1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αφού δεν καταλαβαίνει ο μαλάκας.... μην του τα δίνεις νιανιά........δεν παω για καφεδες βρε αχρηστε σου ειπα... στριπ θα παμε
αφού δεν καταλαβαίνει ο μαλάκας.... μην του τα δίνεις νιανιά........δεν παω για καφεδες βρε αχρηστε σου ειπα... στριπ θα παμε
κολλησες με τον καφε ρε μαλακααφού μπορείς να τη βάλεις μόνη σου γιατί δεν το κάνεις; Τι σε κολλάει και πρέπει να στον πούν εμμέσως τόοοσες φίλες;
ή καλύτερα γιατί δεν πάμε όλοι μαζι από εδώ παρεά για καφέ να μας δείξεις πόσο μουνάρα είσαι να τελειώνει και το παραμύθι δλδ............
Πήγαινε να δεις αν έρχομαι και στον δρόμο πέρνα και απο κανένα στριπ νά νοιώσεις άντρας. ;)
Α και περσόνα βάλε την οχιά που ειναι φίλη της μπαιτ που ειναι φίλη μου να μου ζητήσει να βάλω φωτο μου ;)
το πιασες επιτελους?ζηλεύεις;
αφού μπορείς να τη βάλεις μόνη σου γιατί δεν το κάνεις; Τι σε κολλάει και πρέπει να στον πούν εμμέσως τόοοσες φίλες;
ή καλύτερα γιατί δεν πάμε όλοι μαζι από εδώ παρεά για καφέ να μας δείξεις πόσο μουνάρα είσαι να τελειώνει και το παραμύθι δλδ............
εγώ δεν είπα να βγεις με βλάκα....Γιατί δεν έχω κανένα λόγο να βγω με εναν βλάκα
τελικα καταληξαμε?
ο μεσαζοντας ειμαι εγω? *P
λοιπον χρεωνω ξερετε... κουραση πολυ κουραση.. χαχαχα
να πάρουμε και την έρι μαζί μας.....κολλησες με τον καφε ρε μαλακα
για κοτομπιφτεκα θα παμε να ερθει και ο βοθρος
η ερι δεν ειναι σαβουρανα πάρουμε και την έρι μαζί μας.....
Ο βοθρούλης έχει εμμονές με τη σαββούρα.......
η ερι δεν ειναι σαβουρα
ενταξει ειναι λιγο χοντρουλα με κυτταριτιδα αλλα εχει μυαλο
εγώ δεν είπα να βγεις με βλάκα....
Με παρέα από εδώ μέσα είπα.....
Να σε γνωρίσουν βρε αδερφέ ολοι ......
Μόνο τα νικ που αλλαξεις να ξέρουνε;
Να δούνε εν πάση περιπτώσει και με τι μουνάρα έχουν να κάνουνε........
το χερι μου την ωρα που πληκτρολογειβρε αγοράκια έχετε να ποστάρετε τίποτα πιο ενδιαφέρον??
χεράκι ποδαράκι μπουτάκι???
καφενείο το κανατε εδω!
Ελα ρε περσόνα γαμίκουλα. Τόσο κόλλημα έφαγες μαζί μου; Ξεκόλλα ...
λες να εχει και στα χερια?όταν μιλάει η κυτταρίτιδα τα φώτα σβήνουν...........
Εγω θα ηθελα να βαλω μια πολυ συγκεκριμενη φωτο για να δειξω τι με κανει να περναω καλα... αλλα δε μπορω να βρω με το συγκεκριμενο σκηνικό ρε γμτ...
το χερι μου την ωρα που πληκτρολογει
εριναλ σου επιτρεπω να χαιδεψεις το γατακι σου