Μα ανοίγει το στόμα του και λέει μ...Εσύ δεν είσαι στο τμήμα marketing? ανέλαβε
Ε...διώχνει τους πελάτες εννοούσα.
Ευτυχώς που είπε στον Nubic ότι θα φέρουμε αυγοτάραχο, που ζήτησε και δεν είπε πάλι "ΟΧΙ".
Μα ανοίγει το στόμα του και λέει μ...Εσύ δεν είσαι στο τμήμα marketing? ανέλαβε
Το αυγοτάραχο φέρνει ταραχοΤο κάνατε και delicatessen το κατάστημα? Μπράβο και εις ανώτερα.
ΑπολυεσαιΜα ανοίγει το στόμα του και λέει μ...
Ε...διώχνει τους πελάτες εννοούσα.
Ευτυχώς που είπε στον Nubic ότι θα φέρουμε αυγοτάραχο, που ζήτησε και δεν είπε πάλι "ΟΧΙ".
Κι εγώ νόμιζα ότι είναι αλμυρό και φέρνει δίψαΤο αυγοτάραχο φέρνει ταραχο
ΠερίπουΚι εγώ νόμιζα ότι είναι αλμυρό και φέρνει δίψα
Της Κασπίας είναι καλό αλλά ακριβό είχα βρει από Ρωσία, μάρκα Αστραχάν.Περίπου
Ωραίο!Της Κασπίας είναι καλό αλλά ακριβό είχα βρει από Ρωσία, μάρκα Αστραχάν.
Ήμουν από εκεί και το πήρα, για εδώ παίρνω ελληνικά προϊόντα.άσε ρε γατάκι της Κασπίας. Το μεσολογγίτικο διατηρείται σε κερί. Στηρίξτε ελληνικά προϊόντα (λες και είναι φτηνό το μεσολογγίτικο αυγοτάραχα...)
Α και όπως έρχεσαι πιάσε και κανένα χέλι στη σχάρα. Πάει ωραία με το ούζο Τρικενέ που θα φέρεις για να το συνδυάσουμε με τους ξηρούς καρπούς που θα κεράσεις.
Τέλος τα κεράσματαάσε ρε γατάκι της Κασπίας. Το μεσολογγίτικο διατηρείται σε κερί. Στηρίξτε ελληνικά προϊόντα (λες και είναι φτηνό το μεσολογγίτικο αυγοτάραχα...)
Α και όπως έρχεσαι πιάσε και κανένα χέλι στη σχάρα. Πάει ωραία με το ούζο Τρικενέ που θα φέρεις για να το συνδυάσουμε με τους ξηρούς καρπούς που θα κεράσεις.
Ώπα..να και τα ταξίδια στην Κασπία θάλασσα..στις μαγευτικές ακτές του ΑστραχάνΉμουν από εκεί και το πήρα, για εδώ παίρνω ελληνικά προϊόντα.
όπου γη και πατρίςΣυγγνώμη ρε φίλε, σήμερα από πού είσαι; Έκανες αλλαγή καταγωγής;
Νομίζω φέρνει δίψαΚι εγώ νόμιζα ότι είναι αλμυρό και φέρνει δίψα
Θα πάω Μεσολόγγι για να μαζέψω ελιές για μνημόσυνα
τώρα που το είπες, σοκολατένιες ελιές έχετε;
Θα πάω Σαββατοκύριακο στο Μεσολόγγι μαζέψω είπαμε..
Καλημέρα. Θα ήθελα ένα κιλό σοκολατένιες ελιές λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου για μνημόσυνα.Έτσι! Τώρα θα πέσω για ύπνο σε μια βάρκα στη λιμνοθάλασσα..θα σηκωθώ 2 το πρωί.. καληνύχτα! ( Ωρίων μοίρασε στον κόσμο φιστίκι - εκείνο το προπερσινο που είχε μουχλιάσει - πενικιλίνη για τις ασθένειες του χειμώνα)
Βάλε και Γονίδη..
Μάλιστα.Καλημέρα. Θα ήθελα ένα κιλό σοκολατένιες ελιές λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου για μνημόσυνα.
Σαράντα.Μάλιστα.
Για τι μνημόσυνο θέλετε;
Τριήμερα, εννιάμερα, σαράντα, τρίμηνα, εξάμηνα ή χρόνο;
άσε ρε γατάκι της Κασπίας. Το μεσολογγίτικο διατηρείται σε κερί. Στηρίξτε ελληνικά προϊόντα (λες και είναι φτηνό το μεσολογγίτικο αυγοτάραχα...)