Νέα

XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ναι μωρή κλασο-λουγκρόπαπια, στο κίτρινο και στο καφέ ήταν τα μάτια σου εσένα!

Άμα θα έρθω όμως να σε βρω θα έχω χεσμένο σλιπάκι γιατί ξέρεις χέστηκα πάνω μου από τον τσαμπουκά που μούκανες.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ναι μωρή κλασο-λουγκρόπαπια, στο κίτρινο και στο καφέ ήταν τα μάτια σου εσένα!

Άμα θα έρθω όμως να σε βρω θα έχω χεσμένο σλιπάκι γιατί ξέρεις χέστηκα πάνω μου από τον τσαμπουκά που μούκανες.....

Το πίσω μέρος απο το σλιπάκι δεν το είδαμε.
Οπότε τίποτα δεν μας αποκλείει να ήτανε όντως χεσμένο, τώρα που το λες.    :boobies:

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πω πω πω ρε παιδες...λιγο ηρεμια...βγαινουμε εκτος θεματος  :headbang: :headbang: :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το σκισατε το θρεντ ρεεεεεεεεεεε

αντε φυγετε απο δω και αφηστε τα κοριτσα να ανεβασουν καμια φωτο :( αμαν.........

ροσι οντως ωραια τα χερια σου θα τα ηθελα σε μια φωτο μονα τους ανευ πουλιου..... :)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

αντε φυγετε απο δω και αφηστε τα κοριτσα να ανεβασουν καμια φωτο :( αμαν.........

ροσι οντως ωραια τα χερια σου θα τα ηθελα σε μια φωτο μονα τους ανευ πουλιου..... :)
ειπαμε το βραδυ τωρα ειμαι στο μαγαζι υπομονη σε θελω το βραδυ να εισαι εδω

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1

τι εχετε παθει με τα χερια ρε παιδακι μου...δηλαδη εγω που δαγκανω τα νυχακια μου μη τολμησω να στειλω ε? θα φαω σουτια? :tickedoff:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και οι υπολοιποι αν θελετε να δημοσιευσετε χερια........ευπροσδεκτα :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τι εχετε παθει με τα χερια ρε παιδακι μου...δηλαδη εγω που δαγκανω τα νυχακια μου μη τολμησω να στειλω ε? θα φαω σουτια? :tickedoff:

εντελως.......... :P

τα χερια προσδιοριζουν εναν αντρα.........καλα τιποτα δεν ξερετε βρε αγορια? ειναι τα αρεσνικα βυζια σα να λεμε.....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Είχανε να δούνε πούτσα κάτι αιώνες ρε φίλε και τους ήρθε απότομα...

Οπότε σου λέει να το πάμε από την αρχή λάου - λάου, πρώτα χεράκια κ.λ.π. Κλασικές Ελλεηνίδες!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

τα χερια προσδιοριζουν εναν αντρα.........καλα τιποτα δεν ξερετε βρε αγορια? ειναι τα αρεσνικα βυζια σα να λεμε.....
ετσι ε; θα σου βαλω και το ΤΑΤΟΟ μου να δεις

Πετραν εχω καφε στην Καλαμαρια και στην Κρηνη

Είχανε να δούνε πούτσα κάτι αιώνες ρε φίλε και τους ήρθε απότομα...

Οπότε σου λέει να το πάμε από την αρχή λάου - λάου, πρώτα χεράκια κ.λ.π. Κλασικές Ελλεηνίδες!
:2funny: :2funny:

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1

δηλαδη για πε μου τωρα..ευσ το πρωτο που κοιτας ειναι τα χερια? η μαπα δε παιζει ρολο?το αν σε κοιταξει καποιος και ειναι σα να σε γαμαει με τα ματια δε παιζει ρολο? εσεις παλι τα χερια θα κοιτατε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom