You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
xmas spirit.......
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Δεν καταλαβα Χριστό απο το αρχαιο .Για πουτανες λεει?
Το εξηγει ρε τυπε απο κατω. Το καταλαβα κι εγω που ημουνα στουρναρι στο σχολειο
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.746
- Πόντοι
- 2.606
Το εξηγει ρε τυπε απο κατω. Το καταλαβα κι εγω που ημουνα στουρναρι στο σχολειο
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.486
- Πόντοι
- 786
ο θουκυδίδης έχει πολύ δύσκολη γλώσσα (αττική διάλεκτο πυκνή και επιστημονική), ο θουκυδίδης λέει τι είπε ο περικλής, που πιθανόν να τον επηρέασε η ασπασία τουΔεν καταλαβα Χριστό απο το αρχαιο .Για πουτανες λεει?
Επισκέπτης
ο θουκυδίδης έχει πολύ δύσκολη γλώσσα (αττική διάλεκτο πυκνή και επιστημονική), ο θουκυδίδης λέει τι είπε ο περικλής, που πιθανόν να τον επηρέασε η ασπασία του
Τυπε εσυ δειχνεις μορφωμενο ατομο
Πως θα περασεις τις "αγιες" μερες ?
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.486
- Πόντοι
- 786
οικογενεικά και στο χωριό της γυναίκας μουΤυπε εσυ δειχνεις μορφωμενο ατομο
Πως θα περασεις τις "αγιες" μερες ?
(όπου οι περισσότεροι με φωνάζουν γαμπρέ, μάλλον δεν θυμούνται το όνομά μου)
Επισκέπτης
οικογενεικά και στο χωριό της γυναίκας μου
EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μονο μην αρχισουν παλι τις μαλακιες με τον χρηστο σαντικαι γιατι θα πεταξω την τηλεοραση απο το παραθυρο
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
οικογενεικά και στο χωριό της γυναίκας μου
παραδοσιακή πατριαρχική κοινωνία.
Επισκέπτης
παραδοσιακή πατριαρχική κοινωνία.
Ετσι και πρεπει. Αυτος ο τοπος εχει παραδοσεις.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
:S Γιατι ρε τυπε σε αηδιαζουν, μηπως εισαι γκρινιαρης ?
Ασχετως αν πιστευουμε ή οχι, οι γιορτες ειναι ευκαιρια για να σμιγουν συγγενεις και φιλοι, να χαλαρωνουμε, να ξεχναμε τα προβληματα και να διασκεδαζουμε.
ειναι γκρινιάρηδες, μίζεροι, γεροξουρηδες καΙ γεματοι καταθλιψεις. Τα χριστουγεννα ειναι τελεια
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Καὶ μὴν καὶ τῶν πόνων πλείστας ἀναπαύλας τῇ γνώμῃ ἐπορισάμεθα, ἀγῶσι μέν γε καὶ θυσίαις διετησίοις νομίζοντες, ἰδίαις δὲ κατασκευαῖς εὐπρεπέσιν, ὧν καθ' ἡμέραν ἡ τέρψις τὸ λυπηρὸν ἐκπλήσσει
Αλλά και για το πνεύμα μας έχουμε εφεύρει πολλούς τρόπους να το ανακουφίζουμε από τους κόπους, με γιορταστικούς αγώνες και θυσίες, που έχουμε καθιερώσει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, και με ευπρεπή ιδιωτικά οικήματα, η ευχαρίστηση που καθημερινά απολαμβάνουμε από όλα αυτά, διώχνει την μελαγχολία
αυτα ειναι....
"Φιλοκαλούμεν τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας..."
ειναι γκρινιάρηδες, μίζεροι, γεροξουρηδες καΙ γεματοι καταθλιψεις. Τα χριστουγεννα ειναι τελεια
Τα χριστουγεννα ειναι μια ηλιθια γιορτη που πληρωνεις τους υπαλληλους σου ενω αυτοι δεν εργαζοναται και μαλιστα ολοι απαιτουν φιλανθρωπιες και εξοδα χωρις να βγαζεις ουτε το παραμικρο σεντ!!!!
ζητω απο την τροικα να καταργησει τα χριστουγεννα σαν μια γιορτη εξοδων και ανουσιων συναιθηματων !!!!!!!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Tυπε εγω στο φαστφουντ τους δινω και απο μια γαλοπουλα εκτος του δωρου.Τα χριστουγεννα ειναι μια ηλιθια γιορτη που πληρωνεις τους υπαλληλους σου ενω αυτοι δεν εργαζοναται και μαλιστα ολοι απαιτουν φιλανθρωπιες και εξοδα χωρις να βγαζεις ουτε το παραμικρο σεντ!!!!
ζητω απο την τροικα να καταργησει τα χριστουγεννα σαν μια γιορτη εξοδων και ανουσιων συναιθηματων !!!!!!!
Γεροντας Πιθηκισιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ενας λογος παραπανω να μισω τη μαλακια που λεγεται χριστουγεννα.οι γιορτες ειναι ευκαιρια για να σμιγουν συγγενεις
Tυπε εγω στο φαστφουντ τους δινω και απο μια γαλοπουλα εκτος του δωρου.
κακος πρεπει να τους βαζεις να δουλευουν εξτρα το υπολοιπο χρονο για να αναπληρωσουν της μερες καθισιου των χριστουγεννων οχι να τους ταιζεις κιολας να περνουν κιλα και μετα να τεμπελιαζουν !!!!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Τα χριστουγεννα ειναι μια ηλιθια γιορτη που πληρωνεις τους υπαλληλους σου ενω αυτοι δεν εργαζοναται και μαλιστα ολοι απαιτουν φιλανθρωπιες και εξοδα χωρις να βγαζεις ουτε το παραμικρο σεντ!!!!
ελα ρε λαρυυυυ εμενα μου αρεσουν :-
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
:SΤα χριστουγεννα ειναι μια ηλιθια γιορτη που πληρωνεις τους υπαλληλους σου ενω αυτοι δεν εργαζοναται και μαλιστα ολοι απαιτουν φιλανθρωπιες και εξοδα χωρις να βγαζεις ουτε το παραμικρο σεντ!!!!
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 225
- Εμφανίσεις
- 46K
- Απαντήσεις
- 17