Νέα

xmas spirit.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
βαριεμαι και ειπα να ανοιξω ενα θρεντακι για τα χριστουγενα,εδω ποσταρουμε οτι εχει σχεση με τα χριστουγεννα ..οπως που θα παμε,τι θα φαμε,τι θα κανουμε,πως θα περασουμε..και φυσικα χριστουγενιατικα τραγουδι... vamos

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μου αρεσει το τραγουδι ρουντολφ το ελαφακι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
και δεν βρισκω και την νεα διαφημιση της βονδαφον που λεει αν πιασεις γραμμη θα γινω ρουντολφ το ελαφακι! χαχαχαχαχαχαχχαχα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μονο μην αρχισουν παλι τις μαλακιες με τον χρηστο σαντικαι γιατι θα πεταξω την τηλεοραση απο το παραθυρο  :jerking:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.976
Πόντοι
26.141
μου τη δινουν τα χριστουγεννα!!!!!!!!!!! :tickedoff:γκρρρρρρρ!!!!!!!!!!

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Άντε και άλλο ένα για να έχουμε καλές γιορτές !

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε τυποι παλια βγαινατε να πειτε τα καλαντα?  εγω θυμαμαι την πρωτη φορα 5-6 πρεπει να ημουν και στο πρωτο σπιτη που πηγα μου εδωσαν ενα δεκαρικο..ε αυτο ηταν τα παρατησα και πηγα περιπτρο  αμεσως που ειχε κατι μπρελοκ της αεκ και το αγορασα και ο μαλακας ο περιπτερας καταλαβε οτι ελεγα καλαντα και ειδε την καυλα μου να παρω το μπρελοκ και δεν μου εδωσε τα ρεστα..τι μαλακας..αυτο δεν ειχε παραπανω απο μια δραχμη..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ρε τυποι παλια βγαινατε να πειτε τα καλαντα?  εγω θυμαμαι την πρωτη φορα 5-6 πρεπει να ημουν και στο πρωτο σπιτη που πηγα μου εδωσαν ενα δεκαρικο..ε αυτο ηταν τα παρατησα και πηγα περιπτρο  αμεσως που ειχε κατι μπρελοκ της αεκ και το αγορασα και ο μαλακας ο περιπτερας καταλαβε οτι ελεγα καλαντα και ειδε την καυλα μου να παρω το μπρελοκ και δεν μου εδωσε τα ρεστα..τι μαλακας..αυτο δεν ειχε παραπανω απο μια δραχμη..

αμεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom