ρε αγάμητε αμα δεις φουλ σκριν θα τυφλωθείς.........λογω πρεσβυωπιας δεν βλεπω βαλτη μεγαλη
υγ.εσυ ξεχωριζεις απο τις αλλες εισαι ατομο
οι αλλες ειναι ελλεινιδες κυτταριδοπληκτες και κυριως η εριναλ
επειδή πάλι θα λες ότι κομπάζω γιατί δε ρωτάς την ΟΧΙΑ που είναι και φίλη της μπάιτ να σου πει για τους 7 πόντους μου;
Πάντως εάν είσαι μουνάρα χωρίς κυτταρίτιδα ορκίζομαι ενώπιον όλων να μην ξαναμπώ στο σάιτ αυτό......
αφού δεν καταλαβαίνεις τα υποννοούμενα γύρνα στις πάπιες σου μαλάκα αλβανέ.....ποια βικυ?την εδω?
σιγα μην παμε για καφε δεν χανει χρονο η βικυ σε τετοιες μαλακιες
μαλακα δωρητή όταν πάμε για καφέ με την βίκυ θα παρακαλάς να κελαηδήσεις.......
τουρκος ειμαι μην λες μαλακιεςαφού δεν καταλαβαίνεις τα υποννοούμενα γύρνα στις πάπιες σου μαλάκα αλβανέ.....
αφού μπορείς να τη βάλεις μόνη σου γιατί δεν το κάνεις; Τι σε κολλάει και πρέπει να στον πούν εμμέσως τόοοσες φίλες;Πήγαινε να δεις αν έρχομαι και στον δρόμο πέρνα και απο κανένα στριπ νά νοιώσεις άντρας. ;)
Α και περσόνα βάλε την οχιά που ειναι φίλη της μπαιτ που ειναι φίλη μου να μου ζητήσει να βάλω φωτο μου ;)
λογω πρεσβυωπιας δεν βλεπω βαλτη μεγαλη
υγ.εσυ ξεχωριζεις απο τις αλλες εισαι ατομο
οι αλλες ειναι ελλεινιδες κυτταριδοπληκτες και κυριως η εριναλ