Νέα

xmas spirit.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
μονο μην αρχισουν παλι τις μαλακιες με τον χρηστο σαντικαι γιατι θα πεταξω την τηλεοραση απο το παραθυρο  :jerking:

θα τον πάταγα με το αυτοκινητο για πλακα τον τυπο , και εκανα και οπισθεν στα καπακια ...μεχρι να γινει ενα με την ασφαλτο  :sunglasses:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    96,1 KB · Εμφανίσεις: 25

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Χριστούγεννα για μένα σήμαινε οτι η μάνα μου μου επέτρεπε να στήσω στο σαλόνι μας το τραινάκι της Lima που είχα.

Μικρός είχα ένα τρενάκι. Επειδή ζούσαμε τότε σε ένα μικρό διαμέρισμα 57 τετραγωνικών μου επέτρεπαν να το απλώσω και να παίζω μαζί του στο σαλόνι μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σκεφτείτε με τι προσμονή περίμενα τα Χριστούγεννα.

Πρόσφατα έμαθα οτι το τρενάκι που το είχαμε αποθηκεύσει στο πατάρι του εξοχικού μας από την υγρασία σάπισε και το πέταξαν πριν από αρκετό καιρό.

Δάκρυσα και θυμήθηκα την χαρά που μου είχε προσφέρει τα παλιά εκείνα Χριστούγεννα της αθωότητας μου.

Υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι όταν αποκτήσω γιο θα του αγοράσω τρενάκι να παίζει.

Ελπίζω να σας συγκίνησε η πραγματική ιστορία μου.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
All I want for Christmas is a blowjob  :grin:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Μαγκες δε θελω να σας χαλασω το χριστουγενιατικο πνευμα αλλα τα χριστουγενιατικα τραγουδακια με τα οποια μας τα πρηζουν καθε χρονο τετοια εποχη ειναι για το μπουτσο εντελως!
Εχω σιχαθει να ακουω το last Christmas και της βανδη βλεπω τον αι βασιλη να μου χαμογελαει κλπ...
Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

Επισκέπτης
Ειναι ωραια τα χριστουγεννα και ολες οι γιορτες.
Την αλλη Πεμπτη στις 19, θα σφαξουμε το γουρουνι. Το ΣΚ θα ερθουν ο αδερφος μου με την οικογενεια του. θα τους ψησω μπριζολες στο τζακι και θα παιξω Pro με τ΄ανηψια μου. Δωρα δε θα υπαρχουν λογο αφραγκιας.
Ανημερα θα παμε εκλησια και το μεσημερι επισκεψη σ΄ενα ξαδερφο που γιορταζει. Υπολογιζω φετος θα μαζευτουμε 16 με 18 ατομα το μεσημερι για φαι. θα ψηνω θα πινω, θα κανουμε χαλεβε. Το βραδι στο καφενειο θα ειμαστε ολοι ντοπιοι και επισκεπτες μια μεγαλη παρεα.
Την αλλη μερα θα παρω τα ανηψια, τη Βουλγαρα μου και τα σκυλια και θα παμε περπατημα στο δασος να σκληραγωγηθουν τα πιτσιρικια και να ερθουν σ΄επαφη με τη φυση. Στην επιστροφη εχει ταισμα κοτες, κατσικια, σκυλια, κουβαλημα ξυλα και μαζεμα οπωροκηπευτηκων για να παρουν μαζι τους στην Αθηνα.
Εμενα οι γιορτες μου αρεσουν θα εχουμε κοσμο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Την αλλη Πεμπτη στις 19, θα σφαξουμε το γουρουνι. Το ΣΚ θα ερθουν ο αδερφος μου με την οικογενεια του. θα τους ψησω μπριζολες στο τζακι και θα παιξω Pro με τ΄ανηψια μου. Δωρα δε θα υπαρχουν λογο αφραγκιας.
Ανημερα θα παμε εκλησια και το μεσημερι επισκεψη σ΄ενα ξαδερφο που γιορταζει. Υπολογιζω φετος θα μαζευτουμε 16 με 18 ατομα το μεσημερι για φαι. θα ψηνω θα πινω, θα κανουμε χαλεβε. Το βραδι στο καφενειο θα ειμαστε ολοι ντοπιοι και επισκεπτες μια μεγαλη παρεα.
Την αλλη μερα θα παρω τα ανηψια, τη Βουλγαρα μου και τα σκυλια και θα παμε περπατημα στο δασος να σκληραγωγηθουν τα πιτσιρικια και να ερθουν σ΄επαφη με τη φυση. Στην επιστροφη εχει ταισμα κοτες, κατσικια, σκυλια, κουβαλημα ξυλα και μαζεμα οπωροκηπευτηκων για να παρουν μαζι τους στην Αθηνα.

τελεια :grin:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ωραιος ο παραλημνιος.. :rockon: :rockon:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
και εγω φετος χριστουγγενα και πρωτοχρονια Αγγλια με αγαπημενους... :rockon: :rockon:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
εχω κλεισει σθτιτουρια για ολες τις μερες των εορτων να με εχουν στα οπα οπα μαλιστα ανημερα χριστουγεννα αυτη που εχω δηλωνει και μαγειρησα δεινη αρα θα φαμε θα πιουμε θα ριξουμε και ενα και δυο και τρια!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Χριστούγεννα για μένα σήμαινε οτι η μάνα μου μου επέτρεπε να στήσω στο σαλόνι μας το τραινάκι της Lima που είχα.

Μικρός είχα ένα τρενάκι. Επειδή ζούσαμε τότε σε ένα μικρό διαμέρισμα 57 τετραγωνικών μου επέτρεπαν να το απλώσω και να παίζω μαζί του στο σαλόνι μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σκεφτείτε με τι προσμονή περίμενα τα Χριστούγεννα.

Πρόσφατα έμαθα οτι το τρενάκι που το είχαμε αποθηκεύσει στο πατάρι του εξοχικού μας από την υγρασία σάπισε και το πέταξαν πριν από αρκετό καιρό.

Δάκρυσα και θυμήθηκα την χαρά που μου είχε προσφέρει τα παλιά εκείνα Χριστούγεννα της αθωότητας μου.

Υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι όταν αποκτήσω γιο θα του αγοράσω τρενάκι να παίζει.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Ελα ρε δικε μου κατεβασε το να βγαλεις το αχτι σου.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
γιατι ελπιζεις κατι τετοιο; τι θα κερδισεις εσυ αν εμεις συγκινηθουμε;
για ποιον λογο να συγκινηθουμε; επειδη χαλασε το τρενακι σου;
εδω ρε φιλε προχθες χαλασε το σουιφτακι μου και ακουμπησα 250 ευρωπουλα και δεν συγκινηθηκα, για το τρενακι σου θα συγκινηθω;
επισης δεν υπαρχουν χριστουγεννα. ψεματα σου ειπαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom