sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
για πεστα μας..αμεεεεεεεεεε
για πεστα μας..αμεεεεεεεεεε
για πεστα μας..![]()
μονο μην αρχισουν παλι τις μαλακιες με τον χρηστο σαντικαι γιατι θα πεταξω την τηλεοραση απο το παραθυρο![]()
τριγωνακι ..πολυ φλωρικο,εμεις τα λεγαμε κλαμπαστιμπανο.. η κλαμπανιστηριαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν εχω τριγωνακι![]()
γιατι ρε τυπε τι εκανε?θα τον πάταγα με το αυτοκινητο για πλακα τον τυπο , και εκανα και οπισθεν στα καπακια ...μεχρι να γινει ενα με την ασφαλτο![]()
γιατι ρε τυπε τι εκανε?
τρομακτικοεσυ το θεωρεις λιγο αυτο ...?
ηχορυπανση
Θελω να του βγαλω τις φωνητικες του χορδες και να τις βαλω για κορδονια στα παπουτσια μου
Να πάρεις τα σκουλαρίκια απ' αυτήν......αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν εχω τριγωνακι![]()
Ελπίζω να σας συγκίνησε η πραγματική ιστορία μου.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Ειναι ωραια τα χριστουγεννα και ολες οι γιορτες.
Την αλλη Πεμπτη στις 19, θα σφαξουμε το γουρουνι. Το ΣΚ θα ερθουν ο αδερφος μου με την οικογενεια του. θα τους ψησω μπριζολες στο τζακι και θα παιξω Pro με τ΄ανηψια μου. Δωρα δε θα υπαρχουν λογο αφραγκιας.
Ανημερα θα παμε εκλησια και το μεσημερι επισκεψη σ΄ενα ξαδερφο που γιορταζει. Υπολογιζω φετος θα μαζευτουμε 16 με 18 ατομα το μεσημερι για φαι. θα ψηνω θα πινω, θα κανουμε χαλεβε. Το βραδι στο καφενειο θα ειμαστε ολοι ντοπιοι και επισκεπτες μια μεγαλη παρεα.
Την αλλη μερα θα παρω τα ανηψια, τη Βουλγαρα μου και τα σκυλια και θα παμε περπατημα στο δασος να σκληραγωγηθουν τα πιτσιρικια και να ερθουν σ΄επαφη με τη φυση. Στην επιστροφη εχει ταισμα κοτες, κατσικια, σκυλια, κουβαλημα ξυλα και μαζεμα οπωροκηπευτηκων για να παρουν μαζι τους στην Αθηνα.
Εμενα οι γιορτες μου αρεσουν θα εχουμε κοσμο.
ωραιος ο παραλημνιος..Ειναι ωραια τα χριστουγεννα και ολες οι γιορτες.
Την αλλη Πεμπτη στις 19, θα σφαξουμε το γουρουνι. Το ΣΚ θα ερθουν ο αδερφος μου με την οικογενεια του. θα τους ψησω μπριζολες στο τζακι και θα παιξω Pro με τ΄ανηψια μου. Δωρα δε θα υπαρχουν λογο αφραγκιας.
Ανημερα θα παμε εκλησια και το μεσημερι επισκεψη σ΄ενα ξαδερφο που γιορταζει. Υπολογιζω φετος θα μαζευτουμε 16 με 18 ατομα το μεσημερι για φαι. θα ψηνω θα πινω, θα κανουμε χαλεβε. Το βραδι στο καφενειο θα ειμαστε ολοι ντοπιοι και επισκεπτες μια μεγαλη παρεα.
Την αλλη μερα θα παρω τα ανηψια, τη Βουλγαρα μου και τα σκυλια και θα παμε περπατημα στο δασος να σκληραγωγηθουν τα πιτσιρικια και να ερθουν σ΄επαφη με τη φυση. Στην επιστροφη εχει ταισμα κοτες, κατσικια, σκυλια, κουβαλημα ξυλα και μαζεμα οπωροκηπευτηκων για να παρουν μαζι τους στην Αθηνα.
Εμενα οι γιορτες μου αρεσουν θα εχουμε κοσμο.
Ελα ρε δικε μου κατεβασε το να βγαλεις το αχτι σου.Χριστούγεννα για μένα σήμαινε οτι η μάνα μου μου επέτρεπε να στήσω στο σαλόνι μας το τραινάκι της Lima που είχα.
Μικρός είχα ένα τρενάκι. Επειδή ζούσαμε τότε σε ένα μικρό διαμέρισμα 57 τετραγωνικών μου επέτρεπαν να το απλώσω και να παίζω μαζί του στο σαλόνι μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων.
Σκεφτείτε με τι προσμονή περίμενα τα Χριστούγεννα.
Πρόσφατα έμαθα οτι το τρενάκι που το είχαμε αποθηκεύσει στο πατάρι του εξοχικού μας από την υγρασία σάπισε και το πέταξαν πριν από αρκετό καιρό.
Δάκρυσα και θυμήθηκα την χαρά που μου είχε προσφέρει τα παλιά εκείνα Χριστούγεννα της αθωότητας μου.
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι όταν αποκτήσω γιο θα του αγοράσω τρενάκι να παίζει.
Ελπίζω να σας συγκίνησε η πραγματική ιστορία μου.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
γιατι ελπιζεις κατι τετοιο; τι θα κερδισεις εσυ αν εμεις συγκινηθουμε;Ελπίζω να σας συγκίνησε η πραγματική ιστορία μου.
Ελα ρε δικε μου κατεβασε το να βγαλεις το αχτι σου.