Νέα

XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Είχανε να δούνε πούτσα κάτι αιώνες ρε φίλε και τους ήρθε απότομα...

Οπότε σου λέει να το πάμε από την αρχή λάου - λάου, πρώτα χεράκια κ.λ.π. Κλασικές Ελλεηνίδες!

χαχαχαχαχαχα καλο :2funny:

ροσι μας απειλεις με το τατου??? χαχαχαχαχα

υ.γ. ποια ειναι η μαριαννα ντουβλη που δεινει τωρα στο σταρ? και γιατι ειναι ετσι η καημενη??

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
δηλαδη για πε μου τωρα..ευσ το πρωτο που κοιτας ειναι τα χερια? η μαπα δε παιζει ρολο?το αν σε κοιταξει καποιος και ειναι σα να σε γαμαει με τα ματια δε παιζει ρολο? εσεις παλι τα χερια θα κοιτατε?
σιγα μη μας πεις οτι κοιτανε πορτοφολι αμαξι δουλεια ντυσιμο πλακα κανεις;
ρε μπας και κοιτατε χερια για το ρολοι ρε χαμουρες;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχα καλο :2funny:

ροσι μας απειλεις με το τατου??? χαχαχαχαχα

υ.γ. ποια ειναι η μαριαννα ντουβλη που δεινει τωρα στο σταρ? και γιατι ειναι ετσι η καημενη??
σεβασμος στο παιδι μου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δηλαδη για πε μου τωρα..ευσ το πρωτο που κοιτας ειναι τα χερια? η μαπα δε παιζει ρολο?το αν σε κοιταξει καποιος και ειναι σα να σε γαμαει με τα ματια δε παιζει ρολο? εσεις παλι τα χερια θα κοιτατε?

αλλο το ενα αλλο το αλλο ρε........δηλαδη εσυ πρωτα τα βυζια κοιτας? (ναι λεει....χαχαχαχαχα) σαφως και κοιταω το προσωπο :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σιγα μη μας πεις οτι κοιτανε πορτοφολι αμαξι δουλεια ντυσιμο πλακα κανεις;
ρε μπας και κοιτατε χερια για το ρολοι ρε χαμουρες;

χαχαχαχαχαχα

εγω παντως πολλες φορες κοιταω για να δω αν φοραει τιποτα γυφτικες χειροπεδες ή βραχιολια και δαχτυλιδια ή κανενα τσιγκανειρος ρολογακι.....

αλλα το θεμα εχει ως εξης.........τα ωραια αρρενωπα χερια ειναι σαφως αβανταζ!!!!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Έχεις τατού με το παιδί σου γίγαντα;
χτυπα ξυλο ρε 27αρης ειμαι ουτε παντρεμενς ουτε με παιδι να το ΤΑΤΟΟ μου απλα το εχω σαν παιδι μου, αλλα ισως και να τους κανω προσωπογραφια ΤΑΤΟΟ την φαμιλια μου οταν την κανω

Συνημμένα

• TATOO.JPG
    TATOO.JPG
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 25

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παρτε μια τα χερια μου με τον φεθρυ μικρο
στα χερια μου μεγαλωσε και τωρα δεν φευγει απο τα ποδια μου
URL]]

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σε αγγλικό επιστημονικό ντοκυμαντέρ με πείραμα στο οποίο είχαν βάλει μικροκάμερες στα μάτια γυναικών (κάμερες που στόχευαν ότι έβλεπαν οι γυναίκες) και αφού τις αμόλησαν σε Pub με πολλούς άντρες οι περισσότερες κοίταγαν ασυνείδητα όχι τα χέρια αλλά την πούτσα των αντρών. Όταν τους το έδειξαν μετά στο βίντεο έκαναν μάλιστα ότι ντρέπονταν γι' αυτό.  

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παιδια τη κανω...ωραια η κουβεντουλα αλλα πρεπει να παω να αναπαυσω το κορμι μου...και να περιποιηθω και τα χερακια μου... :dancing:
καλο μεσημερι σε ολους

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ενδιαφέρων ο συνδυασμός prepare boy και Τσε Γκεβάρα.        :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
χτυπα ξυλο ρε 27αρης ειμαι ουτε παντρεμενς ουτε με παιδι να το ΤΑΤΟΟ μου απλα το εχω σαν παιδι μου, αλλα ισως και να τους κανω προσωπογραφια ΤΑΤΟΟ την φαμιλια μου οταν την κανω
Venceremos

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ενδιαφέρων ο συνδυασμός prepare boy και Τσε Γκεβάρα.         :rockon:
Κολησε εκει αυτος
Παιδες καλο μεσημερι μωρα τα λεμε το βραδυ με τα χερια μου παω να τα γυμνασω να φαινοντε ωραια στις φωτο :) μπας και πετυχω τον φιλο μου τον παντερ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σε αγγλικό επιστημονικό ντοκυμαντέρ με πείραμα στο οποίο είχαν βάλει μικροκάμερες στα μάτια γυναικών (κάμερες που στόχευαν ότι έβλεπαν οι γυναίκες) και αφού τις αμόλησαν σε Pub με πολλούς άντρες οι περισσότερες κοίταγαν ασυνείδητα όχι τα χέρια αλλά την πούτσα των αντρών. Όταν τους το έδειξαν μετά στο βίντεο έκαναν μάλιστα ότι ντρέπονταν γι' αυτό.  

και αυτο το κοιταμε :cheesy: :cheesy: :cheesy:

δε μας λες και ποιο ντοκιμαντερ ηταν αυτο? ή ειναι σαν τα σαιτ των απελευθερομενων γυναικων? επτασφραγιστο μυστικο? :P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
και αυτο το κοιταμε :cheesy: :cheesy: :cheesy:

δε μας λες και ποιο ντοκιμαντερ ηταν αυτο? ή ειναι σαν τα σαιτ των απελευθερομενων γυναικων? επτασφραγιστο μυστικο? :P

Θα με τρελάνεις ρε μουνίτσα; Στην τηλεόραση τόχα δει. Που να θυμάμαι μετά από τόσους μήνες ποιο ντοκιμαντέρ ήταν;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: πως τα λες θα μου πεσει ο καφες..... μουνιτσα δεν σαρεσε το ΤΑΤΟΟ;

ε να ειμαι ειλικρινης..........τα χερια και το πουλι μαρεσαν πιο πολυ......χχαχαχαχαχαχα
λιγο "εφηβικο" το βρισκω :) αλλα αφου εσενα σου αρεσει εμενα μου περισσευει ;) ο καθενας ο,τι γουσταρει κανει ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom