Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.815
- Πόντοι
- 3.846
τώρα που το είπες, σοκολατένιες ελιές έχετε;Θα πάω Μεσολόγγι για να μαζέψω ελιές για μνημόσυνα
τώρα που το είπες, σοκολατένιες ελιές έχετε;Θα πάω Μεσολόγγι για να μαζέψω ελιές για μνημόσυνα
Έχουμε με σοκολάτα υγείας, γάλακτος, λευκή, σοκολάτα χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη, γεμιστές με αμύγδαλο, με πορτοκάλι, με λιμοντσέλο, με σταφίδα, με grappa, με τζίντζερ και φυσικά, με φιστίκι.τώρα που το είπες, σοκολατένιες ελιές έχετε;
Θα πάω Σαββατοκύριακο στο Μεσολόγγι μαζέψω είπαμε..τώρα που το είπες, σοκολατένιες ελιές έχετε;
Έχω πολλές δουλειές..ο Ωρίων τα φόρτωσε όλα στον κόκκοραΣιγά μην μαζέψεις και ντομάτες για γάμους ρε Γκότζι. Έλα να νιώσεις πώς είν'η ζωή....
Τι περιμένεις ; Δεν μεγάλωσε πουλώντας φιστίκια στα γήπεδα με τα αυτιά κόκκινα από το ξεροβόρι.Έχω πολλές δουλειές..ο Ωρίων τα φόρτωσε όλα στον κόκκορα
Είναι δυνατόν να λες στον πελάτη "είπαμε";;;Θα πάω Σαββατοκύριακο στο Μεσολόγγι μαζέψω είπαμε..
ΑπολυεσαιΕίναι δυνατόν να λες στον πελάτη "είπαμε";;;
Συγγνώμη που σε ενοχλήσαμε κιόλας!
Λοιπόν, μπορείς να μη μιλάς στους πελάτες και να ανοίξεις κανένα φιστίκι;;;
Αχχ αυτό το ξεροβορι.... Ακόμα έχω κρυοπαγήματα..θα πάω για βεντούζες..Τι περιμένεις ; Δεν μεγάλωσε πουλώντας φιστίκια στα γήπεδα με τα αυτιά κόκκινα από το ξεροβόρι.
Απολυεσαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη τα πεις εντάξει..δεν απολυεσαιΚαλώς. Επειδή είμαι καλός ο άνθρωπος και δε θέλω να σου κλείσω το μαγαζί, δε θα πω ότι ήθελες να αγοράζεις τα χαλασμένα φιστίκια πάμφθηνα και να τα ανακατεύεις με τα καλά, ούτε ότι ήθελες να πουλήσουμε μια παρτίδα αμύγδαλα που είχες ξεχάσει στο φούρνο και είχαν γίνει κάρβουνο, ούτε ότι ήθελες να πουλάμε τα τούρκικα καρύδια για ελληνικά, ούτε ότι βρίζεις, από πίσω τους, όσους πελάτες δεν είναι ΑΕΚτζήδες και φτύνεις πάνω στα πασατέμπο όταν πας σε ματς πλην ΑΕΚ.
Την αποζημίωσή μου να μου δώσεις.
Θα πάω στον Mr Malakas εγώ τώρα.
Δώσε Ωρίωνα απτά καλά τα πάσα τέμπο..ξέρεις εσύκαλά ρε παιδιά αν είναι να χάσει τη δουλειά του ο Ωρίωνος δώσμου 1/2 φουντούκι και 1/2 καρυδόψιχα να φεύγω.
Αυτό λέγεται επιθετικό μάρκετινγκετσι θα γίνετε αν τρώτε πολλά φιστίκια
Δεν ξέρω για καντηλανάφτης αλλά σίγουρα δεν κάνεις για ναύτης
Όχι εννοούσα ότι θα κάνετε πυκνό μουσι και χαίτη.. είναι γνωστό ότι το φιστίκι αυξάνει τη τριχοφυία στο πρόσωπο και στο κεφάλι..δηλαδή δε θα έχουμε λεφτά για ρούχα και θα κυκλοφορούμε με ένα σεντόνι στη μέση; Τόσο ακριβοί είστε;