Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 1.955
- Πόντοι
- 206
Να με βγάλει από το συγγραφικό μπούκωμα που έχω βρεθεί...και η κα Ελένη πως μπορεί ακριβώς να βοηθήσει?
Να με βγάλει από το συγγραφικό μπούκωμα που έχω βρεθεί...και η κα Ελένη πως μπορεί ακριβώς να βοηθήσει?
Ναι, προφανώς... κάτι τέτοιο κατάλαβα, απλά με ποιον τρόπο...Να με βγάλει από το συγγραφικό μπούκωμα που έχω βρεθεί...
To φιστίκι δεν έχει χρήμα καπτεν.. στην ορεινή Καλαμάτα που μένω οι γυναίκες έχουν απαιτήσεις..γούνες , χρυσαφικά..κλπΕίσαι πολύ δουλευταράς Γκότζι. Θα είσαι περιζήτητος γαμπρός στο χωριό.
Με μια καλή συζήτησηΝαι, προφανώς... κάτι τέτοιο κατάλαβα, απλά με ποιον τρόπο...
Με μια καλή συζήτηση
Α, εσύ τον ρίχνεις τον παπαρόσπορο και έχουμε γεμίσει παπάρες!Εγώ θα ήθελα παπαρόσπορο.
Θέλετε πιστοποιημένο σπόρο απο το υπουργείο Γεωργίας ή από το υπουργείο Παιδείας;Θα πάρω και 1,5 τσία.
Θέλω το 2025 να σπείρω για να θερίσω το 2026.
Πω ρε η πούστρα πρωί πρωίΣοκολατόπιτα με φράουλες, άμα βάλεις φλουρί γίνεται και βασιλόπιτα
Πού είναι η σοκολατόπιτα;Σοκολατόπιτα με φράουλες, άμα βάλεις φλουρί γίνεται και βασιλόπιτα
Αυτό που κρατάει στο χέρι η ΑλίσαΠού είναι η σοκολατόπιτα;
Α, τώρα είδα ότι κρατάει κάτι.Αυτό που κρατάει στο χέρι η Αλίσα
Είναι πολλά τα λεφτά Ωρι, έχει 4,2 εκατομμύρια followersΑ, τώρα είδα ότι κρατάει κάτι.
Τη θέλεις για γραμματέα, να κανονίσω;
Σκουπίζει-σφουγγαρίζει-σιδερώνει?Σοκολατόπιτα με φράουλες, άμα βάλεις φλουρί γίνεται και βασιλόπιτα